מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תענו לי בבקשה זה ממש דחוף..בת 17אלינור04/10/2009
אני וחבר שלי שוכבים וכמעט כל פעם שהוא מחדיר לי את איבר מינו אני בדיוק אחרי שנייה מתייבשת ואנחנו לא יכולים לקיים יחסי מין בגלל זה כי זה כואב לו שאני יבשה.. למה זה ככה?! בבקשה תענו לי מהר זה דחוף!! האם זאת בעיה אצלי? או משהו אחר?אם אפשר תשובה מפורטת כי אני לא יודעת למי לפנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש חומר סיכוך
אני12/10/2009גם לחברה שלי לשעבר הייתה את הבעיה הזו והשתמשנו בחומר סיכוך על בסיס מים שעזר מאוד יש גם בטעמים לגוון ולהנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלינור
שלי פסטרנק כץ13/10/2009
כנראה שאת פשוט לא מגורה מספיק בזמן החדירה ולכן את יבשה מאוד.
כדאי שתרכשי חומרי סיכה על בסיס מים בבית המרקחת כדי שתבדקי מה הכי מתאים לך ותוכלי להשתמש לפני ובזמן החדירה.
את נכנסת לכל בית מרקחת ומוצאת ליד הדוכן של הקונדומים מדף של ג'לים לסיכוך.
יש לדורקס ג'ל בשם PLAY ולג'ונסון ג'ל בשם KY שניהם מצוינים.
שמים כמות כמו של משחת שיניים על הקונדום/איבר המין או בתוך הנרתיק לפני המגע המיני.
תוך כדי כל פעם שאת מרגישה שאת מתחילה להתייבש את מטוסיפה עוד ג'ל.
היום יש גם כאלו בטעמים כדי להפוך את העניין למדליק יותר.
את יכולה לעשות את זה בשירותים לפני שאתם מגיעים למיטה אם את מתביישת שבן הזוג יראה אבל אני לא הייתי מציעה להסתיר את זה. בסך הכל רוב הבנות משתמשות בזה כך שהרבה גברים מכירים את התופעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)