לא מצליחה ליגמור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה ליגמור
    כעעכ
    18/11/2009

יש לי חבר כבר 5 חודשים ויש לנו סקס ממש טוב אבל העניין הוא שאני לא מצליחה להגיע לאורגזמה.. הוא ממש משתדל ועושה את המקסימום אבל כלום לא עוזר והוא ממש מתוסכל מזה..מה יכולה להיות הסיבה לזה ומה אפשר לעשות כדי שאני יצליח להגיע לאורגזמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה ליגמור

הוספת תגובה

• אצלי תגמרי

אבי
    20/11/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפרטי

חתיך23
    24/11/2009

השאלה מה הוא עושה...תפרטי טיפה שנוכל לתת עצות איך לשפר כדי שתוכלי לגמור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שלי פסטרנק כץ
    24/11/2009

לפעמים דווקא המאמץ של הפרטנר לעשות הכל על מנת שיצליח הוא הגורם המרכזי ללחץ שבו אנחנו נתונים. אותו לחץ ורצון לרצות את בן הזוג משכיח מאתנו את הצורך הכנה שלנו באותו הדבר בדיוק. ככה מתפספסת לה לא פעם הזדמנות לחוויה מרטיטה.

מצד שני, השאלה המתבקשת היא האם בלעדיו את כן מצליחה?
    בכל מקרה, לרוב זהו עניין של זמן - כמעט כמו כל דבר אחר בחיים.
    לאט לאט הקשר יעמיק וכך גם תחושת הנוחות שתעזור לך להרגיש בטחון באיבוד השליטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו