מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי פנטזיה אני רק בן 14 אבל אניאבי18/09/2007
רוצה לספר זאת,בחורה בת 15 באה אליי(היא חזרה ממעצר בית על תקיפה ופציעה של כמה נערים
שעד עכשיו בבית חולים) בזמן שאני יושן מורידה לי את החולצה באיטיות
ומנשקת אותי בפה ועוברת לגוף שלי ומנשקת אותי נשיקות רטובות בבטן ובחזה אני קם ואז היא
מיסתכלת עליי יש לה עניים כחולות ויפות ובהירות ואומרת לי "אני אוהבת אותך" ומנשקת אותי
היא מורידה לי את המיכנס היא אם ג'ינס וגופיה היא מורידה רק את הג'ינס ועולה עליי אני כבר שם לב לכוס הנפוח שלה והדגדגן החצי נפוח שלה שמתחיל להיתחרמן תופסת את
הזין החצי עומד שלי ומחדירה אותו לתוך הכוס שלה היא מחייכת חיוך סקס ביותר שמה את הידיים
שלה על החזה שלי ומתחילה לעשות תנועות של עולה ויורדת על הזין שלי היא מנשקת אותי אם השפתיים הרקות שלה נשיקות רטובות אך לא יותר מידי,אנחנו מיסתכלי אחד לשניה בעניים בזמן שהיא מזיינת אותי חזק היא מתחילהליגנוח היא ניכנסת לקצב ומזיינת אותי אפילו חזק יותר!!...
אני מתחיל להרגיש את שתי הידיים שלה מוחצות לי את החזה והיא גונחת חזק אני רואה את הדגדגן
שלה אדום מגדול בצורה מפלצתית ביותר! אני מרגיש שעוד מעט היא תישבור לי משהו ואז היא גומרת
היא מתחילה לזיין אותי אפילו מהר וחזק יותר ממיקודם היא מיתנשפת תוך כדי אורגזמה מטורפת!!!
אחרי כמה דקות ואורגזמות היא מאיטה את הקצב ומפסיקה כשהיא מרגישה את הזין שלי מיתקבץ
מעלה קצת את הכוס שלה הזין שלי נופל שכולו מלא בזרע והיא מתחילה לגעת קצת בכוס ובדגדגן
שלה כשהיא מודהמת מהנפיחות והגודל המיפלצתים שלהם!!! היא מיסתכלת עליי מנשקת אותי נשיקה
עדינה ומחבקת אותי ואני נירדם לה בין הידיים... לא לימחוק אני כבר הארבה זמן מחקה להוציא לאור את הפנטזיה שלי אני פשוט חייב להוציא את זה כבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגיבו....
אבי18/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו
חתולה1609/10/2007אחלה פנטזיה
אני רואה שאתה מעדיף מישהי גדולה יותר
גם אני מעדיפה בנים קטנים יותר...אוווווווווווווווווח! אני מתה על זה כשהבן קטן ממני בשנה שנתיים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)