בעיות חשק לאשה ועוד עניינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות חשק לאשה ועוד עניינים
    יאיר
    08/09/2009

שלום רב,

רציתי לדעת האם אשה מניקה יכולה לקחת טיפות חשק (תינוק בן חודש +) ואם כן אם יש למישהו נסיון על טיפות מסוימות.
    2. אני בן 30 נשוי 9 שנים עם 3 ילדים ומאז שהכרתי את אשתי יש לי בעיה של שפיחה מוקדמת ובשנתיים האחרונות אפילו של חוסר זיקפה. יצויין כי אני מאד מגורה ומתגרה מאשתי. בעבר לקחתי סיאליס לפי הוראות רופא אבל הפסקתי, והתחלתי לשתות תה טבעי שעוזר לזיקפה, רציתי לדעת לגבי עיסוי טיבטי או עיסוי אחר רפואי האם זה עוזר לבעיות האלו.
    3. סתם מעניין - אני דתי ורציתי לדעת האם יש מישהו שיודע אפילו רק וירטואלי ללמד אותי את כל רזי הסקס והאבה, כמו איך מגרים / מתחילים וכו' אני חושב שהסקס אצלי מאד שיגרתי ואולי אני לא מתחיל בדרך הנכונה.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליאיר

שלי פסטרנק כץ
    10/09/2009

במכתבך אתה שואל מצד אחד על טיפות חשק לאשה ומצד שני על חיזוק זיקפה לגבר.

לגבי טיפות חשק לאישה עדיין לא הוכח שטיפות כאלו אכן עובדות. מטרת הטיפות לגרום לבחור ששם אותן בכוס, להרגיש בטוח בעצמו קצת יותר ואולי ככה להצליח להביא את האשה שמולו למיטה בקלות יתרה.

לא הייתי מנסה אותן על אישה מניקה - אין לי מושג אילו חומרים שמים בתוך התמיסה הזו.

לגביך, אני מבינה שהרופא רשם לך סיאליס כך שכנראה שהוא חושב שאתה זקוק לכדור. אם גילית משקה טבעי שעושה את אותה עבודה, אין ספק שזה עדיף.

אשתך כרגע ממש לאחר לידה כך שאני מניחה שבשלב הזה היא עייפה מאוד, מותשת וזקוקה לתמיכה ותשומת לב ממך. הייתי מציעה לך בשלב הזה לגלות רגישות ולהיות שם בשבילה. לעזור עם הילדים האחרים, עם התינוק החדש ובכלל להיות קשוב אליה במיוחד.

כל אלו, יובליו לכך שהיא תרגיש קירבה חזקה אליך, הערכה ואהבה גדולה שיגרמו לה להתמלא בתשוקה כלפיך ללא כל צורך בטיפות חשק (:

לגבי הסבר וירטואלי על רזי הסקס...נסה באתר של דורקס "בבית הספר לסקס" בהחלט מעניין שם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יאיר מה זה התה הטבעי שעוזר לך,

עדינה
    26/10/2010

איך קוראים לו ואיך משיגים אותו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו