מתוסכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכל
    וליד
    26/08/2009

שלום רב,

אני נשוי מזה 5 שנים וכל הזמן בא לי "אגב עד היום" ובד"כ עשה-6 5 פעמים בשבוע, אבל הבעיה שאשתי לא מעניין אותה סקס ויחס מהסוג הזה דיברנו הרבה פעמים על זה לא עזר, ניסינו תנוחות מדי פעם גם לא עזר והיא כל הזמן באה לי בטענות ובהאשמות שאני לא יודע לעשות (למרות שהיה לי נסיון לפני זה).
    חשובלי לציין שאף פעם לא גמרה איתי, וגם ככן לא עשתה ביד ואומרת לי שסקס זה רק עניין של גברים והנשים סובלים ממנו

אני ממש מתוסכל ולא יודע מה לעשות אפשר לייעץ לי

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכל

הוספת תגובה

• תשובה

שלי פסטרנק כץ
    26/08/2009

אשתך כנראה שייכת באמת לסוג הנשים שחושבות שסקס זה עניין של גברים.
    השאלה היא איך לא גילית את זה לפני שהתחתנתם??

אפשר בהחלט להבין את התסכול שלך.
    היא לא מענגת את עצמה ולכן גם לא מבינה אותך, כי לה אין כל צורך בכך באופן אישי.

כדי שהיא תוכל להבין את העניין היא חייבת להפתח ולבדוק מה חוסם אותה כל כך.

יכול להיות שהיא אשה דומיננטית שאינה מאפשרת לעצמה לאבד שליטה -סקס הוא איבוד שליטה מוחלט ולכן בעייתי עבורה.

יתכן ועברה בעבר הטרדה מינית אפילו קלה ביותר שגרמה לה להתרחק מסקס.

יתכן גם שפשוט גדלה בבית סגור מבחינה מינית ואינה מכירה את סגנון החיים הזה.

איזו סיבה שלא תהיה הייתי ממליצה לכם לגשת ליעוץ זוגי אצל סקסולוג/ית כדי להבהיר את הדברים.
    איש מקצוע מתאים ידע לגשר בין שניכם ולעזור לכם למצוא דרך שתתאים לשניכם.
    כדאי מאוד שהיא תבין כי בעזרת הכוונה נכונה היא תוכל לגלות עולם מדהים ומהנה במיוחד שעד עכשיו היתה עיוורת לגביו.

ספר לה כמה אתה אוהב וחושק בה וכמה היא חשובה לך על מנת שתוכלו לחיות באהבה ותשוקה עוד שנים ארוכות. אתה מוזמן גם להראות לה את השאלה שלך ואת התשובה שלי כך אולי היא תבין יותר.

לחיות בלי סקס זה כמעט בלתי אפשרי - אתם חייבים לפתור את הנושא באיזו שהיא דרך, אחרת תמצא את עצמך גם מתוסכל וגם מנהל מערכות יחסים שונות במקביל על מנת לקיים את הצורך ההגיוני כל כך.

נשמח לשמוע בהמשך כיצד התקדמת בנושא..

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו