נראה לי שאתם לא בכיוון...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נראה לי שאתם לא בכיוון...
    אהבה
    27/03/2007

שלום לכל ידידי המלומדים בפורום, אני נדהמת לקרוא את השאלות והתגובות ונראה לי שבחיפוש אחרי האהבה והריגוש מסתתר עוד משהו שלא נתתם עליו מספיק את הדעת (והרי ההבדל ביננינו ובין החיות היא הבינה והדעת כידוע לכם) מי שלא מאושר/ת בזוגיות הנוכחית שלו ובמיוחד אלו שכבר החליטו להביא לעולם ילדים קודם צריך שידע שאלו הן המראות שלו בעולם הזה המצביעות לו על התיקון אותו עליו לעבור ומי שחושב שהוא יחליף/יגוון/ישנה את בן הזוג או את ילדיו והכל יהיה טוב טועה ובגדול! הרעיון בתיקון הוא שאם אתה לא פותר אותו הוא ימשיך לרדוף אותך גם בבן הזוג הבא ולכן כדאי לנסות ולהשקיע בקשר הקיים ולפתור שם את הבעיות ולהכניס תשוקה- כי הרי הייתה כזו פעם...ולגבי בגידות יש לזה גם השלכות מוסריות אבל מעבר לזה יש לזה תוצאות בעולמות עליוניים ואפילו אני (בתור אחת חילונית) הייתי מציעה לכם לא להתעסק אם ה"אסור" והלא נודע כי זה יביא רק לאסונות שאתם אפילו לא תדעו שזה כתוצאה מהבגידה.
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נראה לי שאתם לא בכיוון...

הוספת תגובה

• אהבה

יעלי
    27/03/2007

אני חושבת שאת צודקת באיזשהו מקום... הכי טוב היה להשאר באותו תא משפחתי , בלי כל הבלגן מסביב... אולי תציעי לחברי הפורום כאן מה עליהם לעשות?
    דרך אגב,
    מה את עושה בפורום הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו