מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקש עזרההחסוי06/01/2007
אני נשוי 12 שנים ומפנטז על חמותי
כשאני שוכב עם אישתי אני מפנטז עליה,בחלומות
אני חושב שגם חמותי מרגישה זאת
בצורה איך שהיא נוגעת בי ומחבקת אותי
אני מפחד שהרגש הזה יצא מכלל שליטה ואני אהיה במצב מאוד מביך
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חמותך?
ליאורה07/01/2007איך הגעת למצב הזה? היא נראית טוב? מה מושך אותך אצלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ליאורה
החסוי07/01/2007היא נראית די טוב אבל לא המראה זה שמושך אלא הסקס שהיא משדרת
אין לי מושג איך הגעתי לזה אבל זו עובדה
ולא יודע איך להמשיך
אני מפחד מהמצב שבו נהיה שנינו לבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכיר את הספר "הבוגר"?
ליאורה08/01/2007אולי שווה לך לקרוא אותו. הוא מספר על סטודנט שנסחף לרומן עם אמא של חברה שלו...אני בטוחה שתוכל להזדהות איתו. למיטב זכרוני, גם יש כזה סרט.
עצה שלי: בגלל שמדובר בחמותך, עדיף לך פשוט לשכוח מזה ולהיזהר שלא להישאר איתה לבד. זה יכול כל כך לפגוע באישתך...
האם היא מפלרטטת איתך מיוזמתה? האם יש קשר בינכם מעבר למפגשים עם הבת שלה?
האם היא נשואה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמותי
החסוי12/01/2007היא נשואה אבל לא זוכה בכלל ליחס מבעלה שכל הזמן גם בוגד בה והיא יודעת מזה
אני לא יודע אם להגדיר מפלטרתת איתי
כשאני נוהג והיא יושבת מקדימה היא שמה יד על הברך שלי
וגם כשהיא מתישבת לידי בסלון היא מניחה יד על הברך שלי ומלטפת אותי ואני יושב כמו מאובן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא מפלרטטת איתך!
מיטל14/01/2007כדאי שתזהר ממנה...ברגע שאישתך תחשוד זה יכול לפוצץ את כל המשפחה. פשוט תשמור ממנה מרחק ואל תכניס את עצמך למצבים שיהיה לך מאוד קשה לצאת מהם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העצה
החסוי14/01/2007אני מקווה שאתגבר גם אני על היצר שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוה.....גברת רובינסון
17/01/2007תמיד היתה הגיבורה שלי.
אמא שסוחפת אחריה את המאהב הצעיר של ביתה....פטישית על.
אבל סליחה, סליחה - חלומות לחוד ומציאות לחוד: חסוי - ממליצה בחום להסיר בניתוח את החלק במוח שלך שנדלק על חמותך (או כל איבר אחר) ולשכוח מזה.
בני משפחה מדרגה ראשונה זה קו אדום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)