חוסר חשק מיני...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק מיני...
    אלעד .א.
    25/10/2009

שלום אני בן 23, אני בחברתי מאוהבים מאוד ומקיימים יחסים מזה זמן רב אך לעיתים רחוקות מפני שיש לה חשק מיני נמוך ואני סובל מכך, אני מנסה לגרות ולפתות אותה בכל דרך אפשרית אך ללא תגובה מצידה היא מתחמקת ומתרצת תמיד, אך רק לאחר מסע שכנועים אנו מקיימים יחסים שבסופה היא נהנת ואף גומרת... אין לה תשובה ברורה לכך למה זה קורה לה אבל אני מרגיש שהיא לא משוחררת מספיק. אשמח לקבל ייעוץ ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני...

הוספת תגובה

• לאלעד

שלי פסטרנק כץ
    01/11/2009

בהחלט יכול להיות שהיא לא משוחררת מספיק ולכן לוקח לה הרבה זמן להגיע למצב שבו כל התנאים מצידה יתאימו לכך שאפשר יהיה לחתור למגע.

עובדה שתמיד היא נהנית בסוף. שיחות על סקס הן דבר חשוב לא פחות מהסקס עצמו. ככל שמדברים יותצר קל יותר להפתח ולהשתחרר.

תגיד לה שההית שמח אם את הפעם הבאה היא תהיה זו שתיזום ואם היא לא תיזום אתה מצידך לא תעשה שום דבר. נכון, זה קשה מאוד אבל אם תחזיק מעמד תגלה שהיא לא תוכל להתאפק יותר מדי ולבסוף תעשה את הצעד המשמעותי הזה. עצם הידיעה שבסוף תצליח לשכנע אותה פותרת אותה מהצורך ליזום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו