מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זה לא עצוב?דניאל05/01/2007
מעציב אותי לראות פורום בנושא הריסת מערכות יחסים.
על כל אחד מכם ש"ימלא את החסר" בזגיות, יהיו עשרה שהזוגיות שלהם תהרס בלי תקנה בגלל הבגידות.
מדהים אותי שישנם "אנשי מקצוע" שמלווים את הפורום הזה. בתור מה אתם מלווים - יועצי בגידות?
חברים יקרים, תעשו לעצמכם טובה ותבנו לעצמכם חיים שאתם יכולים להיות אמיתיים בהם.
השקר יתפוצץ לכם בפנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל היקר
ליאור05/01/2007מה כל כך מזעזע אותך?
לחיות במערכת שיקרית ומעורערת ללא בגידות צריך
אבל לבגוד אסור
לדעתי אם בגידה מאזנת את היחסים בבית עדיף.
בתור אחד שנשוי אחרי 14 שנה די משעמם ולכן אופציה אחת זה לבגוד
דרך שניה קשה יותר זה להכניס צלע שלישית ורביעית וכו.
2 האדונים המנהלים את האתר אינם בנות יענה כמו הרבה אחרים שפשוט מתעלמים מהבעיה
או שטוענים שהיא לא קיימת.
ישר כוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו לא הורסים מערכות יחסים
אלונה08/01/2007אנחנו פשוט מקיימים מערכות יחסים נוספות לחוקית. זה הכל. עם בעלי הכל בסדר בבית, אבל זה לא מספיק לי. עם האסורים שלי אני מרגישה כאילו אני בת 16. זה יותר טוב מסמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש הבדל בין לדבר ולעשות
דור08/01/2007מה קרה לך דניאל,
אי אפשר לממש את הפנטזיות בדיבורים,
הרוב כאן רק מדברים . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהודרך הדיבורים חלק גם מממש את זה?
ליאור08/01/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמן הסתם....
מיטל09/01/2007אבל אין ברירה.
כמה שזה נשמע אבסורד - מי שרוצה לשמור על הנישואים שלו צריך מידי פעם ללנסות משהו מהצד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)