מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודעת מה לעשות...מתוסכלת29/08/2009
אני בת 16 וחצי ולצערי הרב מעולם לא היה לי חבר, לא יצאתי לדייט ולא ניהלתי שום מערכת יחסים עם בחור וממש ממש קשה לי להפתח ולספר למישהו שאני דלוקה עליו ואם זה קורה אני בדר"כ מנסה להימלט מהרגשות.
האם זה אומר שמשהו לא בסדר אצלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא צעירה מדי ?
אלמוני29/08/2009אל תדאגי החבר בוא יבוא כשתהיי מוכנה ובוגרת יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נשמע כ"כ אויויוייי סתתתתם כנסי
בוב30/08/2009האמיני לי כשתיגדלי תביני שלהיפתח זה לא רק לאהוב ולהתרגש ולעשות אלא גם לפעמים פתיחת דלתות במקומות עבודה קבלת דברים שאת רוצה (דרך המיטה ניתן להשיג המון דברים כסף כוח קידום וכו') בבקשה ממך כל עוד את ילדה וצעירה ותמימה הישתדלי להישאר כך העולם הוא אכזרי ולא סולח לכי אם האמונה שלך ודעי לך שלא משנה איך את נראת יגיע בסוף החמוד הזה שתתאהבי בו מעל הראש ואז ואני מקווה שתיהיה מספיק חכמה להיות לא רק מאוהבת אלא גם בטוחה (ומוגנת)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש עוד המון בחורות כמוך
דורון ברייר02/09/2009אני יצאתי עם בחורה מקסימה בת 23 במשך חצי שנה שהיה לה קשה להפתח אליי וגם נסיונה בתחום הזוגיות היה דל מאוד. חוסר הנסיון והמחסומים הרגשיים שלה הפריעו לי אבל בכל זאת היא הצליחה לכבוש אותי.
ואת כולה בת 16.5. למה את כל-כך מודאגת?! אני מכיר בחורות שהתחילו את חיי הזוגיות שלהן רק אחרי גיל 18 בשירות הצבאי. את ממש בתחילת דרכך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
שלי פסטרנק כץ03/09/2009זה אומר שאת עדיין ביישנית ולא מרגישה מספיק בטחון לגשת למישהו שמוצא חן בעיניך.
יכול להיות שאת לא מספיק בטוחה בעצמך, יכול להיות שאת חוששת מסירוב ויכול להיות שאת מעדיפה שהוא יעשה את הצעד הראשון ויחסוך לך את המבוכה.
בקיצור... אם אחת מהתשובות נכונה.. כנראה שאת בחורה רגילה לגמרי אם כי מספיק מיוחדת כדי להבין שיום אחד מישהו יגלה כמה את מיוחדת ויגש אליך כדי לנסות את מזלו (:
בואי נקווה שזה יהיה גם אותו האחד שאת דלוקה עליו כל כך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)