משיכה לכח...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משיכה לכח...
    יעל
    03/09/2009

היי..
    כל הפנטזיות שלי מאז שאני זוכרת את עצמי, היו תמיד בקטע של מין חזק שגברים וזה עושים לי..
    כאילו תמיד הגברים היו כוחניים, חזקים, לא יצאתי בכלל מקשר עם גבר שתלטן או משהו..
    אבל סתם..
    זה מדאיג אותי,
    האם זה באמת הקשר שאני מחפשת?
    אני לא רוצה כזה בחור..
    אבל אני מרגישה שזה עושה לי את זה.. הכוח.. הגבריות..
    איך אני יוצאת מזה?
    אבל יותר חשוב, מה אתם חושבים שזה אומר עליי?
    בבקשה את כל האמת.. זה מבלבל אותי..
    תודה לכם!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משיכה לכח...

הוספת תגובה

• אולי לא נחשפת מספיק

guy
    05/09/2009

כוונתי שאולי את מאוד מקובעת בנושא פנטזיות השליטה משום שלא נחשפת מספיק לאפשרויות של פנטזיות אחרות
    אולי אם תשמעי או אפילו תנסי פנטזיות אחרות זה יפחית אצלך את המשיכה לפנטזיית הנשלטת שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אילו עוד פנטזיות

יעל
    06/09/2009

אתה מציע?
    אשמח לשמוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פני אליי במייל

גיא
    08/09/2009

היי יעל פני אלי למייל
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממ גיא..

יעל
    09/09/2009

אני מעדיפה כאן ולא דרך מייל.....
    אשמח לשמוע כאן..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל

שלי פסטרנק כץ
    05/09/2009

אין צורך להתבלבל, את בעצמך אומרת שאין לך כל רצון במערכת יחסים עם גבר שתלטן או כוחני והעובדה שאת מודעת לעניין חשובה מאוד.

פנטזיות מיניות הן נושא אחר לגמרי שלפעמים תלוש לחלוטין מהמציאות שבה אנו מורגלים.
    בפנטזיה המינית אנחנו יכולים לברוח לעולם אחר ולהנות מדברים שונים ומוזרים במיוחד.

ולעניין הכוחניות בפנטזיה שלך :

נשים רבות מפנטזות על סקס שבו מעורבת מידה מסויימת של שליטה מצד הגבר, פנטזיות בהן הוא לופת אותן בכוח, מכריח אותן לעשות דברים שונים ומשתמש בגופן לסיפוק צרכיו.

אחת הסיבות לתופעה היא העובדה ששנים על גבי שנים גדלנו על כך שלאשה אין צרכים מיניים, שהיא הנותנת בקשר, שאם היא מעונינת בסקס חייתי ויצרי זה אומר עליה שהיא זנותית ו"שרמוטה".

לכן, ההגיון שבפנטזיה היא תחושת הנוחות שנובעת מכך שהגבר (שבו את מעוניינת כמובן) לוקח אותך בכוח, לא נותן לך הזדמנות להחליט מה את רוצה ושולט בכל האקט המיני.
    סיטואציה מסוג כזה מאפשרת לך להרגיש בנוח עם ההנאה מכיוון שאת "כביכול" רצית, רק שלא הייתה לך ברירה. ככה למעשה את "משחררת" את עצמך מביקורת ותחושה אי מוסרית כזו או אחרת שנובעת מסקס חסר מעצורים. את מאבדת שליטה ומאפשרת לעצמך להנות על חשבון הגבר הכוחני וה"רשע" ש"מנצל" אותך לכאורה.

יש בנות שנהנות מהתחושה שנגרמת להן כשהגבר (בו הן חושקות כמובן) לא יכול להתאפק מרוב תשוקה אליהן עד כדי כך שהוא לוקח אותן בכוח. זה גורם להן להרגיש נחשקות במיוחד.

חשוב לציין שאף בחורה שמפנטזת על סוג כזה של סקס אינה היתה רוצה (בלשון המעטה) להתקל בסקס שכזה עם גבר שבו היא לא מעונינת מלכתכילה. שהרי אז, יחשב הדבר לאונס על כל המשמע מכך.

ובשורה התחתונה, ישנן סיבות שונות ומגוונות לפנטזיה מהסוג הזה אבל אלו שציינתי הן העיקריות. אל תלחצי ואל תתבלבלי. כשתכנסי למערכת יחסים שבה את מרגישה בטחון, שתפי את בן הזוג בפנטזיה שלך..אולי הוא ישמח להגשים אותה עבורך.

בכל מקרה, אין כל רע בלפנטז על כל מה שעושה לך נעים (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלי היקרה

יעל
    06/09/2009

תודה על תשובתך הארוכה והמפורטת, זה עזר לי מאד והבהיר לי מחשבות!

אני רוצה לשאול האם משיכה לכח יכולה לנבוע מחוסר ביטחון שלי?
    ועוד, זה גורם לי לפחדים שאולי אני מזוכיסטית!!!!
    אני לא נהנית מכאב פיזי בכלל.. וגם לא מכאב נפשי.. אולי קצת מדרמות,
    אבל אני תמיד פוחדת שאולי אם הפנטזיות שלי כאלו אז זה אומר שאני מזוכיסטית?
    (אני ל-א רוצה להיות אחת כזאת..!)

ועוד שאלה,
    כתבת שאני מודעת שאני לא רוצה באמת גבר כוחני וחזק והכל, וזה נכון.
    אני באמת לא רוצה, כי פנטזיות לחוד וחיים אמיתיים לחוד,
    וגברים כוחניים הם אולי נראים מאגניבים אבל בחיים הרגילים קשה להסתדר איתם והם גם יכולים בקלות להגיע לאלימות.
    אני יודעת את זה, באמת.
    אבל למה בכל זאת, גם בחיים האמיתיים שלי, אני מרגישה את המשיכה לכוחניות ול"ילד הרע"..
    אומרים שזו בעיה של בנות.. של רוב הבנות..
    אבל זה מטריד אותי..
    כי אני רוצה לחפש לעצמי בן זוג לחיים לגמרי.. לא לכייף יותר סתם..
    אז זה קצת קשה לי לעשות את זה בשעה שאני נמשכת לשושבים\מנייאקים\גבר גבר וכו'...

אנא תעזרי לי זה משגע אותי לחלוטיןןןןן

תודה תודה תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל

שלי פסטרנק כץ
    10/09/2009

את שואלת אם המשיכה שלך לכוחניות נובעת מחוסר בטחון ורק את יודעת את התשובה לכך.
    את מרגישה חסרת בטחון? יכול להיות שאת דווקא שופעת בטחון וזקוקה לגבר שיהיה כוחני מעט במיטה כדי ש"ירסן" אותך.

אמרת נכון, זה קצת קטע כזה של בנות לחפש את הגבר הרע, הילד השובב.
    יש משהו מרגש באותו ילד שובב שהופך לגבר מרתק והרפתקן. הידיעה שהוא יכול להפתיע אותך, שהטיזינג שאת עושה נקלט ברדארים שלו היטב והוא יודע לתפוס את ה"כדור" הזה שאת זורקת לכיוונו בידיים מקצועיות של גבר שמבין נשים ומודע לחוקי המשחק.

נכון, יש בזה בהחלט משהו מדליק במיוחד, אך אשה חכמה ומיומנת (ובעלת מזל כמובן) תשכיל למצוא את הגבר שמסוגל להיות רגיש ומבין בחיי היומיום וחייתי וכריזמתי בחיי הלילה הסוערים.

מצד שני, גם אז תגלי שלא תמיד תזדקקי למשחקים הללו. פתאום תרגישי שאת רוצה דווקא לקחת את השליטה לידייך או סתם לשבת חבוקה בזרועותיו המרגיעות והמבינות של בן זוגך.

החיים מלאי התפתחויות ומצבים, מערכת יחסים כשמה כן היא, מערכת שלמה שמתבססת על יחסים באופן כללי, לסקס תפקיד חשוב במיוחד אבל הוא אינו העיקר ובמערכת טובה, חברית ואיכותית ניתן להפוך את הסקס למרתק ומעניין במיוחד. כשתרגישי בטחון עם בן הזוג תביני על מה אני כותבת.

בכל מקרה, אם את מחפשת עניני דרמה וריגושים, נסי ללכת לחוג דרמה (כל יום נפתחת סדנא חדשה למשחק) זה גם מעניין, גם מעשיר ומפתח ובנוסף יאפשר לך במה מתאימה לשחק עליה ולהביע את הצד הנסתר הזה שיש בך.

מקווה שהוספתי לך כמה נקודות למחשבה (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שני

יעל
    10/09/2009

תודה על ההשקעה בתשובתך!
    אני ממש נהניתי לקרוא אותה, ובהחלט נתנה לי נקודות למחשבה.!

אני מאד מקווה בעזרת ה' שיתמזל מזלי לפגוש כזה בחור.. גם בחור טוב ומבין וגם יודע להיות "מנייאק" כשצריך..
    מקווה שזה לא יבוא אחד על חשבון השני...

אני לא בחורה כזאת דרמטית וכזה..
    אולי זה היה נשמע ככה כי כתבתי שאני לפעמים מתרגשת מדרמות..
    אבל לא, לא עד כדי כך.
    רק שאלתי אם אני אוהבת כוחניות זה אומר שאני מזוכיסטית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו