אצבעות בנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אצבעות בנרתיק
    רן
    20/11/2009

הייי
    אהבתי את הפורום שלכם מקווה שותוכלו לעזור לי :
    אני בן 27 והתחלתי לשכב עם מישהי שאני מכיר אותה די הרבה זמן ורק לאחרונה הניצוץ קרה בינינו ככה שאנחנו בוטחים אחד בשני ואני סומך עליה שהיא לא תכניס אותי לסיכון בזה שיש לה איידס או מחלות...אנחנו שוכבים ללא קונדום והיא רק לוקחת גלולות ואני גומר בתוכה - רציתי לדעת האם זה עדיין מסוכן להיכנס כך להריון או לקבל מחלות אחרות?
    דבר שני , היא הבחורה הראשונה שעדיין לא גמרה על ידי זה שעשיתי לה ביד בדגדגן ,ואף ציינה בפני שהיא יותר אוהבת שאני דוחף לה את האצבעות לנרתיק .מכיוון שאף פעם לא עינגתי מישהי רק על ידי דחיפת אצבעות לנרתיק ותמיד התמקדתי בדגדגן ועינוגו- רציתי לשאות מספר טיפים איך עושים את זה בצורה טובה יותר והאם היא בכלל יכולה לגמור רק מהחדרת האצבעות שלי לתוכה ??
    תודה
    רן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אצבעות בנרתיק

הוספת תגובה

• אורית

אורית פלונית
    23/11/2009

תנסה לשלב אצבעות וחדירה מומלץ מאוד !

גם אני לא הייתי גומרת עם בן הזוג עד שהייתי מוסיפה אצבע על הדגדגן במשך הזמן חברה סיפרה לי שחבר שלה קנה מין טבעת שמלבישים איבר המין של הגבר והיא מעניקה חיכוך ורטט בדגדגן בכל תנוחה בקיצור אמרה לי את חייבת לקנות את לא מבינה מה את מפסידה נורא התביישתי לגשת ל חנות סקס ושאנשים יוכלו לראות אותי לכם חיפשתי חנות סקס באינטרנט ומצאתי.
    לקוחה מרוצה עד מאוד :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל אחת שונה

חתיך23
    23/11/2009

ברור שהיא יכולההה כל אחת ומה שהיא אוהבת...יש כאלה שגומרות מסקס אנאלי...תהיה קשוב למה שהיא אומרת...היא בטח יודעת יותר ממך מה היא אוהבת אתה לא חושב כך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשוי בנשואה 052-8040195

גיא
    01/12/2009

נשוי בנשואה בעל מיקום דיסקרטי בן 33 חתיך 1.90 מטר ,אסתטי ומיוחד להשלמת החסר בביתי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי רן -תשובה

שלי פסטרנק כץ
    24/11/2009

ברוך הבא אלינו..

איזה כיף לך שבת הזוג מרגישה איתך כל כך בנוח ומספרת לך מה עושה לה טוב.
    זה כבר מראה שאתה נותן לה תחושה של בטחון.

ולעניין,

כל אחת כפי שכתבו לך כאן החברים אוהבת משהו שונה ולפעמים מגלים יחד דברים נוספים ואהובים.

זה נכון שרוב הנשים מחפשות את המגע על הדגדן כיוון ששם מרוכזים רוב העצבים המיניים אך יחד עם זאת יש את אלו שמעדיפות גירוי בחדירה.

הדרך הטובה ביותר היא להתחיל בעדינות ולתת לה להניע את גופה על האצבעות שלך ולנסות לשמור על קצב מתאים. או - להציע לה לאונן מולך עם האצבעות שלה או שלך...

גם חוויה מדליקה וגם דרך נפלאה ללמוד עליה כמה דברים (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו