מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה לגמור..אלין31/10/2009
שלום,
אני בת 23 ונמצאת בקשר עם בחור ממש חמוד אבל הבעיה היא שאני פשוט לא מצליחה לגמור!!
אני לא יודעת גם ממה אני נהנית..הוא כל הזמן שואל אותי מה הוא צריך לעשות כדי לגרום לי לגמור אבל אני לא יודעת!!
זה ממש מתסכל..גם כל החברות שלי אומרות לי שכשיורדים אמורים להרגיש ממש כיף אבל אני לא מרגישה את זה..יכול להיות שחסרה לי תחושה למטה??
מה עושים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
שלי פסטרנק כץ01/11/2009יכול להיות שחסר לך קצת נסיון והבנה בצרכים המיניים שלך ובמה עושה לך נעים באמת.
כל בחורה מרגישה שונה מדברים שונים ומסוגים שונים של מגע וגירוי ולכן גם אם רוב חברותייך מספרות לך כמה הן נהנות ממין אוראלי זה לא בהכרח שגם את אמורה להרגיש ככה.
אני מאמינה שברגע שתאונני יותר (אם בכלל) תוכלי ללמוד על הגוף שלך יותר וללמד אותו להנות מדברים חדשים.
כל יום תגלי על עצמך משהו חדש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טובים במיטה?
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)