שאלה בקיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקיום יחסי מין
    ערן
    24/10/2009

אשמח לדעת האם המצב הבא טוב או לא טוב ביחסי מין:
    אחרי המשחק המקדים ולפני החדירה, אני מעביר ליטוף קל באיבר מיני.
    השאלה שלי האם בחורה יכולה לסלוד מזה או להיות אדישה או דווקא להתלהב מזה?
    מובן לי, שכל אחת והעדפות שלה, אבל האם באופן כללי זהו מצב מתאים או שמוטב לי להימנע מכך.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקיום יחסי מין

הוספת תגובה

• לערן

שלי פסטרנק כץ
    01/11/2009

מכיוון שכל מי שכותב כאן הוא אנונימי לחלוטין אני מרשה לעצמי להשתמש בשאלה שלך כדי להבהיר משהו חשוב בתחום המיני.

כשאני קוראת שאלה כמו זו אני מבינה כמה חוסר בטחון יש לנו לפעמים עד כדי רמה שאנחנו מאבדים מהפשטות של הדברים, הופכים כל דבר פשוט למורכב ויוצרים בעיות מכלום.

אין מתאים ולא מתאים בסקס. יש נעים או לא נעים. אלא אם אנחנו מדברים על דברים באמת קיצוניים. המגע נעים לך אז מה הסיבה שלא תיגע בעצמך כשהיא בסביבה. אם תתנהג בחשש וחוסר בטחון זה גם מה שתשדר לבחורה ולכן כדאי שתעשה כל מה שעושה לך נעים כל עוד הוא לא פוגע באחר. מגע בעצמך לא אמור לגרום למישהי להרגיש אי נוחות.

ובמילים אחרונות, עוד לא שמעתי על גבר שלא מלטף את האיבר שלו לפני הסקס או תוך כדי , זה נורמאלי, כמעט כולם עושים את זה וגם אם לא , לך זה נעים וזה מה שחשוב בדיוק כמו שבטח יהיה חשוב לך שבת הזוג שלך תיגע בעצמה לידך וככה תוכל לגלות מה עושה לה נעים ולעשות לה בחזרה. (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו