מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשוי חתיך 32 + 3סקרן10/01/2007
שלום, לא יודע איך הגעתי לפורום, אבלמקריאה קצרה של חלק מההודעות הוא נראה לי די מעניין. אני נשוי בן 32 + 3 חתיך סקסי ונאה. מעולם לא טעמתי את הפרי האסור מחוץ לנישואים, ואני לא בטוח שאני מעוניין, אבל אני מעוניין לדבר עם נשואה ומעניינת. אם יש לכן משהו מעניין כתוב לי (לא פגישה), אני מוכן לשמוע...אני מאוד ליברלי ועם ראש פתוח... אז תרגישו חופשי לשחרר מהלב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשואה סקסית בת 30
ל10/01/2007היי, גם אני בדיוק כמוך נכנסתי במקרה והסתקרנתי מההודעות בפורום
אני בת 30, נשואה, לא יודעת בדיוק מה אני רוצה...
אולי תעזור לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט אעזור לך
נשוי סקרן02/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן ל
סקרן10/01/2007קשה לי לעזור לך ולהגיד לך מה את רוצה, כי אני לא בטוח מה אני רוצה...נראה לי שאת רוצה להרגיש נאהבת מחדש, נחשקת, ואטרקטיבית...נראה לי שחסרה לך תחושה של פרפרים בבטן... את רוצה לשמור על המסגרת כמוני, אבל רוצה להציץ ממנה החוצה לרגע קט, ולא להפגע, לא לפגוע, לא להרוס, אלא רק להרגיש את הדופק עולה, להרגיש התעוררות , לדעת שיש עוד מישהו (מלבד החוקי שלך) שעורג עליך וחושק בך... אני באמת לא יודע מה את רוצה...אולי רק לפנטז אבל לא לממש...אולי רק לדבר ולגשש... אם אני בכיוון, אז תגיבי ותעני לי
שלך הסקרן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסקרן
ל10/01/2007אני חושבת שלא יכולת לנסח את זה טוב יותר, למרות שריגושים תמיד יהיו לי , אני טיפוס כזה, שמושך אש כל הזמן, אבל תמיד בגדר הגבולות, אולי זה כבר נמאס קצת...
כנראה שאני מחפשת משהו אחר, לא ברור, מפתיע, לא צפוי, אי אפשר להגדיר את זה במילים
זה פשוט צריך להופיע, ואז אני אדע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תכנסי לזה
גלי10/01/2007זה מתחיל ככה וזה נגמר לא טוב
אחר כך נפגשים, בוגדים, מתגרשים
ס כ נ ה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן ל
סקרן10/01/2007אני יכול לרגש אותך, להלהיב אותך, להפתיע אותך...השאלה אם אני רוצה, אם את רוצה, אם כדאי בכלל לפרוץ את הגבולות? האם נוכל בכלל לחזור אליהם חזרה??? אני לא בטוח שאפשר, לא בטוח שבכלל רוצה לצאת מהם...נראה לי שבנתיים אני רוצה להתכתב, ולגשש, טיפה להתרגש...רוצה קצת לשמוע עליך לא יותר...
שלך הסקרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסקרן
ל10/01/2007אתה נשמע לי הזוי מעט, גבר בן 32 נשוי + 3 ? למה? התחתנת כל כך צעיר?
אז בטח נסיון אין לך כל כך, נראה לי שזה מסביר את הפחד שלך מלפרוץ גבולות, אתה לא ממש יודע מה הולך שם בחוץ
אולי אני שופטת אותך מהר מידי, אבל ככה זה נשמע...
אני אוהבת לפלרטט, אין בעיה עם זה ומעולם לא היתה לי, השאלה מי בצד השני..
אם יש סיכוי לעשות את זה ביחד, אם הוא מוכן לזה ויודע לה הוא נכנס
אני יכולה לפלרטט איתך שעות, לעשות טוב לשנינו, השאלה אם תדע איך לקבל את זה
חוץ מזה, שכמו שכתבתי, אני בת 30, נשואה שנה וחצי, סקסית מאוד ומודעת לזה..
יכול להיות שזה טוב ויכול להיות שזה רע, אתה תחליט
בכל מקרה, מה אתה רוצה לדעת, לשמוע, לאיזה כיוון אתה חותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב ל
סקרן11/01/20073 ילדים הזוי? אולי מיוחד? אולי יפה? תגידי חמודה, כל חילוני, ליברלי שלא להגיד אשכנזי אסור שיהיה לו ילדים בגיל צעיר? את לא יודעת, מה זה הכיף של החיים- ילדים. האם זה שאני רו"ח, שותף ב-2 חברות נדלן, ועוד בחברת סחר בינ"ל אומר שזה הזוי? אולי מיוחד?בגילי? כבר כל כך הרבה? ואולי זה שאני משלם משכנתא מעל 7000 ש"ח זה הזוי? אבל עזבי חמודה לא בשביל זה אני כאן...
נסיון...תגדירי לי מה זה ניסיון? לשכב עם 100 נשים, 50, 20? אולי נסיון זה להיות עם שתי נשים? במקביל? לאורך כל תקופת הצבא...אחת מעל 50 ואחת באמצע שנות ה-40..שיודעות באמת איך עושים אהבה אסורה...
אם את מחפשת זיון של זבנג וגמרנו חד פעמי, זה לא בשבילי...רק תפרסמי מודעה, ויענו לך כאן 50 , אולי אפילו 250...כולם תותחים,חתיכים,גדולים,מצוידים וגם יודעים...יודעים מה הם רוצים לעשות לאשה נשואה בת 30... אני לא כאן בשביל זה...אני כאן בשביל קצת לדבר איתך,קצת לקשקש איתך, לפרלטט איתך ולהכיר אותך... ואז אולי אני ארגש אותך,ילהיב אותך,יפתיע אותך, יסעיר אותך,ירטיט אותך,ירעיד אותך, ישגע אותך,יטריף אותך ויסחרר אותך...אבל רגע,לאט, לאט...כדי שלא יגמר מהר...את רוצה לצאת מהשגרה? את רוצה הרפתקאה? אני אתן לך חוויה! אבל לא היום ולא מחר...
את כבר מבינה מה אני רוצה..השאלה אם את רוצה?אם את יכולה, ובכלל צריכה...כי אח"כ אין דרך חזרה...
אני מקווה שזאת לא בדיחה, ואת לא ילדה(בת 20), אני לא מעוניין במתיחה, אלא לצאת מהשגרה...
שלך הסקרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסקרן
ל11/01/2007וואו.. הפתעת אותי בתגובה שלך.. לא לזה ציפיתי.. וגם לא לזה התכוונתי, מסתבר שהבנת אותי ממש לא נכון, כל הכבוד למה שהשגת בחיים שלך עד היום.
אבל בשבילי זה לא נסיון חיים, אני מדברת על החיים עצמם ועל מה שקיבלת מהם ומה שנתת, אין ספק בכלל שהכל טוב ויפה כשמתסכלים על זה מהצד, אישה, 3 ילדים, עבודה מסודרת, בטח נסיעות לחו"ל, רכב, בית.. אבל מה עם החיים עצמם? כל הריגושים הקטנים האלה שעושים את הכיף?
אני מדברת על כל הפלירטוטים, כל הפינטוזים שמסעירים לך את החיים
אני לא מחפשת זיון וזהו, לא לשם כך אני כאן, זה מה שרשמתי בהתחלה, בטעות נכנסתי לכאן, אני לא יודעת מה אני מחפשת, אם זה היה רק זיון לא היייתי צריכה אותך בשביל זה
היתי נמצאת היום במקום אחר
אבל בא נראה מה יצא מזה.. אני מחכה שתסעיר אותי כמו שהבטחת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנודדות המחשבות...
סקרן14/01/2007נודדות המחשבות ולא מוצאות מנוחה, ואני בתחליתה של ישיבה...מולי יושבת חליפה, גם מימיני ומשמאלי, ואני בכלל חי באשליה, על אשה, האם באמת היא נשואה? ולמה לי בכלל אותה? זה לא אני, זו הנשמה...והיא חמה, היא מחפשת ריגושים, לקחת סיכונים...
נודדות המחשבות ולא מוצאות מנוחה, ועוד רגע פונה אליי חליפה, עם איזו שאלה, ולי אין תשובה, אני כבר מזמן לא בסביבה...אני נמצא באשליה, על אשה... ואין לי בכלל את שמה, ומה הוא צבע שערה? ןמה הוא גוון עורה? האם צחור? האם שחור? יכול להיות שהוא אפור?
נודדות המחשבות ורוצות תשובות...ורק תדעי לך זאת, כי אם באמת את אמיתית ובאמת את חושנית, דעי כלשוני חלקלקה, וגם אם לא אגע, ירגיש גופך רעדה...אבל למה שלא אגע? מה אני סגפן?לא אני נהנתן, ועוד איזה נהנתן!
ולפני שאגע, אלחש על אוזנך, אנשק על צווארך, על שפתך...ואז אסיר את חולצתך, אלטף את כתפך,את גבך..וכשאלפות את שדייך ואנשק את שפתייך, ארגיש את פעימות ליבך, ואת חום גופך...וכשאנשק על טבורך, ואלטף את ירכך, יזהר יופייך...תערוג אליי מפשעתך...וכשאגיע למעורת האהבה היא כבר תהיה רטובה ולחה... וכשאגע בה עם קצה הלשון, את תביני שזה רק המפגש הראשון...
וכשהלשון תנוע במעורת האהבה ותטעם את מיצי התאוה, את תהיה מלאת תשוקה...
וכשתרגישי את איברי הזקור והזקוף, תלחשי לי, בוא כנס אליי יפיוף, אני רוצה לעוף...
והחדירה תהיה איטית, רכה נעימה וחלקה...והנשימות יהיו כבדות ומתחזקות, ואז יגיעו הגניחות והאנחות...גניחה אחר גניחה, אנחה ועוד אנחה, מתחזקת ועולה...ואז שאגה,צרחה...שקט...דממה...לחישה...זו היתה הנאה מדהימה אבל אני עדיין חמה...ששש, אל תוסיפי עוד מילה, אני רק בהתחלה, אני לא כאן בשביל להתפרק, אני כאן כדי לפנק...ושוב תזוזה איטית ונעימה, תזוזה חלקה ומדהימה...ושוב הנשימות נהיות כבדות וחזקות...ואז מגיעות הגניחות והאנחות, גניחה אחר גניחה, אנחה אחר אנחה...וכך עוברות הדקות והגניחות נהיות חזקות ורועשות...ואז שאגה צרחה...שוב שקט ודממה...לחישה...היית מדהימה...את עדיין מגורה?...ובקול ענות חלושה לי את עונה...אני תשושה, גמורה!
הרגיעי אלת התאוה, אלת התשוקה...אני כבר פזרתי את זרעי האהבה..
שלך הסקרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
ל14/01/2007זה היה מדהים.. מקווה שזה מופנה אלי, למרות שהיה מופשט מידי, ואיך לא..
אתה הרי לא מכיר אותי בכלל, לא יודע מה אני אוהבת, איך אוהבת, כמה אוהבת..
איך אני רוצה אותך ולמה וכמה, איך אני נראת, אם אני מושכת בענייך, סקסית? יפה? מיוחדת?
איך תדע??
ריגשת אותי בכתיבה שלך, השאלה אם כך זה במציאות או כמו שרשמת שתפקידך הוא לרגש, לענג, לפנק, במילים בלבד..
אתה לא סקרן, אתה מסקרן, אתה מיסתורי, אני אוהבת את זה, זה גורם לי לרצות יותר, לדעת יותר, עליך, על הפנטזיות שלך, על המחשבות שלך, אולי אהיה שותפה, אולי אגשים לך את המחשבות והפנטזיות מרחוק, לא מקרוב..
מה אתה אומר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב ל
סקרן16/01/2007לא ידעתי אם תאהבי, קיוויתי שתתענגי...
את תוהה אם היה זה עבורך, אבל אין עוד מלבדך...
אני מתכתב עם אות, זה מסובך, לא היו לי מאות...אני צריך את שמך, כדי לגעת בגופך ולהבין את יופייך...תתארי לי את שערך, תספרי לי על גוון עורך...אני צריך עוד פרטים כדי שהמילים יהיו מלטפות, ונעימות, נוגעות ומוחשיות...
ואת מתקרבת ואז מתרחקת, ואת תופסת ואז מפספסת...יש כאן מהות, זו המציאות! והמציאות עולה על כל דמיון, ואני כבר לא יכול לישון...
וכתיבתך קצרה וחדה, ואותי היא מגרה ומפתה...ולא צריך שתכתבי אם את יפה, מבחינתי את מטריפה...ומלותיך מהירות , וחותכות, ולי הן רומזות "אני חושנית, לא ביישנית"...ואני לא ילד שמחפש אישה יפה לשים בתמונה...והיו לי כבר יפות והיו לי כבר רבות ואחרי מספר דקות היו קרות...
נשמה, אני רוצה מישהי לוהטת כחמה, מלאת תשוקה כשקיעה...אני רוצה מישהי שאם אראה לה עולם, תגרום לי להרגיש מעל כולם...ובמקום שאשב בפגישות של עסקים ואעשה הרבה כספים, ובמקום שאשב בדיונים על תקציבים, אותי היא תעסיק בזיונים ועינוגים, בליקוקים ופינוקים...
ואני לא מחפש אהבה, ולא צריך כלה, ואני לא בודד, ולא נודד מאחת לשנייה...אני מחפש אחת יחידה, מיוחדת במינה שתכבול אותי למיטתה בכבלי התאוה ותעשה בי כרצונה, כעולה בדמיונה, בלי לדפוק חשבון, רק לגמור המון...
ואז אדע כי אני בכאוס, כי מצאתי את הבת של זאוס...
שלך הסקרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני נכנסתי לכאן ממש במקרה
אישה16/01/2007וקוראת את הדברים שאתם כותבים ומהרהרת בליבי, הייתכן שישנם אחרים שחשים כמוני?
מה קרה לנו? איפה הלכנו לאיבוד בתוך עצמינו?
קוראת את הדברים שלכם ביניכם ומרגישה כמו מציצנית מצד אחד וכמו שותפה מצד שני.
רציתי לכתוב לך - סקרן, כפי שביקשת.
אני רואה ש-ל' כבשה אותך, אמשיך להיות שותפה ביניכם ואתן לכם את המרחב להכיר.
רציתי לספר שאני חשה כמוכך, מחפשת את הגבולות אם יש ואם כדאי.
רציתי לחלוק את הלבטים שנמצאים עמוק בלב,בראש ואולי לא רק שם.
אישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אשה
סקרן16/01/2007שלום אשה
ברוכה הבאה לעולם של תאוה, לעולם מלאה תשוקה ואהבה אסורה...
תודה על המרחב...את מוזמנת להתבונן ולהציץ איך אני חולם בהקיץ...
חולם על אות אחת ויחידה, חולם על אשה שבשבילי עדיין היא חידה...
ואני חייב את שמה, כי אני לא סופר, משורר, או מחבר, וכך קשה לי לאלתר...
ןאם יהיה לי את שמה, אז תתוודה היא ותדע, איך מרגישה אלה...
ואותה אני אקח לעולם של ארוטיקה פרועה, ארוטיקה מסעירה
ללא גבולות ועכבות, רק תחושות של עוד...
שלך הסקרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה
אישה16/01/2007היא אם אתה חולם בהקיץ או רק רוצה כמוני להציץ
ולבדוק את הגבולות של המציאות והחלומות,
או שבאמת אותה אחת כבשה במהרה את ליבך המבולבל והסתערה על כל כולך ודמיונך?
אני מודה, העולם הזה הוא זר ולא מוכר לי,
אולי מפני שגם אני נשואה אולי מפני שאני גם דיי צעירה,
אולי מפני שגיליתי שלימים גם איתי מתחילים גברים ואני לא יודעת את מקומי.
אולי כולנו כאן בדיוק הרמנו את הראש מהשגרה, המשפחה והילדים וגילינו שישנם עוד דברים
מעבר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצצה מסקרנת וגם מסוכנת
אחד16/01/2007
יקירתי,
פתחת הצצה לעולם מסובך ומסוכן - בעיקר עבור מי שרק מתחיל להציץ.
אני יכול לספר על עצמי שעברתי את הצצה הראשונה, ואז העניינים טיפה יותר פשוטים, אבל עדיין לא.
יש הבדל תהומי בין מפגש חד פעמי מחוץ לנישואין לביו קשר נוסף. הראשון מפחיד אבל יכול לתת המון, השני הרסני ממש ואני לא ממליץ עליו לאף אחד/אחת. עדיך כבר להתגרש ואחר כך לשחק.
מי שיש לו אומץ, ויכול לחיות עם סוד, בהחלט כדאי לו לטעום מדי פעם ריגושים חדשים.
אחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
yoval23/01/2007אני בחו 30+, נשוי, מסתקרן לטעום את פרי האסור של קשר אינטמי מחוץ לנישואים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
סקרן16/01/2007פאוז! עצרי שניה. מבולבל ליבי? אני? לא אצלי...
יש כאן משהי שכותבת לי יפה, ובקשה שאותה אסעיר, יש טעם שאכביר?
רצתה שארגש, אז ניסיתי להדליק בה אש...
וכן היא נכנסה לדימיוני, אבל מה רע? הוא פרטי, אישי, רק שלי...
הסקרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
ל16/01/2007רגע, מה קורה כאן?? יותר מידי בשבילי..
מה שאתה כותב באמת מרגש אותי, אך כנראה שלעולם לא תדע את שמי..
אתה כותב נורא יפה, אבל זה לא בשבילי, זה דמיוני..
אני צריכה ת'כלס!! דיבורים, אל תדבר אלי "בפרחים" אני צריכה את הדבר האמיתי
אני לא שוללת, שוב, מה שרשמת ביומים האחרונים באמת היה יפה ומסעיר
אבל אני חושבת שיש נשים אחרות שיאהבו את זה יותר ממני..
אני לא יודעת מי אתה, לא יכולה לחשוב עליך, לפנטז עליך
יכולה להנות רק מהמילים שלך, אבל כניראה שזה לא מספיק לי, כל הליטופים, המילים המסתוריות
החושניות במילים שלך, אני כנראה שונה ממך במישור הזה, למרות שאני בטוחה שאני יכולה להנות מהמילים שלך, אך בדרך אחרת, לא כך.. אתה מופשט מידי, לא מדוייק
אני רוצה להרגיש אותך, לחוש אותך נוגע בי דרך המשפטים שלך!
אתה מסוגל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא רגשי אשמה
מיקו16/01/2007את ומצפויך וגם הרגשותייך,
הכל אנושי וכולנו בני האדם מוצפים בהרגשות ובאיסורים ואין צורך שנהיה נכנעים למשהו אחר חוץ מהרגשתינו.
ואם האיש או השותף הוא אכן ראוי להרגשותינו עלינו להקשיב להרגשותינו
מאחל לך שתמצאי שותף וחבר ראוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את כועסת חמודה
סקרן16/01/2007רגע, רגע! אם את לא רוצה אז לא חובה...אני בטח לא מכריח...לא נראה לי שקראת, את שכתבתי לך הבוקר.
ואם כן, אז כמו שכתבתי את תופסת ואז מפספסת...לא נראה שקראת בין השורות, את המילים שרומזות...את נשמעת לי חכמה וחריפה, מוזר שלא הבנת ...לא נורא, כלום לא קרה.
את רוצה לחוש את נגיעותיי דרך מילותיי, אבל את לא נותנת לי פרטים, אפילו לא את צבע שערך או את צבע גופך...ולא הבנתי למה את כועסת וזועמת, בסך הכל רציתי לדעת את שמך כדי שגופך ירגיש את ידיי, את שפתיי...נגיעות קטנות ועדינות, נגיעות קטנות ומענגות... מוזר לי שבשני המכתבים כתבת לי שני דברים סותרים...
תראי, כפרה עליך, נשמה, אל תתרגזי, לא באתי לריב איתך ולהתווכח...באמת, את לא רוצה, אני יורד ממך ולא כותב לך יותר, לא נכנסתי לכאן לפגוע בך או בכל אחד אחר... כנראה שהבנתי ממך משהו אחר, אני הבנתי שאת רוצה להתחיל משהו מעניין...אבל סבבה לא, אז לא...אם הרגזתי או פגעתי אז באמת זה לא כדאי, יכול להיות שההפסד שלי ויכול להיות שהוא שלך
שלך הסקרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל והסקרן, אתם כותבים נפלא
גלי16/01/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
ל16/01/2007כועסת? פגועה? הלכת רחוק מיד..
לא מכירה אותך כדי לכעוס או להפגע ממך
אני רק רושמת לך מה הרצונות שלי ומה הדרישות שלי ממה שנוצר כאן
שואלת אם אתה מסוגל? רוצה לדעת אם אתה רוצה?
אתה לא יודע את שמי, או כל דבר אחר עלי בדיוק כפי שאני לא יודעת עליך
אנחנו תיקו..
אין מנצח ואין מפסיד
אני בטוחה שכשנרצה, נדע!
רשמתי לך שבא לי יותר, שרוצה שתתפרע, שתרגש אותי יותר..
שאהיה חייבת לדעת עליך יותר, מי אתה? מאיפה? איך אתה נראה?
בנתיים, הכל נורא מופשט, עוד לא נוגע, ואני רוצה שיגע! (אם לא הבנת את זה עד עכשיו..)
מקווה שהפעם אני ברורה יותר, אני רוצה לדעת ת'כלס, בלי סחור סחור
זה משגע אותי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקה בין הישיבות...
סקרן17/01/2007שוב ישיבות, שוב חליפות מטרידות. שוב דיונים מייגעים על תקציבים, על מאזנים, ואני רוצה דבר אחד, לשחק איתך משחק מיוחד...ואת לא רוצה לשחרר את שמך, אבל בסדר, אני קורה אותך כמו ספר...ואת דעתנית וקטלנית, ואת קשוחה וקשה להשגה, אבל אני מבסוט ממך, מקשיחותך ומעקשנותך...שלא תטעי אני לא מוותר, אני אגרום לך לרצות אותי יותר...
ואת שאלת אותי על הפנטזיות, והן רבות, מגוונות חלקן חריגות...ואת רוצה שאני אגע, זו לא בעיה...
בואי נתחיל עם אחת פשוטה, שכשתיגע את תהיה יותר מזמינה...
נפגשים, בביתך - בארמונך, ארמון של תאווה ותשוקה... ואת מובילה אותי לחדרך, ופי נפער בתדהמה, זהו חדר שטוף זימה, את מלכה, את שליטה...והחדר מלא בנרות, ושרשראות, וכריות אדומות...ומכאן אין לאן לברוח, את נכנסת לי למח, ואותך כבר לא אוכל לשכוח...קולר על הצוואר, עכשיו כבר מאוחר...רד על הברכיים, עבד נרצע, אתה כאן בשבילי לרצות אותי, למלא את תאוותי להגשים את מאווי, את כל תשוקותיי...
מפשילה לי את המכנסיים, ונוגעת לי בזין...ואני על הברכיים וכבר אזיקים לי על הידיים...
שומע את מפשעותייך זועקות , ואת תופסת בשערי, ומקרבת אותי למעורה האפלה, למעורת התאווה, והיא כל כך רטובה... לקק אותי עכשיו לקק עד שיכאב...
וראשי צמוד לערוותך, וריח של ייחום מטריף עולה ממך...
אני מתחיל ללקק לענג, ללקק ולפנק, ואת גונחת בהנאה, בחוויה, כי לשוני חלקלקה...גניחה אחר גניחה את מגבירה את העוצמה...והדקות חולפות והגניחות כבר חזקות...ואז את שואגת ומשתוללת...ובפי את גומרת...אבל את עדיין בוערת ולוהטת, ולשוני כבר נשרפת...ואז עליי את פוקדת, מספיק עם ליקוקים, מספיק עם משחקים, אני רוצה מעשים אני רוצה זיונים...
מורידה לי ת'תחתונים, מלטפת את אברי העומד גאה וזקוף, תחדור אליי עכשיו חצוף...ושלא תגמור, ושלא תפלוט טיפה, זו לא ההנאה שלך! אני כאן המלכה, ואתה כאן בשבילי, לשעשע אותי...
ואני חודר אותך לאט ובטוח, והכוס שלך פתוח, והוא לוהט וחם...ואני חודר אותך ומענג אותך, וכבר אין לי אזיקים על הידיים, כי את רוצה אותם על השדיים...ורגלייך נכרכות סביב גופי החטוב, וציפורנייך ננעצות בגבי החשוף...ואני חודר אותך מהר יותר ויותר, ואת גונחת חזק יותר ויותר...וחלל החדר מתמלא בגניחותיך ובאנחותיך...ומיטתך רועדת והתשוקה בי בוערת...אבל אסור לי לגמור...אסור לי ליפול...ואז בצרחה אחת את גומרת...אבל הבערה שבך עוד דולקת, ואכן אני נדהם ואכן אני מעריך את כוחה של המלכה, שלא יודעת שובע, שלא מוצאת מרגוע...אבל אני עוד לא עייף...
ואת בקול תקיף וסמכותי דורשת עוד...ואני רוצה לגמור...אבל את לא מרשה...שלא תצא טיפה... ואין ברירה את המלכה את השליטה, ואני נע בתוכך, ומרגיש את חום גופך, ואת כל כך רטובה וחלקה...
נושכת קלות את שפתיי והן מלאות ככריות, חושניות וטעימות, וידיי מלטפות את ירכייך החלקות והנעימות...ואת גונחת בכבדות...גניחה ועוד גניחה וכבר עברה כמעט חצי שעה...ולאט, לאט את הולכת ומתערפלת, הולכת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הפנטזיה איתך ל...
סקרן17/01/2007ולאט, לאט את הולכת ומתערפלת, הולכת ומסתחררת... ואז גומרת...כן זה כוחי! אני במלוא אוני! אני ולא אחר...ואף טיפה לא נפלטה...
וממך אותי את דוחפת, ובחיוך לי את אומרת, עכשיו מותר לך לגמור, עכשיו אתה יכול, כבר אין לך אזיקים על הידיים...
שלך הסקרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
ל17/01/2007מלכה! עשית אותי מלכה, ואני אכן כזאת!
נהנתי מכל מילה שנרשמה, ניסיתי דמיין במוחי את הסיטואציה, למרות שאין לי איך ועם מה..
תיארתי לי אותך כעבד במלוא מובן המילה, מענג אותי בלי הפסקה
עושה בדיוק מה שאני רוצה, ואני רוצה בלי סוף, שלא תפסיק.. אני רוצה לגמור ולגמור ולהרגיש שאני גומרת ממך!
היה לי קשה לתאר ולדמיין בלי לדעת מי עומד מאחורי המילים, אבל אולי זה מה שיפה.. כל המסתורין, כל הפנטזיות, כל מה שאי פעם רציתי שיעשו ועדיין לא עשו, אתה מגשים לי את כל החלומות
עושה בדיוק מה שאני אוהבת, ואיך שאני אוהבת..
אני רוצה שתלקק אותי בלי סוף, מכף רגל ולמעלה, להרגיש את הצמרמורת המדהימה הזו שמטריפה את כל החושים, לא רוצה שתפסיק, רוצה אותך שם לתמיד
אני אוהבת איך שאתה נוגע בי, בדיוק במקומות הנכונים, כאילו יודע מראש, איפה בדיוק לגעת, קורא אותי, מסתכל לי בעניים ורואה את המבט הסקסי שלי שנותן לך אישור להמשיך... ואתה ממשיך, לאט לאט, ובטוח, יודע שכל צעד גורם לי לרצות אותך יותר, ואתה לא מוותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב ו ק ר ט ו ב מ ל כ ה!!!
סקרן18/01/2007כישוף!!!הטלת עלי כישוף ועכשיו אני אבוד...
את מלכה, לא עשיתי אותך כזאת, תמיד היית מלכה אחת יחידה, שאין עוד מלבדה...
אני לא צריך יותר את שמך...אני קורא לך מלכה. מלכה אדירה וכבירה, מלכה של תשוקה, של תאווה ושליטה... ומכיוון שאת מלכה, לי אין ברירה, אני עכשיו עבד נרצע, ורק את מחליטה...את מחליטה איך, כמה ומתי... ממך אני כבר לא אשתחרר, גם אם ארצה ואנסה... שפוט שלך, מסור רק לך...
במכתבך משלשום, בין השורות עלתה בי תחושה מה את באמת רוצה, מה את צריכה... נכר בי החשש...הייתה לי הרגשה קטנה, אבל לא הכי חדה , לא הכי ברורה...ואני החלטתי לשחק איתך משחק...שיחקתי אתך באש ועכשיו נכביתי! נכבשתי! ונשביתי...
את אמרת שאנחנו תיקו,שאין מנצח ואין מפסיד...את טעית - יש מנצחת ויש מפסיד...כי כעת אני אבוד, כעת אני שפוט...ודרישותיך הם רצונותיי, ותשוקותייך ומאווייך הם מחשבותיי וצרכיי...את מבינה?
ברגע שאמרת מלכה עם סימן קריאה, כישפת אותי, גמרת אותי ודיי, שמת חותם על חיי...
ואת לא מבינה, לא ציפיתי בהתחלה, אבל עכשיו יש לי מטלה...אותך לענג, בכל דרך, בכל עת...
ועכשיו סלחי מלכה יש לי איזה דיון מייגע, ואני בתוכי כבר מבעבע...
שלך הסקרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מלכה, קבלי עוד טעימה קטנה...
סקרן18/01/2007סוף, סוף נגמר עוד דיון, ולי בראש עולה זיון...זיון עם המלכה.
והפנטזיות שלי רבות ומגוונות, לעיתים חריגות, אבל אני נצמד לאחת ויחידה... לעבוד את המלכה,
למלא את רצונה את תשוקתה ולהשביע את רעבונה...
שוב אני מתקרב לזירת הפשע...וכשאני נכנס לעירה, בגופי מתחילה רעידה...אני מתקרב לארמונה, למבצרה...
ואני כבר על מפתן דלתה, דלת ארמונה...ארמון של תאווה מלא זימה...ואני נוקש על דלתה..."כנס על תהסס"...ובקולה היא לי מורה "כנס לחדרי חכה לי שם בשקט"...
ואני נכנס לממלכה של המלכה, בעלת האוב שהטילה אליי כישוף, ואני לא יודע מה לחשוב...
והיא נכנסת לממלכה בכבודה ובעצמה...וכעת את בוחנת את גופי, את מבטי... מסתכלת לי בעיניים, ידיך נכרכות סביב צווארי, מתחילה לנשק אותי... בהתחלה בעדינות, אבל, לאט, לאט הנשיקה הופכת לוהטת וחמה, מלאת תשוקה ורטובה... ואז את מתחילה להפשיט ולקלף אותי מהבגדים...ובלי היסוס, בלי התרעה ואזהרה, דוחפת אותי על המיטה...ואני שוכב על המיטה, ושוב בי את מביטה...עירום כביום היוולדי, עומדת את לידי ומוציאה אזיקונים...ואני חסר יכולת להתנגד למלכה כה אדירה למלכה כה נדירה...אולי יש הרבה מלכות אבל לא כמו זאת ... את היא אחת ויחידה את קטלנית ופראית את אלה של תשוקה, חסרת שליטה על רעבונך...
