מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקיום יחסי מיןערן24/10/2009
אשמח לדעת האם המצב הבא טוב או לא טוב ביחסי מין:
אחרי המשחק המקדים ולפני החדירה, אני מעביר ליטוף קל באיבר מיני.
השאלה שלי האם בחורה יכולה לסלוד מזה או להיות אדישה או דווקא להתלהב מזה?
מובן לי, שכל אחת והעדפות שלה, אבל האם באופן כללי זהו מצב מתאים או שמוטב לי להימנע מכך.
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לערן
שלי פסטרנק כץ01/11/2009מכיוון שכל מי שכותב כאן הוא אנונימי לחלוטין אני מרשה לעצמי להשתמש בשאלה שלך כדי להבהיר משהו חשוב בתחום המיני.
כשאני קוראת שאלה כמו זו אני מבינה כמה חוסר בטחון יש לנו לפעמים עד כדי רמה שאנחנו מאבדים מהפשטות של הדברים, הופכים כל דבר פשוט למורכב ויוצרים בעיות מכלום.
אין מתאים ולא מתאים בסקס. יש נעים או לא נעים. אלא אם אנחנו מדברים על דברים באמת קיצוניים. המגע נעים לך אז מה הסיבה שלא תיגע בעצמך כשהיא בסביבה. אם תתנהג בחשש וחוסר בטחון זה גם מה שתשדר לבחורה ולכן כדאי שתעשה כל מה שעושה לך נעים כל עוד הוא לא פוגע באחר. מגע בעצמך לא אמור לגרום למישהי להרגיש אי נוחות.
ובמילים אחרונות, עוד לא שמעתי על גבר שלא מלטף את האיבר שלו לפני הסקס או תוך כדי , זה נורמאלי, כמעט כולם עושים את זה וגם אם לא , לך זה נעים וזה מה שחשוב בדיוק כמו שבטח יהיה חשוב לך שבת הזוג שלך תיגע בעצמה לידך וככה תוכל לגלות מה עושה לה נעים ולעשות לה בחזרה. (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)