לא יוזם סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יוזם סקס
    אולגה
    12/09/2009

אשמח לקבל עצה איך ניתן לפתור את בעיתי .
    בזמן האחרון אינני מסוגל ליזום סקס עם אשתי כי הבנתי ממנה שהמין עבורה הוא בגדר חובה שצריך למלא מפעם לפעם והצורך שלה נמוך מאוד ואף ירוד .
    נוצר אצלי מין מחסום שקשה לי להתגבר עליו בגלל משפטים כמו :
    "אני עושה את זה לספק אותך בלבד"
    "אני מבחינתי ויתרתי על זה ממזמן"אני מרגיש מרומה ופגוע כי התחושה שלה והצורך והחשק שלה הוא כך זמן רב והיא לא שיתפה אותי בכך ואף שיחקה אותה .
    אני בן 50 ומרגיש שאני מפספס את ההנאה שבמין ולכן כל תחושותי גורמות לי לבגוד בה .
    נכון לתקופה האחרונה היא יוזמת בלבד ואני מתפרק וזהו .
    מה המלצתך
    שנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יוזם סקס

הוספת תגובה

• לחיי

שלי פסטרנק כץ
    24/09/2009

לא הבנתי משאלתך האם כבר בגדת בה או שאתה חש צורך לבגוד.

בכל מקרה אפשר להבין אותך כיוון שאחת הסיבות מהנאה בסקס היא שאנחנו מרגישים רצויים ונחשקים. אם היא עושה לך טובה, אין לי ספק שגפ במהלך הסקס לא באמת תהנה.

מה עושים?

מנסים למצוא זמן נוח לשיחה כנה ואמיתית : בבית קפה, מסעדה רומנטית, בבית על כוס יין לאור נרות. כדאי שתבהיר לה שאתה אוהב אותה ושהסקס הוא חלק בלתי נפרד מאהבה וקירבה אחרת מה מבדיל אתכם מאח ואחות או מידידים טובים?

תנסה להבין יחד איתה למה היא מרגישה שזה לא מדבר אליה? אולי הדרך בה אתם שוכבים לא נעימה לה. איך היה בתחילת הדרך כשעוד הייתם מאוהבים עד הגג? אם בכלל

אתה כותב שרק היא יוזמת עכשיו כך שבכל זאת אפשר להבין שבכל זאת יש לה צורך לפעמים, השאלה אם היא יוזמת פעם בחודש או יותר ובשאר הזמן אתם ממש מתנזרים.

אם לא יצליח דרך שיחה כנה נסה לגשת ליעוץ מקצועי. אל תוותרו על סקס ביחסים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו