רוצה עוד תנוחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה עוד תנוחות
    שימי
    29/11/2009

שלום
    אני יוצא כחודש וחצי עם מישהי ומקיים איתה יחסים בערך חודש
    עד עכשיו שכבנו כל הזמן בתנוחה המסיונרית .זה נורא כיף לי ואני נהנה (אני בכלל לא מתלונן) אבל מפחד שאולי כל מערכת היחסים שלנו נשכב רק בתנוחה הזאת מבלי לשנות .
    כאשר אמרתי לה את זה שננסה לשכב בדוגי או תנוחה אחרת היא אמרה שזה מלחיץ אותה(אנחנו לא יוצאים הרבה זמן יחסית) אז זרמתי איתה ואני באמת מקבל את זה.
    בשיחה נוספת הסברתי לה שאני מאוד אוהב את התנוחה המסיונרית אבל אני גם רוצה לנסות תנוחות אחרות.
    כשניסינו לעשות את זה פעם אחת מאחור היא ממש לא רכנה למטה יותר מידי ...בקיצור זה לא היה משהו בכלל
    מה לעשות?????אני אוהב אותה ולכן אני לא אזרוק אותה בגלל זה .אבל מה יהיה כל חיי אצטרך לשכב איתה בתנוחה הזאת?זה משעמם!!!
    מחכה לתגובות
    תודה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה עוד תנוחות

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי אני לא יודע מה לעשות?

שימי
    30/11/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימי עזוב את התחת תזהר מהפלצות

הרמן
    30/11/2009

תמשיך במיסיונרי יותר בטוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו