תענו לי בבקשה זה ממש דחוף..בת 17

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תענו לי בבקשה זה ממש דחוף..בת 17
    אלינור
    04/10/2009

אני וחבר שלי שוכבים וכמעט כל פעם שהוא מחדיר לי את איבר מינו אני בדיוק אחרי שנייה מתייבשת ואנחנו לא יכולים לקיים יחסי מין בגלל זה כי זה כואב לו שאני יבשה.. למה זה ככה?! בבקשה תענו לי מהר זה דחוף!! האם זאת בעיה אצלי? או משהו אחר?אם אפשר תשובה מפורטת כי אני לא יודעת למי לפנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש חומר סיכוך

אני
    12/10/2009

גם לחברה שלי לשעבר הייתה את הבעיה הזו והשתמשנו בחומר סיכוך על בסיס מים שעזר מאוד יש גם בטעמים לגוון ולהנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלינור

שלי פסטרנק כץ
    13/10/2009

כנראה שאת פשוט לא מגורה מספיק בזמן החדירה ולכן את יבשה מאוד.

כדאי שתרכשי חומרי סיכה על בסיס מים בבית המרקחת כדי שתבדקי מה הכי מתאים לך ותוכלי להשתמש לפני ובזמן החדירה.

את נכנסת לכל בית מרקחת ומוצאת ליד הדוכן של הקונדומים מדף של ג'לים לסיכוך.

יש לדורקס ג'ל בשם PLAY ולג'ונסון ג'ל בשם KY שניהם מצוינים.
    שמים כמות כמו של משחת שיניים על הקונדום/איבר המין או בתוך הנרתיק לפני המגע המיני.
    תוך כדי כל פעם שאת מרגישה שאת מתחילה להתייבש את מטוסיפה עוד ג'ל.
    היום יש גם כאלו בטעמים כדי להפוך את העניין למדליק יותר.

את יכולה לעשות את זה בשירותים לפני שאתם מגיעים למיטה אם את מתביישת שבן הזוג יראה אבל אני לא הייתי מציעה להסתיר את זה. בסך הכל רוב הבנות משתמשות בזה כך שהרבה גברים מכירים את התופעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו