מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שרוט וקטןאודי11/09/2007
אני יודע שאני ממש מסובך עם עצמי, והפתרון המוצע, ללכת לטיפול, הוא הקלאסי עבורי. אבל כבר היתי מספר פעמים בטיפול, לא אלך שוב. אני רוצה לדעת אם כל ההפרעות שלי, מוכרות, אם יש בכלל מה לעשות איתן, ואם יש כאלה שיסתדרו עם הפרעות כאלה.
לגופו של עניין ובקיצור ככל האפשר: אני לא מת על עצמי, אבל מתמקד בעיקר באיזור החלציים. אני חש שיש לי איבר קטן, ודווקא רוצה שיגידו לי זאת. אוביקטיבית אכן איני מהמצטיינים, ליתר דיוק, אני בעליו של קטן, ודווקא אוהב שאומרים לי זאת (5 ברפיון, 12 בזיקפה. דק, אשכים קטנים ויכולת נמוכה לחזור ולתפקד. יש לי שפיכה מהירה,למרות שאני מצליח לעכב בכוח הרצון, אבל "רוצה" לגמור נורא מהר). יש לי רצון לחשוף את ה"בעיה". להיות דווקא עם מישהי/מישהו שידגיש אותה. כשרע לי, מתעוררות פנטזיות הומוסקסואליות, שחלקן הקטן אף מומשו. אני לא נמשך לגברים, אני נמשך לאברים גדולים, שמחישו את ההבדלים ביני לבינו. התפקוד המיני שלי לקוי אני לא מצליח למצוא את האחת או האחד שימצא חן בעיניו ה"קטע" שלי. אני לא יודע אם יש עוד אנשים עם שריטה כזו\ ומה אפשר עשות. האם יש מישהי בכלל שתרצה אחד כמוני? היו לי בנות זוג, שאהבו אותי, אבל נראה לי שמינית, הן אהבו את כל השאר שבי, למרות הגודל...מחכה להתייחסות כנה כאן, או במייל [email protected]
בבקשה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפגש טנטרי
מיכה רז11/09/2007שלום לך.
לאחר עיון בשורותך.
ממליץ לך בחום לפנות לדרכים חלופיות כמו עולם המודעות, עולם הטנטרה. עולם זה אולי יפגיש אותך עם עצמך, עם המקום החיובי שבך.
ושפיכה מוקדמת. אתה מוזמן לקרוא את כתבתי בעיניין.
כנס לאתרנו, כתוב לי באופן אישי, אשמח לכוון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)