מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לנשואה 30שון29/03/2007
אהלן שלחתי לך מייל , מה שלומך האם את כאן כרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שון, בבקשה לשרשר הודעות כאלו
29/03/2007להודעה המקורית.
אין צורך לפתוח עץ חדש בכל פעם..זה דוחק לדף הבא הודעות של אנשים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיני מוצא או רואה כאן נשים שזורמות
שון05/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגדיר בבקשה אישה זורמת...
06/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי באדולינה
שון14/04/2007אני מתכוון לאישה שיש לה מספיק אומץ לשוחח מעט ואז להיפגש לחוויה סקסית ולא להיגרר לשיחות על פני ימים פשוט לתת למשיכה לפעול האם את כזו???????????????????????????.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי באדולינה קמת?
שון15/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
15/04/2007הסיבה ששאלתי אותך לגבי אישה זורמת היא לא בגלל שרציתי לנדב את עצמי....
פשוט רציתי להבין מהי לדעתך אישה זורמת...
אני אישית למדתי לסלוד מההגדרה הזאת. משתמשים בה בדרך כלל אנשים חסרי סבלנות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה
שון15/04/2007אני כלל לא חסר סבלנות אך יש הרבה נשים קשקשניות שנראה לי אולי רק מתגרות ממה שהן שומעות וכאשר נכנסים לשלב המעשי תמיד אפשר לשמוע את תירוצהן........
בגדול נראה לי שאת גם בכיוון הזה.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שזה חשש טבעי
16/04/2007ולא רק נשים חוששות מהמעבר משלב הפלרטוטים והמיילים לשלב המעשים. מטרת הפורום היא יותר לתת מקום מייעץ ומפרגן לכל אותם גברים ונשים שמחפשים לשפר את חיי המין שלהם, ופחות לוח היכרויות.
כטיפ לחיים אני יכולה לייעץ לך להתאזר בסבלנות ולהיות קשוב לצד השני בלי למהר ולשפוט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)