מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום יש לי בעיה עם בנותרונן29/11/2009
שלום,
שמי רונן בן 17 ו-7 חודשים, יש לי שני בעיות אני מקווה שתוכלו לענות לי עליהם ואף לעזור לי בהם.
בעיה 1:
הבעיה הראשונה שלי היא בעיה של איבר המין, והגוף אני מרגיש כאילו אני לא מפותח מספיק איבר המין שלי מאוד מאוד קטן וזה נושא מאוד רגיש כמו שאתם יודעים לחשוף את זה מול החברים ומול החברה.
באמת שאני לא יודע מה לעשות, בבקשה תיעצו לי.
אני רוצה להוסיף שהלכתי לרופא בגיל בערך 17 לבדוק אם חסרים לי הורמונים והוא אמר שלא.
בעיה 2:
הבעיה השנייה שלי היא בעיה שאני לא יודע אם זה בעיה בראש, כל פעם שני יושב סתם עם ידידה או חברה והיא יושבת עלי לדוגמא, משום מה ולא יודע למה פתאום איבר המין שלי מקבל זיכפה ואני לא יודע. אני מנסה לא לחשוב על זה (ואני לא חושב על כלום באותו זמן מנסה שלא לחשוב על כלום) וזה פשוט וכמעט לא עוזר, אני פשוט בבוץ אני לא יודע מה לעשות אני מרגיש כאילו זה חונק אותי, אני ממש אבל ממש לא רוצה שזה יקרה ומצד שני זה הורס לי כמעט כל מערכת יחסים כי אני לא יכול להימצא בסביבת מישהי (מאוד מאוד קרוב) כי ישר הוא מזדכף.
אודה לכם אם תעזרו לי בבקשה
תודה רבה,
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שתיארת זה נורמלי
סיאס06/12/2009הבעיה של גודל - תקרא את הערך בוויקיפדיה על גודל ממוצע. רוב הסיכויים שאתה סתם אוכל סרטים.
הקטע של זיקפה - אין לך מה להתבייש בזה. זה טבעי לחלוטין. בחורה שמתיישבת עליך כך שיש מגע בינה להין האיבר לא תהיה מופתעת מהזיקפה. ואם כן - פשוט לא תתיישב אליך להבא. אתה לא צריך להרגיש רע עם זה - זאת לא תגובה נשלטת. אם חושב לך למנוע את המגע, פשוט תזיז את היושבת כך שלא תגריש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה מילל
הרמן07/12/2009תשמח שעומד לך הזין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונן
שלי פסטרנק כץ08/12/2009הי רונן,
ראשית בעניין הגודל, אני מניחה שאם אתה טוען שיש לך איבר קטן זה מפני שאתה משווה אותו לזה של חבריך או לכאלו שראית בסרטים כחולים או סתם כי מדדת וגילית שהוא קטן מ 12 ס"מ בזיקפה.
נכון, כשאתה יוצר קשר עם בחורה רק למטרות סקס גודל האיבר עלול לקבל משמעות רבה יותר.
אך כשאתה יוצר קשר מהותי עם חברות ואהבה בעיקר בגיל שלך שבו בנות מחפשות קשר רציני ולא מישהו ש"ידפוק ויזרוק" יש לך סיכוי טוב יותר למש את עצמך בהיבט הזוגי. כשתיווצר מערכת יחסים איכותית - גודל האיבר יאבד מהמשעות שאתה מעניק לו.
נשים רבות מעדיפות איבר לא גדול כי אז גם בסקס ממושך אין תחושת צריבה בנרתיק.
אפשר למצוץ אותו עד סופו בסקס אוראלי - שזו פנטזיה של כל הגברים באשר הם.
ובכלל, כדאי לדעת שהוא עוד יגדל (: עד גיל 22-23 ואז הוא יגיע לגודלו המירבי.
לגבי הבעיה השניה - לגיטימי לגמרי שאתה מרגיש כך ולגיטימי לגמרי שהוא מגיב כך לריגוש מיני.
אין לך מה להלחץ מזה - אולי פשוט תשים עליך תחתונים צמודות יותר או מכנסים שלא יגרמו לו לבלוט.
וחוץ מזה.. דווקא בקטע הזה תגיד תודה שאין לך גדול.. תאר לך איזה מביך זה היה יכול להיות (:
וברצינות.. כולם מרגישים כמוך. אתה לא הראשון ולא האחרון שחווה את התחושות האלה ובכל זאת כולם בסוף מוצאים מין את מינו. אם תאהב את עצמך ותפנים שלא זה מה שחשוב גם הבחורה שתאהב אותך תחשוב כמוך בדיוק(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)