מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נסחפת לתוך טירוףשרון19/09/2007
אני בבעיה רצינית.....אני בת 23 , רווקה. מזה שנה וחצי יש לי חבר נשוי (בן 40, כן ,אני נמשכת למבוגרים, יש להם סקס אפיל מטורף שאני לא יכולה להסביר) , אנחנו נפגשים כמה פעמים בשבוע, יש לנו קן אוהבים משלנו ואהבה מטורפת..הייתה לפחות....במהלך חצי השנה האחרונה עזבתי אותו לפחות 10 פעמים והוא , בנונשלנט, הצליח לגרום לי לחזור אליו. (התשוקה שלי אליו זה משהו עצום)
בכל אופן ,עזבתי אותו שוב לפני שבוע והבן אדם לא מרפה. אף פעם לא ביקשתי ממנו מחוייבות או הבטחות והצהרות למינהן, יותר מזה - אני לא בנויה לקשר מחייב, בגלל זה היה לי נוח עם גבר נשוי.
קיצר מה אני אמורה לעשות? אני לא רוצה יותר את הקשר החולני הזה (גיליתי צד נורא אפל באישיות שלו), מצד שני אני לא סטוציונרית, ואחרי שבוע בלי חום וסקס זה מתחיל להיות חסר..............
סורי זה היה ארוך, אשמח לקבל עצה פרקטית
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאשר את עוזבת חפשי לך מיד מישהוא אח
mo19/09/2007חפשי מישהוא אחר (אני פנוי למשל....) זה יעשה אחד מהשניים
-או שיעזוב אותך כי יבין שזה נגמר
או שזה ישגע אותו ויציק לך יותר
חוץ מיזה יש וירברטורים בחנויות מחומרים מצויינים (כמעט כמו אמיתי) ומאד זולים כך שירגיעו לך את הרעב עד לדבר האמיתי הבא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל אני מוותרת(על הויברטור)
שרון19/09/2007תקרא לי פרימיטיבית אבל אם כבר אז כבר. .אני אוהבת את זה "לייב" מה שנקרא, אם כבר סקס אז שיהיה עם גבר( רצוי מסוקס), וכן...נראה לי שאני אלך על הרעיון שלך, אני אחפש לי מישהו אחר, ואז ההוא ,עם האגו מניאק בגודל יבשת אסיה יתאדה לי מהחיים סוף סוף.
תודה מאמי:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו בשבילך
רון20/09/2007אני מכיר מישהו בשבילך ...חבל"ז
אבל רק אם רת רצינית ונראית טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם את גרה על יד לואי מרשל?...
דניאל26/09/2007אם כן אז צלצלי 0526407628
בעצם בכל מקרה בבקשה תצלצלי אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסי אותי יהיה מעניין..
yona23/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מתמחה בצלילה25/09/2007במקביל שאת איתו תחפשי לך גבר אחר
גם נשוי,אם את נראית טוב אז לא תהיה לך בעיה
ואז פשוט תעזבי כשיהיה לך מישהו חדש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון אני מעניין מאווד
אחמד28/09/2007אני מעניין בךך המספר שלי 05222345253
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)