לא מסכים שאני ארד לו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מסכים שאני ארד לו
    דנה
    05/10/2009

אני נמצאת במערכת יחסים חדשה ונפלאה,אני והבחור בשנות העשרים המוקדמות לחיינו,ולשנינו אין רפטואר עשיר בנושאי המיטות-שנינו היינו במערכות יחסים ארוכות מאד...
    הבחור שלי מסרב לכך שאני ארד לו בעיניו זה "לא מכובד" והוא אמר שהוא אוהבת את זה אבל בעיניו זה לא הדבר "הכי הכי" ואם אפשר להמנע מזה עדיף...יש לציין שהוא כן יורד לי ועושה את זה בשיא החשק... אני ממש התחננתי בפניו,אני ממש אוהבת את זה וזה מדליק אותי-ואני פשוט לא מבינה מה עומד מאחורי זה... זה נראה לי כל כך פרמיטיבי סטייל "מדונה או זונה". יש לציין שאני בחורה מאד קלאסית עדינה ואלגנטית-נראת טוב וילדה טובה כזאת,תמיד הכל טיפ טופ ובמקום אבל במיטה אני בדיוק להפך אני אוהבת להיות פרועה (זה הקטע שלי להיות "לוליטה") ומשוגעת. וחשבתי אולי פה קבור הכלב...שמרוב שאני משדרת עדינות ותום כלפי חוץ,קשה לו לחשוב עלי עושה כזה דבר

יש לכם הצעות...?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מסכים שאני ארד לו

הוספת תגובה

• לי יש פיתרון...

חרמן עלייך
    07/10/2009

מה הבעיה תבואי אלי ותרדי לי....>אני בכיך יסכים לך.... :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה

שלי פסטרנק כץ
    13/10/2009

יפה שאת לא מוותרת (:

יש לא מעט גברים שמוכנים לעשות הכל במיטה עם בנות שאינן בנות זוגן ולבנות זוגן החוקיות הם מתנהגים בצורה מתחסדת ומכובדת.

מה שהם לא מבינים שאם קיים בך הצורך הזה לבסוף לא תוכלי להתאפק ובמקום להעניק לו את החוויה מישהו אחר יזכה בך במקומו.

אני חושבת שכדאי שפשוט במקום לשאול אותו תראי לו מה את יודעת לעשות. תתחילי בלקשור לו את הידיים מאחורי הראש ואת העיניים עם מטפחת שחורה ואז תגידי לו שמרגע זה הוא השבוי שלך ואת מתכוונת לעשות בו כל מה שמתחשק לך...

אין גבר שבתוך תוכו לא היה רוצה שהאישה שבה הוא חושק תשלוט בגופו. אחרי חוויה כזו, אני מבטיחה לך שהוא יתמכר לסקס האוראלי איתך. ואם לא?

ההפסד כולו שלו.. אבל לעולם לא תרגישי שלא עשית הכל כדי לנסות (:

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

איציק
    14/10/2009

בואי תרדי לי יש 26 ס"מ תמצצי עד שתחנקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

איציק
    14/10/2009

בואי תרדי לי כמה שתרצי וטחר כך אני ידחוף לך בתחת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבוד לתמונה

לאון
    15/10/2009

אני חושב שאני יודע את התשובה.
    הבחור מכבד אותך מאוד ולראות אותך במצב הזה על הזין שלו עם הפנים בפנים... זה יגרום לו להאמין שאת פחות מכובדת בגלל שזה לא תמונה שהוא היה רוצה לראות. הוא מעדיף לבחור בתמונות שיעזרו לו בחיי היום יום לכבד אותך כמה שרק אפשר.
    אם זה באמת כל כך חשוב לך,תחפשי דרכים אחרות להסביר לו את המצב,
    לי הייתה חברה שלא הסכימה, אני אוהב לרדת כשהכל נקי ומגולח והיא הייתה אחת שמקפידה. אבל היא סירבה. אמרה שהיא מעולם לא ניסתה ולא רוצה לנסות... אבל היא הראתה נכונות לעשות דברים אחרים.
    אני רוצה להזכיר גם שהטעם של הזין של הגבר הוא לא הכי טעים אם האישה עולה מדיי פעם לתת נשיקה וכל זה... את יכולה להבטיח לו שהוא רק ישב ויהנה ואם הוא מרגיש שהוא רוצה להשתתף הוא יכול ללטף לך את הגב או הצוואר או לנשק אותו יאמי יאמי....

דרך אחרת להסביר את המצב תהיה "אני יורדת לפנק אותך, זה מאהבה גדולה ורצון ששנינו נהנה בצורה נקייה ורומנטית"
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משחקי תפקידים

גיא
    19/11/2009

היי
    אם את בעניין של משחקי תפקידים מעניינים בעיקר של לוליטות למינהן
    יש לי המון רעיונות
    שמי גיא בו 32 ונראה ממש טוב
    צרי קשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה החמודה

אבי
    20/11/2009

תיראי הוא ממש אוהב אותך והוא רואה את זה כמשהו משפיל בנות ולכן הוא מעדיף שלא..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו