מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתה כבר לסקס אש(:שני05/09/2007
אהלןןןןןןןןןןן אני כבר מתה להזדיייןןןןןןןןןן
כל היום מפנטזת על זה חזקקק!!!!!!!!!
אפילו שאני מאוננת הזיכרון תמיד נשאר בי אני תמיד רוצה עוד ועוד אבל מה לעשות שגומרים מהר?????????????????..
איזה באסה אה!!!????????
לאבבבבבבבבב יו אחים בסקס שלי שני הנסיכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואי את ממש ילדה...
סקרן05/09/2007עדיף לך לא להיכנס לכאן, עדיף לנו שלא תיכנסי לכאן...
תשמעי נשמה את לא בשבילנו, אל תעלבי אבל את עוד תינוקת..למרות שאני צעיר יחסית, לא מציע לך כלום, ולא מתכוון גם לנסות.
מציע לך לרדת מזה, ולא להתחבר פה עם אחרים כי זה יגמר בדמעות, וחבל שבסוף משהו כאן יגרום לך לבכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בן 23 וכבר בגיל 16 וחצי שכבתי
מישהו05/09/2007אם מישהי מבוגרת מימני אז מה הקטע כאן? היא לא ילדה קטנה כל סקסולוג יגיד לך
שאפילו בת 14 שרוצה לקים יחסי מין ומרגישה נוח אם זה בשלה בדיוק כמו בת 20 או יותר,
ידוע שהבשלות למין היא עניין פסיכולוגי לגמרא ואין דבר פיזי אשר מורה על בשלות למין
זה פסיכולוגי לחלוטין ואם בחורה בת 16 רוצה יחסי מין גם בישביל סקס בילבד זה נורמאלי
לגמרא ואין שום רע בזה ובטח לא שהיא תבקש את זה בפורום,הדבר היחידי שלא טוב
בזה שפירסמת מודעה זאת היא פשוט שבטח רוב האנשים מגיל 20 ומעלה לא ירצו כל כך
לישכב אם בת 16.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה שהיא תיבכה מה היא בתחמש או משהו
המבינה05/09/2007היא בחורה גדולה ובלי שום קשר אין גיל למין מי שרוצה סקס בכיף שיעשה למה לא? הגיל
אינו בר משמעות הגיל בוא מותר כביכול לעשות סקס מוגדר אך ורק על ידי נורמות חברתיות
שמרניות שונות ולא יותר יש בנות שעשו סקס מיזדמן בגיל קטן יותר משלה אבל לא בכו ובסך
הכל השיגו הנאה וניסיון מיני זהו... דווקה ביגלל דעות כמו שלך הארבה בחורות בכו ובכו וקיבלו
סוג של טראומה ממין לשב רק ביגלל ששכבו אם מישהו נהנו היה טוב שום דבר רע אבל ביגלל
החברה בא הם חיו ודעות כאלו שבחורה בת 16 לא צריכה לעשות סקס בימיוחד שלא אם סתם
מישהו שהוא לא החבר שלה ולא חיקו שנה או משהו עד לזה אין מה ליבכות כשנהנים מסקס לא
משנה באיזה גיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה..
ייה08/09/2007היאמתה להזדיין, מה רע כל בר דעת שניסה רוצה שוב ושוב ווווושוב...
בהצלחה מותק מקווה שתמצ(צי)עי לך אחד שיספק אותך באמת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברי איתי
אביב07/09/2007[email protected]
אני יהיה מוכן לעשות לך טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתותך
תותך08/09/2007כנרה שלא ניפגשנו??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר ראשון
היועץ08/09/2007קודם כל היא לא אמרה את גילה...
חמודה אם את מרגישה שאת מוכנה לקיים יחסי מין, אז פשוט תמצאי את האחד שנראה לך המתאים ביותר להיות הראשון,
בקשר לגמירה המהירה, לפעמים האורגזמה מגיעה מהר יותר מאשר בסקס, אל תשכחי שאת יודעת ביוק היכן לגעת, באיזה לחץ, מהירות ומתי להפסיק... את מכירה את עצמך ומין הסתם יודעת לענג את עצמך יותר מכל אחד אחר...
אל תפחדי לנסות וגם אם תגמרי מהר, תמיד תוכלי ללכת על סיבוב נוסף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)