מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עזרהנתי26/08/2009
אני בזוגיות עם גבר מדהים כבר 4 שנים (אני רק בת 21) בשנתיים האחרונות הסקס הוא לא אותו הדבר.בשנה האחרונה בכלל על הפנים יש הרגשה שבכלל הוא לא חסר, אין תשוקה,אבל המון אהבה.זה לא בחור שאני רוצה להפסיד,אפילו חושבת על עתיד משותף איתו.הוא מאד אוהב, תומך אך גם מתוסכל.מאד חסר לו בהתחשב שבתחילת הקשר היה הרבה סקס.הסקס איתו מעולה.והיחיסים מאד פתוחים ואמיתיים.אבל מה הבעיה אצלי????מה אני צריכה לעשות?? אני לא רוצה להפסיד אותו.אולי זה הגלולות?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
שלי פסטרנק כץ26/08/2009הי יערה,
את מדברת על בעיה נפוצה מאוד בקרב נשים.
ההרגל והשיגרה השוחקת בהחלט יכולים לשחוק איתםן גם את התשוקה והסקס.
ובכל זאת, כדי לקיים מערכת יחסים תקינה, לסקס יש משמעות מירבית ולכן הייתי מציעה לשניכם לקחת קצת פסק זמן מהשיגרה ולחפש דברים מרגשים לעשות יחד.
חוג משותף/צעידה לילית אחת לשבוע או כל דבר שישפר את האינטימיות ביניכם.
קשה לפעמים לנטרל סקס מאהבה ולכן צריך כל פעם להדליק את האש מחדש. כשהכל ידוע ומוכר מראש קצת קשה להתרגש ולדמיין מה הולך להיות מה שמשאיר את המדורה בודדה עד שהאש נכבית לגמרי.
ובגדול, חפשי דברים שתוכלו לעשות יחד כדי לתדלק שוב אחת את השני.
סרט עם סצינות אירוטיות, צעדה על חוף הים בשעת שקיעה ועוד כל מיני ענינים קלישאתיים שעובדים טוב יותר מכל דבר אחר, כי בסופו של דבר כדי להגיע למקום של תשוקה של ממש צריך לעבור דרך הריגוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסנדלר 20
אסי28/08/2009יערה שלום
לא צריך להיכנס לפלונטר זה טיבעי שעם השנים זה כצת יורד
ויש ימים שזה יותר עולה
הכל בסדר איתכם כמו שאת אומרת זה אחד הדברים החשובים
מה גם שאת מציינת שאתם מאוד אמיתיים אחד עם השני
אז אן עיניין של בחורות אחרות מה שנישאר זה תוצאת הזמן
נסיון לריגושים מצידך לא רע
כמו לחייך הרבה להיתלבש לא ממש בצורה חסופה כי זה יותר מעניין לדעתי
ולנסות לא ליכפות עליו סקס כי זה יכול להרחיק
תני לא את הזמן המתאים
סקס מהנה יערה בהצלחה מאמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)