חוקן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוקן
    meee
    20/08/2009

שלום,
    אני וחבר שלי רוצים לקיים מין אנאלי...ואני רוצה לעשות חוקן (באמצעות אמפולה) לפני..
    רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי את השם של האמפולה הזו, שאני אוכל לבקש בבית המרקחת ישר את השם ולא אצטרך להסביר..כי זה מביך אותי...
    תודה לכל מי שיעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוקן

הוספת תגובה

• את פשוט נכנסת לבית מרקחת...

eri
    21/08/2009

ומבקשת בקבוק חוקן לשימוש חד פעמי. הבקבוק בנפח 250ml, מוכן ופשוט לשימוש. בבקבוקים אלה משמשים לפני הרבה סוגים של בדיקות רפואיות, כך שאת לא צריכה להסביר מאומה לרוקח.
    על תשכחו להשתמש בהמון חומר סיכה לפני החדירה, מומלץ שמן תינוקות שניתן להשיג כמובן בבית מרקחת.
    בהצלחה, eri

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקרולט. חוקן. לשימוש. חד. -. פעמי

מיקרולט. חוקן
    26/08/2009

מיקרולט. חוקן. לשימוש. חד. -. פעמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שלי פסטרנק כץ
    26/08/2009

אכן, התשובות שקבלת נכונות רק בעניין הסיכוך לשים לב!

בשום פנים ואופן לא בשמן תינוקות - ישנם חומרי סיכוך על בסיס מים המיועדים לכל מטרה של החדרה בנרתיק ובפי הטבעת וביניהם KY ג'ל של ג'ונסון וPLAY של דורקס.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו