מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשוי 12 שנה- לא מסופק מיניתנתנאל17/09/2009
אוהב אותה בטירוף אבל מתוסכל וכל הזמן מחפש בחוץ.
בשנים האחרונות הולך מידי פעם למכוני ליווי כשהלחץ בלתי נסבל אבל מקפיד לא לבצע חדירה.
מחפש את הריגוש את הנשיקה הצרפתית את המין האוראלי הסוער.
לא מפסיק לפנטז על כל בחורה כוסית ברחוב.
מאונן המון, גם בבית גם מול מסך המחשב במשרד כשאני לבד.
מנהל רומנים וירטואליים במחשב
מרגיש במילכוד שאני לא יכול לצאת ממנו-יסורי מצפון עזים מצד אחד ויצר (הרע?) מצד שני.
מישהו/מישהי במצב דומה יכול לעזור לי? לדבר איתי? לחלוק איתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת לי את המילים מהפה
NEO17/09/2009חי עם אותן תחושות, לא רוצה לפרק את התא המשפחתי, אבל מרגיש מתוסכל כאילו כל הזירעונים מסתובבים לי בין האוזניים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוצאת לי את המילים מהפה
NEO17/09/2009חי עם אותן תחושות, לא רוצה לפרק את התא המשפחתי, אבל מרגיש מתוסכל כאילו כל הזירעונים מסתובבים לי בין האוזניים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה
דוריאל20/09/2009למה אתה מתוסכל מינית מאישתך ?
אולי אוכל לתת לך עיצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)