מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה למומחיםאלון06/01/2007
שלום אני נשוי 5 שנים חיי המין שלי תקינים רק דבר אחד מפריע לי שאשתי ואני מקימים מין אורלי היא לא מסכימה שזה יהיה עד הסוף ואתם בטח מבינים למה אני מתכוון אני גומר אבל בחוץ אני לא יודע איך לדבר איתה על זה אני מפחד שזה לא יוביל לפיצוץ ביננו אני אוהב אותה מאוד האם להשאיר את הנושא בגדר פנטזיה אשמח לתשובתכם אלון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללכת עד הסוף....
קיטקט06/01/2007לצערי הרב לא כל הנשים מבינות עד כמה זה חשוב מדי פעם... - להגשים את הפנטזיה הזאות לגברים שלנו. אני לא יודעת עם ניתן להסביר לה איך לקבל את זה.. אבל בטח שאתה יכול לנסות. פתיחות במערכת יחסים זה אחד הדברים הכי בסיסיים , במיוחד כשמדובר על קשר ממושך. אולי תנסה להבין למה היא עד כדי כך מנגדת. אולי יש לה את הדעות הקדומות שבאו אם החינוך... ואולי זה עקב איזה שהוא נסיון לא מוצלח מן העבר הרחוק. ועוד אחת הסיבות אולי היא מפחדת להיראות זנותית וזולה בעינייך ושיום אחד אתה תזלזל בה בגלל זה. בקיצור קודם כל הולכים ומוצאים מהו שורש של הבעיה, ואז כבר מטפלים בו.
אני באמת מקווה שזה יסתדר בשביל שניכם. כי כמה שזה לא עיקרי זה עדיין חשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו..
קיטקט06/01/2007אני מצטערת השאלה שלך הייתה מופנת למומחים ... אני לא ... אבל אני פשוט בחורה שאוהבת את הבן זוג שלה... ואני כן הצלחתי לעבור את זה כי הוא חיפש ומצא את השורש של הבעיה וטיפלנו בזה.. וכי הכי חשוב בקשר זה לנסות לרצות אחד את השני כל הזמן!! לא משנה עם זה 10 שנים או שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה
ליאורה07/01/2007האם ניסית פעם לטעום את השפיך שלך?
תנסה פעם אחת ואז תשאל את עצמך את אתה היית מוכן לבלוע את זה לגמרי ועוד להגיד תודה.
אני לא רוצה להעליב או משהו, אבל גברים רבים לא מבינים שלפעמים זה כל כך מגעיל שזה ממש מוציא את החשק.
אבל, אתה יכול לשפר את הטעם שלו אם תשתה הרבה מאוד נוזלים ומיף אננס על בסיס קבוע. זה יהפוך אותו לפחות מלוח ויותר מתקתק.
רק תעשה לי טובה אחת - אל תשאל אותי מאיפה אני יודעת. אני יודעת וזהו.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מסכימה עם ליאורה
אלונה08/01/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני!
חתולית09/01/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מסכים
אוהב15/01/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלת עצות לא רעות
16/01/2007בתור התחלה - אל תוותר על הפנטזייה שלך. זה אומנם לא חוויה כזו מרנינה עבור האישה, אבל אני מכירה נשים רבות שעושות את זה ונהנות מכך. אני מכירה אישה אחת שאפילו נפגעת אם הגבר שאיתה לא גומר לה בפה....
ובסך הכל - זו לא דרישה כזו גדולה. תנסה להבין מדוע היא נרתעת מכך? האם הטעם מפחיד אותה? אם כן, ניתן באמת לשתות מעט לפנמי האקט מיץ אננס וזה עוזר. אם מטריד אותה הכמות והמרקם בפה, תנסה לאונן לפני ולהגיע למיטה כשאתה כבר לאחר אורגזמה ראשונה. כך כמות הנוזל שיגיע בסופו של דבר לפה של אישתך תהיה קטנה יותר...והיא תגלה שזה בכלל לא נורא כמו שהיא חשבה.
אל תשכח לספר לנו איך היה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)