לא יודעת מה לעשות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לעשות...
    מתוסכלת
    29/08/2009

אני בת 16 וחצי ולצערי הרב מעולם לא היה לי חבר, לא יצאתי לדייט ולא ניהלתי שום מערכת יחסים עם בחור וממש ממש קשה לי להפתח ולספר למישהו שאני דלוקה עליו ואם זה קורה אני בדר"כ מנסה להימלט מהרגשות.
    האם זה אומר שמשהו לא בסדר אצלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה לעשות...

הוספת תגובה

• את לא צעירה מדי ?

אלמוני
    29/08/2009

אל תדאגי החבר בוא יבוא כשתהיי מוכנה ובוגרת יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה נשמע כ"כ אויויוייי סתתתתם כנסי

בוב
    30/08/2009

האמיני לי כשתיגדלי תביני שלהיפתח זה לא רק לאהוב ולהתרגש ולעשות אלא גם לפעמים פתיחת דלתות במקומות עבודה קבלת דברים שאת רוצה (דרך המיטה ניתן להשיג המון דברים כסף כוח קידום וכו') בבקשה ממך כל עוד את ילדה וצעירה ותמימה הישתדלי להישאר כך העולם הוא אכזרי ולא סולח לכי אם האמונה שלך ודעי לך שלא משנה איך את נראת יגיע בסוף החמוד הזה שתתאהבי בו מעל הראש ואז ואני מקווה שתיהיה מספיק חכמה להיות לא רק מאוהבת אלא גם בטוחה (ומוגנת)
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש עוד המון בחורות כמוך

דורון ברייר
    02/09/2009

אני יצאתי עם בחורה מקסימה בת 23 במשך חצי שנה שהיה לה קשה להפתח אליי וגם נסיונה בתחום הזוגיות היה דל מאוד. חוסר הנסיון והמחסומים הרגשיים שלה הפריעו לי אבל בכל זאת היא הצליחה לכבוש אותי.
    ואת כולה בת 16.5. למה את כל-כך מודאגת?! אני מכיר בחורות שהתחילו את חיי הזוגיות שלהן רק אחרי גיל 18 בשירות הצבאי. את ממש בתחילת דרכך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא

שלי פסטרנק כץ
    03/09/2009

זה אומר שאת עדיין ביישנית ולא מרגישה מספיק בטחון לגשת למישהו שמוצא חן בעיניך.

יכול להיות שאת לא מספיק בטוחה בעצמך, יכול להיות שאת חוששת מסירוב ויכול להיות שאת מעדיפה שהוא יעשה את הצעד הראשון ויחסוך לך את המבוכה.

בקיצור... אם אחת מהתשובות נכונה.. כנראה שאת בחורה רגילה לגמרי אם כי מספיק מיוחדת כדי להבין שיום אחד מישהו יגלה כמה את מיוחדת ויגש אליך כדי לנסות את מזלו (:

בואי נקווה שזה יהיה גם אותו האחד שאת דלוקה עליו כל כך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו