מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם חיפש אותי?-דעתכםסמדר18/09/2007
לסקרן, עינבר וכו', השלום והברכה. בעבר התייעצתי/שיתפתי אותכם לגבי גבר מסויים. ולצערי, לא היתה התקדמות מצד הגבר. ברצוני לשתף אותכם במשהו מסויים ותנו את דעתכם. אשמח מאד. הייתי בארוע מסויים מפורום מלא אנשים. אני עמדתי קצת מרוחקת, מהקהל (אני לא אוהבת המוניות..), והשקפתי קצת למרחוק. ומה עיני רואות? הגבר עומד ומתחיל להביט ולרפרף בעיניו מאישה לאישה כאילו מחפש מישהי מסויימת (והיו הרבה נשים), סרק את כולן בעיניו ולא שם לב שאני מביטה בו, וברגע שקלט אותי מרחוק, עיניו נתקעו בעיני למשך של כ-20 שניות, פתח זוג עינים גדולות , הביט במבט של פליאה וכעין שמחה - ואחר ניגש אלי עם בניו ודיבר איתי מעט מאד (הייתי עם בנותי לצידי), האם נראה לכם לפי תאורי שהוא כאילו חיפש לראות אותי, אם אני כל כך מושכת ( גם פירגן/החמיא לי בעבר: "שאני שווה") אז מדוע צריך לעבור תקופה כל כך ארוכה מבלי שהוא יוזם ומתחיל תכל''ס?????, כמה גבר יכול להתאפק, ולחשוש, אז מה אם הוא ידיד רחוק של בעלי??? . אם רוצים אפשר להסתיר הרבה דברים בחיים. מה דעתכם? ושיהיה לכם שנה טובה וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע הפורום יבש ולא עונים????
סמדר18/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב שהוא חיפש אותך,אם את כוסית
מתמחה בצלילה25/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-מתמחה בצלילה
סמדר28/09/2007אהלן. ונגיד וחיפש אותי. אז מדוע הוא לא יוזם לעזעזל?????????????????? פה הוא מתנהג כמו חברהמן, שרמנטי, ופה איזה שמוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמדי
mo19/09/2007מה בוער לך ?
אני מבין שאת נשואה ??
אם את מחפשת סטוצים תעשי את זה בדיסקרטיות.
ואם את מעוניינת בו, פשוט תשאלי אותו אם הוא מכיר את ....(בעלך) לא מכיר ייאאלה להיזדיין.
רק אל תיבכי אחר כך שבעלך ירגיש במיוחד שאת מערבת רגשות ולא סטוץ שבא ולאחר שאת בבית שכחת. זה יכניס אותך למערבולת שבוספה את עלולה לאבד את הכל !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהmo?
סמדר19/09/2007היי. האם תוכל לקרוא את השאלה שלי מילה במילה ולענות לי מה דעתך??? תודה נשמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמדר...
עינבר25/09/2007חמודה את עסוקה בשאלות..עברי למעשים..אם את רוצה כמובן!
חיפש..הסתכל והחמיא הכול טוב ויפה..אבל התשובה של כן או לא..לא תיתן לך כלום..כי העיסוק באולי הוא רוצה אולי הוא חושש לא מוביל לכלום..הצעתי לך בעבר לקחת יוזמה..חמודה חיים פעם אחת אם תבלי את זמנך בשאלות לא תגיעי לכלום..אז הנה העיצה שלי לך..תיזמי את!ושיהיה לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו, באמת... אנחנו מה-זה ביישנים...
בנג'י29/09/2007גם הגבר הכי הכי, שנראה כאילו הוא יכול הכל, ברגע שהוא מרגיש משהו כלפי אשה ספציפית - הוא מאבד את כל הביטחון. הוא יכול להיות מפקד גדול בצבא, מנהל עצום בעבודה, אבל כאשר הוא צריך להתקרב לאשה - הוא חוזר להיות בן 12.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום סמדי
רועי02/10/2007שלום סמדי
במקום לשאול כ,כ הרבה שאלות ותהיות
צרי קשר במייל
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)