רוצה לשכב עם הבוס שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה לשכב עם הבוס שלי
    נ
    18/10/2009

אני עובדת בפאב כבר כמעט שנה.
    יש לי בן זוג בר שנתיים וחצי.
    בחודשים האחרונים אני לא מפסיקה לחשוב על בוס שלי, אני לא חושבת עליו בצורה רומנטית אלה יותר בצורה מינית.
    לא מפסיקה לדמיין אותו בכל מיני מצבים.
    אני אוהבת את חבר שלי אבל הסקס לא מספק.
    הבוס שלי אמר שכל עוד אני עובדת אצלו לא יהיה ביננו כלום, עוד חודש אני מסיימת לעבוד בפאב.
    מצד אחד אני כבר משתגעת מהבוס שלי ומתה לקרוע ממנו את הבגדים, מצד שני אני אוהבת את חבר שלי.
    מה לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה לשכב עם הבוס שלי

הוספת תגובה

• גם לי זה קרה לפני כמה שנים

לילה
    19/10/2009

והאמת שכבתי איתו ואפילו המון
    הוא היה נשוי
    ואני נשארתי עם החבר שלי שלא ידע שאני שוכבת עם הבוס שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שלי פסטרנק כץ
    21/10/2009

אכן בעיה לא פשוטה.

פנטזיות על הבוס מקובלות מאוד ואפשר בהחלט להבין אותן אך מכאן ועד למימוש הפנטזיה יש לעבור על כמה כללים.
    יפה שהוא אמר לך שכל עוד תעבדי אצלו הוא לא יגע בך. אני מסכימה עם זה לחלוטין.
    הבעיה המרכזית כרגע היא החבר שאותו את אוהבת.

ברור שסקס עם הבוס יהיה בגידה לכל דבר אלא אם כן בן הזוג שלך את והבוס פתוחים בראש למצב של סקס בשלישיה. מנסיון שלי ומהכרות את החיים הסטנדרטיים התשובה היא לא ולכן תהיי חלייבת להחליט בין השניים.

תזכרי שאפשרלנסות להכניס בפנטזיה את הבוס למיטה שלך ושל החבר ובכלל לנסות להיות סקסיים יותר בסגנון היחסים ביניכם. נסי ליזום יותר סקס בהפתעה.

דבר נוסף יכול להיות שבפנטזיה הבוס שלך באמת מדהים אבל כשתנסי אותו בבית תגלי שבפועל הוא לא שונה הרבה ממה שיש לך כבר בתוספת של אהבה.

סיבכתי אותך? אלו החיים יקירתי.. לא פשוטים בכלל אבל בהחלט מלאי עניין (:

בהצלחה בבחירה(:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי אבל...

נ
    21/10/2009

אני יודעת שהבוס שלי מדהים במיטה, כמה בחורות שהיו איתו סיפרו לי
    הוא מביא אותן לשרשרת אורגזמות, עם חבר שלי אני מגיעה אולי אולי אולי לאורגזמה אחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו