יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין
    חסויה
    21/09/2009

אני בחורה דתיה נשואה 7 חודשים.

רציצי לשאול 2 דברים: 1 . יש פעמים שבעלי עייף ולא יוזם סקס אבל אני רוצה באותו רגע אך אני רואה שהוא לא יוזם? הוא אומר שהוא עייף אך אני ישר מייחסת זאת ל "אולי לא בא לו עליי"...מה לעשות???

2. בתחילת הנישואים בגלל שלפני הנישואים לא שכבנו הייתה לנו קצת בעיה כי לא הצלחנו לשכב באופן שהרגשתי את איבר מינו בתוכי. הייתי אצל רופאת נשים והיא החדירה לי אצבע ושאלה אם ככה אני מרגישה בעת קיום היחסים ואמרתי לה שלא. ניסינו עוד ואז ברוך ה' הצלחנו ,אני מרגישה את איבר מינו אך לא עד הסוף.לא בכל פעם שאנו שוכבים אני מרגישה חדירה מלאה . ואני לא גומרת בעת קיום יחסי המין אלא בעזרת מין אוראלי (ביד).האם זה בסדר???
    אשמח לעזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה

חסויה
    22/09/2009

אני מחכה לתשובה... חסויה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסי מין

חסויה
    23/09/2009

אני מחכה לתשובה אשמח אם תענו לי.תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל זה בסדר להרגיש ככה ..

שלג
    23/09/2009

לקוחת זמן עד שלומדים את ה"עיניינים" - איך נעים לכל אחד ,, וכשהוא אומר אני עייף ,,
    תפנקי אותו - תאמיני לי שזה עובד ממש טוב , פינוק של מסאז' בראש, בכתפיים , לפנק עד הסוף מכל הלב - קצת יין בכוס ומשהו טעים ליד ,, מביא אותם בשניות לריגושים מלאים ,,
    המון הצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימית

שלי פסטרנק כץ
    24/09/2009

זה בהחלט בסדר להרגיש אורגזמה לא בחדירה אלא רק בגירוי חיצוני.

רק 30% מהנשים מסוגלות לגמור בזמן חדירה...

וחוץ מזה, את רק בתחילת הדרך עוד צפויות לך חוויות מענגות בהמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מופנה לשלי

חסויה
    24/09/2009

לא קיבלתי התייחסות לשאלות החשובות...תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימית

שלי פסטרנק כץ
    24/09/2009

כנראה שדילגתי על חלק מהתשובה.

בכל מקרה, אם בעלך טוען שהוא עייף זה לא בהכרח אומר שלא בא לו עליך..
    עייפות, תשישות, ומחשבות מטרידות גורמות להרבה גברים לחוסר חשק מיני.

תבדקי, אולי הוא מוטרד ממשהו במקום העבודה, אולי הוא מוטרד ממצב כלכלי, האם עול הפרנסה מונח על כתפיו בלבד או שגם את עובדת מחוץ לבית?

כל אלו עלולים להוות גורם לחוסר חשק, אך האם חוסר החשק מגיע לעתים קרובות?
    כמה פעמים הוא מסרב לך? האם הוא גם יוזם סקס? כל כמה זמן?
    איך הסקס ביניכם מתנהל כשאתם כן מקיימים יחסים?

אם תעני לי מפורטות אוכל לעזור יותר (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מופנה לשלי

חסויה
    24/09/2009

תודה על ההתייחסות. אז ככה: אני ובעלי שוכבים כמעט כל יום בשבועיים שאני מותרת (אני בחורה דתיה ושומרת טומאה וטהרה אז יוצא שבכל חודש שבועיים אני מותרת ושבועיים לא).
    בשבועיים שאני מותרת קורה שיומיים לא רצופים הוא חוזר תשוש מהעבודה(הוא עצמאי) ואז לא יוזם סקס אלא רק נגיעות וכו'. חשוב להדגיש שבעלי יוזם סקס, זה מתחיל במין אוראלי ואז אנחנו שוכבים.
    לגבי העניין השני שפניתי לא קיבלתי עדיין התייחסות והוא נורא חשוב לי. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו