בעיית ריח בדוגי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית ריח בדוגי
    דניאלה
    03/11/2009

יש לי בעיה, כל פעם שאני ובן זוגי מנסים לעשות דוגי סטייל, הוא מתלונן על כך שיש לי ריח רע מהישבן, למרות שאני מתקלחת ומתנקה ממש ממש טוב לפני הסקס.
    זה ממש מתסכל, כי אני מתה על התנוחה הזאת. אשמח מאוד לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית ריח בדוגי

הוספת תגובה

• ניגבת????????????

זבוב
    17/11/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקי את התחת יותר טוב

ללא שם
    18/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבר טיפש

חתיך23
    23/11/2009

נו אז מה אם יש ריח משם...מה קרה סוף העולם??? ובואי אני אחדש לך כל בחורה שהייתי אית היה לה ריח משם...כשעשינו סקס בדוגי...נו ו....נו אז??? מה הקטע?... על מה החבר שלך מתלונן בדיוק ....מה לו אין ריח משם???? מה השטויות האלה שיפסיק להתבכיין....נראה לי שאת הראשונה שלו כי אחרת הוא היה יודע שלכל בחורה יש ריח משם....אנחנו בני אדם אין מה לעשות....ואני אישית מת על התנוחה הזאת גם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שלי פסטרנק כץ
    25/11/2009

אני יושבת לכתוב לך תשובה ומקווה תוך כדי שמדובר בבדיחה לא מוצלחת ולא בבעיה אמיתית.

ובכל זאת מכיוון ששמעתי כבר כל כך הרבה דברים מוזרים ודרישות הזויות אנסה לענות לך ברצינות.

אם התקלחת כפי שאת מציינת אין סיבה שיהיה ריח לא נעים אלא אם כן הריח עליו הוא מדבר נובע בכלל מהנרתיק בגלל פטריה או דלקת.

נסי להתייעץ עם רופאת נשים ולשלול פטריה או דלקת - למרות שהיית צריכה בעצמך להרגיש גירודים או תחושת צריבה בנרתיק.

ובכלל - יכול להיות שהוא פשוט רגיש מדי...?!

בכל מקרה זה נשמע לי מאוד מבאס ומעליב.. בעיקר אחרי שאת משקיעה כל כך במקלחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני

דניאלה
    28/04/2010

קודם כל שלי, זו ממש, אבל ממש לא בדיחה!! אני ממש רצינית ומתוסכלת מהעניין.
    לקח לכם קצת זמן להגיב, אז חשבתי שרק לי יש את הבעייה הזו, ושאני פריקית או משהו כזה...
    חתיך23 תודה רבה על התגובה, עזר לי מאוד לבטחון העצמי :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו