צריכה עצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עצה
    אלין
    24/10/2009

היי!!
    אני בת 23 והנסיון היחידי שהיה לי זה כשהייתי בת 19. הייתי די פעילה אבל גם די שמרנית בכל מה שקשור לסקס..בערך בגיל 21 אני וחבר שלי נפרדנו ומאז(שנתיים בערך) שאין לי מישהו.
    הסקס לא היה חסר לי אבל בזמן האחרון משהו השתנה.
    יש איזה בחור בן 30 ומשהו שמתגורר ליד המקום בו אני עובדת ואני מכירה אותו מהיום שבו התחלתי לעבוד..מוזר שכל השנה וחצי שאני מכירה אותו לא חשבתי עליו בתור מישהו שאני יכולה לפתח אליו רגשות אבל מה לעשות שזה קרה ואני מוצאת את עצמי כל השבועיים האחרונים חושבת עליו..אני יודעת שהוא רוצה אותי..אין לי מושג אם רק לסקס אבל אני ממש פוחדת להכנס לזה..אני רוצה ללכת על זה ולחקור את עצמי אבל אין לי אומץ..מאיפה לוקחים את האומץ הזה להיפתח בסקס??אוףף זה מתסכל אותיייי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עצה

הוספת תגובה

• שלום לך

חיים
    24/10/2009

ערב טוב,
    קודם כל , אל תכריחי לעשות את עצמך שום דבר. בחיים.
    ההרגשה שלך מוכרת לי, היה לי מצב די דומה באופן מסויים.
    אני אשמח לנסות לעזור לך להגיע להחלטה שתלא תתחרטי .
    אני לא פסיכולוג או משהו בסגנון,פשוט עברתי משהו דומה, וזה ניסיון שנשאר איתי, ומשהו שעשוי לעזור לך.

אני מחכה למייל ממך,
    המשך ערב נעים,
    חיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

חיים
    24/10/2009

ערב טוב,
    קודם כל , אל תכריחי לעשות את עצמך שום דבר. בחיים.
    ההרגשה שלך מוכרת לי, היה לי מצב די דומה באופן מסויים.
    איני מרגיש בנוח אבל לכתוב פה, אני אשמח לנסות לעזור לך להגיע להחלטה שתלא תתחרטי .
    אני לא פסיכולוג או משהו בסגנון,פשוט עברתי משהו דומה, וזה ניסיון שנשאר איתי, ומשהו שעשוי לעזור לך.

אני מחכה למייל ממך,
    המשך ערב נעים,
    חיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למינדי

שלי פסטרנק כץ
    01/11/2009

מאיפה לוקחים את האומץ הזה?

מנסיון החיים...

איזה כיף שסוף סוף מישהו באמת מצליח להדליק אותך (:
    איזה כיף זה שאת כבר יודעת שגם הוא בעניין (:
    מכאן הדרך קצרה ביותר. תרשי לעצמך להסתובב קצת יותר באיזור שבו הוא נמצא, לקראת הפקת צהריים או כל רגע אחר שיכוטל לגרום לו להזמין אותך לשבת איתו ומשם הדרך אפילו קצרה יותר.

תתחילי להקפיד על מראה מטופח יותר (לא פרובקטיבי - אחרת תשדרי רק סקס) והשתדלי לחייך הרבה - סוג של מגנט.

כשתרגישי שזה מגיע תני לו להוביל ותהני מהדרך.. גם אם תרוויחי רק סקס איכותי תוסיפי לעצמך עוד נסיון ואז בפעם הבאה לא תצטרכי לשאול מאיפה לוקחים את האומץ הזה (:

בהצלחה!

*** שתפי אותנו שיהיה פה קצת מעניין (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

גיא
    19/11/2009

שלום
    אשמח לדבר איתך בנושא
    צרי קשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מאמי

יניב
    19/11/2009

כנסי למסן(למעלה..)
    ונדבר..
    יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו