מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לנסות להחזיר מעט מהשמחה והאושר איתךתומר23/08/2009
היי .
שמי רון . בן 30 .
נשוי כבר 6 שנים . לא ממש באושר ואין זה המקום לפרט .
מחפש מישהי . טובת לב , עדינה ורגישה .
לשיחות/התכתבויות , עידודים הדדיים , ריגושים .
לנסות לחזור לכיף שבחיים . לעבור את היום בשמחה .
מבלי לנאוף . מבלי להרוס מסגרות .
הרי הילדים חשובים לנו מהכל .
וככלות הכל מגיע לנו יותר ממה שיש עכשיו .
לא מגיע לנו להיות עצובים ומיואשים . גם אם בחרנו בחירות מוטעות .
אם את כמוני רוצה להחזיר מעט מהרגש המתוק ההוא ... של אכפתיות , סובלנות , פירגון הדדי , ואולי גם אהבת אמת . אנא כתבי לי .
אני גבוה .1.85 , רזה ונראה טוב .
מחפש אותך החמודה , אבל לא שמנה או מלאה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרון
שלי פסטרנק כץ26/08/2009אמנם הפניה שלך לא מיעודת אלי אבל כ"כ צרמה לי בקריאה.
אם עשית טעות בבחירה לא כדאי לתקן?
אם הילדים חשובים יותר מכל לא כדאי שיגדלו בבית חם ואוהב?
ילדים שרואים את הוריהם מתוסכלים וחסרי תשוקה/חיבוקים/נשיקות גדלים להיות הורים כאלו בעצמם.
האם זה מה שאתה מאחל גם להם?
קח אחריות על החיים שלך בחור צעיר ותחליט, או לתקן את מה שלא עובד יחד בעזרת יעוץ זוגי שיחזיר קצת ממה שנעלם ( בת הזוג וודאי תשמח לגלות שהיא חשובה מספיק כדי שתלחם עליה) או שתחליטו לפרק את הזוגיות.
ואם אתה ממש לא בעניין שלה, שלח אותה לדרך חדשה. גם לה מגיע מישהו שיאהב ויחזר, ילטף וילחש מילות אהבה כדי שהיא תהיה אשה מאושרת וכך תוכל גם להיות אמא נפלאה וסבלנית לילדים של שניכם.
הדרך שבה אתה מנסה לפעול כאן, אולי נראית לך קלה יותר אך היא לא תפתור את הבעיה רק תטאטא אותה קצת מתחת לשטיח..
עשה חושבים עם עצמך עוד קצת לפני שאתה ממהר לחפש ענינים חדשים בחוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)