מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזיון הכי טוב שהיה ליבוגד וגאה05/09/2007
אתמול שכבתי עם החברה הכי טובה שלי ושל אשתי. תמיד היה ביננו מתח, ניצלתי את העובדה שאשתי בחו"ל מהעבודה, הזמנתי אותה אלי הביתה, נדלקנו והזדיינו בפראות כמה שעות. פעם ראשונה שאני בוגד, וזה היה מדהים, הזיון של החיים שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על מה בדיוק הגאווה..לא הבנתי?
עינבר05/09/2007את זה שנהנית אני כולה להבין..אבל מה בידיוק יש להיתגאות..שחיכית שאישתך תהיה בחו"ל כדי לקרוא לחברה הכי טובה שלה ושלך ולהזדיין איתה...מוזר מאוד בעיניי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת ב-100% !
סקרן05/09/2007יש לאשתי חברה שבלי בעיות הייתי יכול לעשות אותה, אבל לא נוגע בה! חברות של אשתי מחוץ לתחום, כמו שהנשים של החברים שלי לא קיימות מבחינתי..
זו בגידה כפולה, ופוגעת פי כמה מאשר בגידה עם מישהי שלא מכירים בכלל, שאשתך לא מכירה בכלל.
צודקת עינבר אבל אין לך על מה להתגאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיית קורא לי הייתי באה למה חברה של
yona05/09/2007אישתך??? אין טיפת בושה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברי איתי
?05/09/2007מה קורה איפוא אנחנו בסיפור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד!! כפיים תאמר את זה לגננת
מישהו05/09/2007שלך והיא תיתן לך מדבקה של כוכב ואולי אפילו סוכריה...
מה אתה מיתגאה בזה אני לא מבין?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה בוגד באישתך ועוד גאה בזה?!?!?!
המבינה05/09/2007אתה ביכלל אוהב אותה או שאתה סתם נשוי לה? מה אתה גאה לעזאזל בזה שאתה בן
אדם שבוגד באישתו!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי זה דווקא מובן
ס11/09/2007לפעמים הבן זוג כל כך דפוק אבל נשארים איתו משיקולים אחרים מאשר אהבה..אז ברגע שיש לנו קצת חופש ועצמאות ואפשר לעשות מה שרוצים מרגישים מזה גאווה . כמו ביום הראשון שהזדינו מתחת לאף של ההורים/מורים שלנו.
לי זה מובן מאוד
ואת הדפוק הזה אני בחרתי. ועם הדפוק הזה אני התחתנתי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מאמי
סקס מטורף11/09/2007היי אני קאת'י הולמס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני פנויה אני יפה ואני חכמה!!!!!!!!
סקס מטורף11/09/2007אני יפה ואני פנויה למיזמוזים ונישוקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתם מתרגשים ממנו?
16/10/2007מה אתם מתרגשים ממנו? זה דבר אחד לעשות, וזה אפילו נורמלי- אבל הדרך שבה הוא בחר להכריז על זה - כמו ילד קטן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)