מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיפוש נעדרים...עינבר10/09/2007
הלך לי לאיבוד פה בפורום..מה נשים שובבות..2 מנהלות שובוות..והמון גברים(אלה מעל ה-30)..אז כאן אני מפרסמת מודעה..לכול אותם נעדרים..הביתה מהר תחזרו..וכאן תיתפקדו!...אני רוצה רשימה שמית עם המילה-נוחכ/ת..ממתינה לכם...עינבר-נוכחת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אווף אני מתקנת...
עינבר10/09/2007כמה נשים שובבות..2 מנהלות סוערות..נא להיתפקד בנוכחותכם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שנכנסו לפה מלא ילדים
סקרן10/09/2007את יודעת בני 16-20, אלה עם החלב על השפתיים, גם בנות וגם בנים...
כל הותיקים נראה ברחו בגללם. אולי המנהלות שנעלמו צריכות לחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמנעחיכר
סקס מטורף11/09/2007להלהלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוכח
yapi4211/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוכחת לפעמים
דיקלה11/09/2007אני נכנסת פעם בכמה ימים ומגלה שילדים השתלטו פה על כל חלקה טובה, וזה נורא משעמם.
אז אני מחכה שהם יעברו לפורום אחר, ובינתיים שותקת, כמו כולם - מסתבר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולכם צודקים - אז התעוררו
Danydine12/09/2007אין מה לומר, אתם צודקים,
את הטובים גרשו אורחים לרגע
מלאי כל פגע
כולם נהיו שופטים ותליינים
או ילדודים חביבים
אבל לכולם זכות הדיבור...
וגם זכות התגובה
שהיהיה לכולם שנה טובה וברוכה, מלאה בסקס ואהבה מתובלת בדברי זימה ויחסים אחרים..
דקלה... מה קרה למייל שלך, מחזיר את כל הבדיחות וטוען שהתא סגור.... שלחי לי את המייל החדש שלך אם את רוצה בדיחות מדי פעם ?!..
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)