יש לי בעיה איבר מין גדול מדי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיה איבר מין גדול מדי
    אורי
    10/10/2009

כשיש לי חברה אז הכל בסדר היא מתרגלת לזה ואפילו מתמכר לזה ולא רוצה פחות גדול, אבל אם אני מכיר משהי חדשה היא ממש נרתעת מהגודל והעובי כאילו אני הולך לקרוע לה את הנרתיק.
    יצא לי ללכת בעבר מס ' פעמים לנערת ליווי בדירה דיסקרטית וגם הבנות שעובדות בזה וראות כל היום בולבולים די נדהמו מהגודל בהתחלה.
    אני גם לא לא גומר מהר כך שיש זיקפה חזקה .
    זה מתסכל לפעמים כשיש גדול מדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צרות של עשירים

שלי פסטרנק כץ
    13/10/2009

במסיבות שאני עושה בערבי רווקות וערבי רווקים אני תמיד אומרת שהגודל קובע רק במקרים קיצוניים... קטן מידי או גדול מידי.

אבל גם אז כמו שאתה מציין ואני שמחה לקרוא, כשמיהי באמת אוהבת אותך זה באמת כבר לא משנה.

מה עושים בתחילת קשר?

נותנים לה להבין שלמרות הגודל אתה גבר עדין ומתחשב ומודע לכלי שאתה נושא בגאון.
    אתה מגיע למיטה מצויד בכל מה שצריך.. החל בכלי המפואר ועד לחומרי סיכה למניעת כאב, לקונדום בגודל הנכון, להמון רגש ועדינות בחדירה.

אם תפעל על פי הכללים הכל יהיה נפלא.

נסה להסתובב עם חולצה ועליה הדפס "נושא ציוד כבד" (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחח אני מקווה למצוא חולצה כזו

אורי
    14/10/2009

ואולי אני אזמין עם הדפס כזה,..אבל האמת היא שלמדתי שלא כדאי להגיד כלום לפני שהיא רואה
    לפני סקס כי היא באמת תחשוב שהוא ענק , אז כה אני לא אומר כלום כאילו כאילו כלום .
    חוץ מזה זה אף פעף לא הכאיב למשהי ההיפך מזה אמרו שזה מדהים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו