מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית ריח בדוגידניאלה03/11/2009
יש לי בעיה, כל פעם שאני ובן זוגי מנסים לעשות דוגי סטייל, הוא מתלונן על כך שיש לי ריח רע מהישבן, למרות שאני מתקלחת ומתנקה ממש ממש טוב לפני הסקס.
זה ממש מתסכל, כי אני מתה על התנוחה הזאת. אשמח מאוד לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניגבת????????????
זבוב17/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקי את התחת יותר טוב
ללא שם18/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבר טיפש
חתיך2323/11/2009נו אז מה אם יש ריח משם...מה קרה סוף העולם??? ובואי אני אחדש לך כל בחורה שהייתי אית היה לה ריח משם...כשעשינו סקס בדוגי...נו ו....נו אז??? מה הקטע?... על מה החבר שלך מתלונן בדיוק ....מה לו אין ריח משם???? מה השטויות האלה שיפסיק להתבכיין....נראה לי שאת הראשונה שלו כי אחרת הוא היה יודע שלכל בחורה יש ריח משם....אנחנו בני אדם אין מה לעשות....ואני אישית מת על התנוחה הזאת גם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שלי פסטרנק כץ25/11/2009אני יושבת לכתוב לך תשובה ומקווה תוך כדי שמדובר בבדיחה לא מוצלחת ולא בבעיה אמיתית.
ובכל זאת מכיוון ששמעתי כבר כל כך הרבה דברים מוזרים ודרישות הזויות אנסה לענות לך ברצינות.
אם התקלחת כפי שאת מציינת אין סיבה שיהיה ריח לא נעים אלא אם כן הריח עליו הוא מדבר נובע בכלל מהנרתיק בגלל פטריה או דלקת.
נסי להתייעץ עם רופאת נשים ולשלול פטריה או דלקת - למרות שהיית צריכה בעצמך להרגיש גירודים או תחושת צריבה בנרתיק.
ובכלל - יכול להיות שהוא פשוט רגיש מדי...?!
בכל מקרה זה נשמע לי מאוד מבאס ומעליב.. בעיקר אחרי שאת משקיעה כל כך במקלחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
דניאלה28/04/2010קודם כל שלי, זו ממש, אבל ממש לא בדיחה!! אני ממש רצינית ומתוסכלת מהעניין.
לקח לכם קצת זמן להגיב, אז חשבתי שרק לי יש את הבעייה הזו, ושאני פריקית או משהו כזה...
חתיך23 תודה רבה על התגובה, עזר לי מאוד לבטחון העצמי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)