מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גבר נפלא-סקס עלובמאיה24/10/2009
טוב אז יש לי חבר כבר שנתיים.
הוא מדהים בכל התחומים..הוא שאפתן,מצליחן,עצמאי..הוא גם אוהב אותי
בטירוף ודואג להגיד לי את זה ולציין את זה בכל מיני מתנות קטנות של תשומת לב..אני אוהבת אותו וגם מעריכה אותו אבל הוא פשוט לא בן אדם מיני.אני לא אומרת שהסקס לא טוב אני אומרת שהסקס לא כלום! אנחנו יכולים לדבר ולצחוק ולהסכים כמעט על הכל אבל במיטה פשוט אין תשוקה..מבחינתו זה ממש לא דחוף שנשכב ,הוא יהיה מסופק באותה מידה אם אני ארד לו והוא יעשה לי ביד(כי זה מגעיל אותו לרדת)..אף פעם אין תנוחות אין טירוף אין בלאגן...ובתור בחורה מ-א-ו-ד מינית שמדברת על סקס בחופשיות ולא מתביישת להודות שאין דבר שמגעיל אותי במיטה ואין דבר שלא ניסיתי במיטה(מעבר לדברים המשלבים שתן וצואה)זה פשוט חסר!!!!
אני יודעת שזה אינטרנט וגם כשאני נהגתי לקרוא תגובות כאלו חשבתי שאולי הבחורה לא מושכת אבל העניין הוא ובאמת בלי להשתחצן רק למען הבנה טובה יותר של המצב עבורכם,אני נראית מצויין..לא עובר יום בלי שמתחילים איתי עשרות גברים בקיצור כוסית ממש..המצב הזה גורם לי לעיתים קרובות לחשוב על המשפט אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים.. : \
שורה תחתונה..אני בקלות מסוגלת לראות אותו כבעלי מבחינת התקשורת המעולה שיש בינינו והאופן הנעים שבו החיים שלנו מתנהלים יחד אבל אני מוצאת עצמי לעיתים קרובות מתוסכלת מזה..לפעמים ממש בא לי לבכות מרוב שחסרה לי תשוקה בחיים.(יותר כמו 4 שורות תחתונות)
מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
רציני25/10/2009יש מצב לשוחח?
אשמח אם תצרי איתי קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתחתני איתו ותחזיקי מאהב
אורית129/10/2009זה הפיתרון האידיאלי בשבילך מאחר ובשלב מסויים בחיי הנישואין כמות ותדירות הסקס אוטומטית מתמעטים (מכל הסיבות האפשריות) ועם המאהב זה לעולם לא יקרה...מה שכן עם המאהב לא תוכלי להגיע לשיחה ואהבה כמו עם הבן זוג שלך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל מה את מדברת ומזבלת את המוח
ללא שם29/10/2009מי שאוהב /ת סקס יאהב /תאהב בד'כ סקס בתדירות שהיה רגיל/ה אליה גם במשך שנות נישואים ארוכים.
דוקא הנושא של סקס לעומת כל התכונות הטובות האחרות הוא אקוטי ועלול להרעיל את הנישואים ולקלקל הכל מאהב זה לא פתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאיה
שלי פסטרנק כץ01/11/2009מה שאת מתארת באמת נשמע מאוד מתסכל.
למצוא מישהו שהתקשורת איתו נפלאה והוא בן אדם מיוחד שאפשר לראות בו בן זוג לחיים ולגידול המשפחה ואז לגלות שהסקס איתו משעמם כמו מנת פלאפל יבשה בלי סלט וטחינה..
אבל, ויש כאן אבל די חשוב.
אם את באמת מתכוונת לכל מה שכתבת ובאמת רואה בו האיש של חייך אני מאמינה שבדרך נכונה כנה ומרתקת תוכלי להביא אותו ואת שניכם למקום הזה שכולו סקס מלא תשוקה.
השאלה היא עד כמה לשניכם הנושא הזה חשוב.
יש אנשים שהמין לא מאוד חשוב להם אבל אני מאמינה שלכל אחד יש צד תשוקתי מסוים וכאשר הוא מגלה אותו הסקס מקבל מקום חשוב מאוד כי הוא הופך לחוויה מענגת במיוחד ובינינו, מי לא אוהב תחושת של עונג? (:
ובכל זאת, אם אחרי נסיון אמיתי לא תצליחי להדליק אותו כמו שהיית רוצה תצטרכו לפתוח את הנושא לדיון כנה וחברי. לא הייתי מוותרת מהר כל כך על בן זוג בעל איכויות כפי שציינת אך לעומת זאת לא הייתי מוותרת על סקס איכותי למען זוגיות מכל סוג... אכן, דילמה קשה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)