מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מסוגלתשירן06/10/2009
אודה לכן אם תוכלו לעזור לי.. אני בקשר עם החבר שלי כבר 7 שנים, בשנים הראשונות הסקס הזה מדהים..החשק המיני שלי היה בעיצומו.החשק מאד דעך עם הזמן, הגענו למצב שאנחנו מקיימים יחסי מין פעם בחודש..אפילו יותר. לא מזמן הוא ביקש שאגע לו בפי הטבעת..אולי בגלל שאני מאד נהנת כשהוא נוגע לי שם.. העניין הוא שאני נגעלת לגעת בשלו.. או בשל כל אחד אחר. וגליתי כאן הבוקר באתר.. שנקודת הג'י שלהם נמצאת בפי הטבעת והמגע בה יכול לגרום לאורגזמה חזקה פי 10 מהרגילה. זה ממש מבאס...אני רוצה לענג אותו ברמה כזאת. אבל יש לכן אולי רעיון אחר איך אוכל לעשות זאת.? אין לי בעיה להחדיר לו משהו אחר..אך לא אצבע. רק המחשבה דוחה אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירן
שלי פסטרנק כץ13/10/2009לפני שניגע בנקודת הג'י שלו מעניין אותי להבין מה הסיבה שהגעתם למצב שבו אתם מקיימים מעט מאוד יחסי מין? אתם עדיין לא נשואים, אין לכם ילדים ואת מדברת על פעם בחודש שזה מעט מאוד.
אם שניכם מרגישים עם זה טוב אז כנראה שאין לכם דחף מיני גבוה אבל אם לא כדאי שתתחילו לבדוק אולי אתם ממשיכים יחד מכוח האנרציה כשהאהבה מזמן כבר נגמרה וחבל.
* חשוב לא לעשות דברים שגורמים לך להרגיש תחושת גועל באופן כללי לא רק בסקס.
את כותבת שמגעיל אותך לגעת בפי הטבעת שלו או בשל כל אחד אחר - לגבי כל אחד אחר אני יכולה להבין אבל הוא לא אחר. הוא האהוב שלך ואני מקווה שהוא קצת יותר מזה בשבילך.
ובכל זאת אם הדבר גורם לך רתיעה את יכולה לשחק איתו משחקר בו את אחות סקסית במרפאה שמקבלת אותו לבדיקה "מיוחדת" . לבשי חלוק לבן וסקסי, ביריות לבנות, נעלי עקב סקסיות והוסיפי לעניין כפפות חד פעמיות כמו של אחות מקצועית. הכפפות יעזרו לך לבצע את המשימה בצורה החלקה והנקיה ביותר... (: בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)