מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסים מועטיםעדי29/10/2009
היי.....יש לי שאלה דחופה.... מה עושים אם לבעלי לא בא סקס? אני נשואה 8 חודשים ואני יכולה לספור על 10 אצבעות את מספר הפעמים שהיינו יחד.. מה עושים? איך גורמים לבעל לרצות הרבה יותר ממה שהוא נותן??? העליה נוספת היא שלא תמיד עומד לו ואם עומד אז האיבר מין לא מספיק חזק ולכן כשאנו כבר מנסים הוא מיד נופל... אז, מה עושים????? אשמח אם תענו לי בהקדםםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
רציני29/10/2009האם את מחפשת
ריגושיים מהצד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדי
שלי פסטרנק כץ01/11/2009
נשמע שלבן הזוג שלך יש בעיה של זיקפה מסיבה כל שהיא.. השאלה אם ככה זה היה מההתחלה או שהדבר נובע משינוי כלשהו (מצב כלכלי, עבודה חדשה, מחשבות על הרחבת המשפחה) לא סיפרת בני כמה אתם.
בנוסף הייתי מעוניינת לדעת האם:
את מנסה ליזום סקס?
מה קורה כשאת יוזמת?
איך היחסים שלכם מעבר לתחום המיני?
אני מציעה שתדברו על הנושא בפתיחות. אין שום סיבה מוצדקת להגיע למצב שאת מתארת כבר אחרי 8 חודשי נישואין. כל זה עוד לפני שיש אפילו ילדים לטפל בהם.
* יש גברים שחוששים מהרחבת המשפחה מכיון שהם לא מרגישים מוכנים עדיין מכל מיני סיבות. לפעמים גם זו סיבה שגורמת בתת המודע של הגבר לבעיות זיקפה. (כך, יהיה סיכוי קטן שתיכנסי להריון)
כך או אחרת, ממליצה לך לנסות למצוא את הזמן המתאים להעלות את הנושא לשיחה. (מומלץ אחרי סרט טוב, ערב רומנטי ובכלל לעשות את זה בתזמון נכון וללא הפניית אצבע מאשימה.
את יכולה להגיד לו למשל שאת מרגישה שהוא כבר לא נמשך אליך כמו פעם, שקשה לך עם זה שהוא לא חושק בך ולא מראה נכונות לסקס. תנסי לברר אם משהו מטריד אותו ותגידי לו שאת רוצה שתמצאו דרך לפתור כל בעיה כיוון שהוא חשוב לך ואת לא מוכנה לחיות איתו בלי תשוקה.
יש לא מעט יועצים טובים בתחום הזוגיות והמיניות.
אל תתפשרי על הסקס שלך (:
נשמח להתעדכן בהמשך, בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)