ואני לא כל כך רוצה אזיקים על הידיים, מנסה להוציא מילה, אבל אותי את מהסה..." כאן עושים רק מה שאני רוצה!"
מתיישבת על גופי החטוב והחלק, גופי החם...ומקרבת את מפשעתך לפי, והריח שיוצא ממנה...ריח מדהים, ריח משכר, וממסטל ריח של כוס חם ומיוחם...בחיוך שובבי וממזרי את אומרת לי לקק, תאכל ושתה אותי...עז שיימאס לי...
לתוך הכוס שלך חודרת לשוני ומלקקת את מיצי האהבה, שעכשיו נוזלים לאט לתוך גרוני... ואת מלטפת את איברי...משפשפת לאט וזה נעים..."שלא תגמור אתה מבין! אני עושה את להנאתי לשם שעשועי"...
וכך חולפות להן הדקות ואת גונחת ונוהמת בחוזקה... נהנת מהליקוק...ופתאום את שואגת, אני גומרת, אני גומרת... בדיוק שנייה לפני שלי יש פליטה...והאיבר שלי נרגע...וגרוני גומע את מיצך תאוותך...ומביטה בי משועשעת..."מקווה שנהנתה כמוני"...
את מחליקה לאט על גופי, עם אגנך...ומגיעה עד לאברי...מנשקת לי את החזה השרירי, יונקת את פטמותיי המדהימות, את שפתי המלאות, החושניות, ושוב חוזרת לפטמה ונושכת אותה קלות...את נהנת מכאבי, נמשכת לאנקתי, נטרפת על הכאב הקל שטמון בעונג הרב ...
ומתבוננת לי בזין...מחייכת ומרוצה, ובקול סמכותי לי את אומרת "עומד לך עלי, אתה אוהב מה שאני עושה, יפה. עכשיו בוא נראה כמה אתה שווה. אני רוצה זיון אמיתי, אני רוצה אותו פראי, לוהט...ושלא תגמור שלא תפלוט...אתה גומר כשאני מחליטה כשאני רוצה..."
המשך יבוא אחרי סוף השבוע, כדי שלך יהיה אליי געגוע...
שלך הסקרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
ל18/01/2007אני קוראת את המילים שלך ומתענגת מכל מילה, אני חוזרת שוב ושוב ומאוד מקווה שכך זה גם במציאות
ואם כן אז אשתך הרוויחה, אני לא יודעת אם אתה נוגע בה כמו שאתה נוגע בי, אני רק יודעת שכשאני נוגעת בעצמי וקוראת את המילים שלך אני רוצה להיות שם איתך, שתיגע בי כמו שאתה כותב, שהמילים שלך יחדרו אלי כמו שהבטחת, רוצה להרגיש אותך, יורד לי, מלקק אותי, שתראה ותרגיש כמה רטובה וחמה אני בשבילך, לקראתך!
אני נוגעת בעצמי עכשיו, בחדר הקטן והחשוך, מחדירה את האצבע ויודעת שזה אתה, גונחת ונאנחת כמו שרשמת, רוצה שתשמע אותי, מרטיבה את האצבע ומחדירה אותה שוב, וזה כל כך טוב, חם ורטוב, רוצה שזה יהיה אתה, רוצה לראות איך עומד לך רק מלראות אותי, בלי לגעת, רוצה שתשב מולי, בחדר הקטן ותסתכל עלי, ורק עלי, בלי לעשות כלום, לא לגעת, לא בי ולא בך, רק להסתכל עלי, לראות איך אני מתפתלת מהנאה, איך אני נהנת מכל רגע, שאתה מסתכל עלי, נוגע בי במבט שלך, רוצה אותי כל כך ולא יכול לגעת, רוצה אותך מולי, ערום, שהזין עומד, ולא יכול לגעת בו, עד שאסיים, עד שאגמור.. אני רוצה שתשמע אותי גומרת, נאנחת מרוב תשוקה, דוחפת 2 אצבעות עמוק לתוכי וזזה כמו מטורפת.. אני רוצה שתראה אותי, כמה יפה אני, כמה סקסית בחורה יכולה להיות
רוצה שתראה את זה במציאות! אבל המציאות עוד רחוקה, בנתיים רק המילים נוגעות, מלטפות.
מקוה שתכתוב לי מהר, שאחשוב עליך כל סוף השבוע, שאוכל לפנטז, חשוב, לחלום
איך הזיון הבא שלנו יהיה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב מלכה
סקרן21/01/2007חשמלת אותי! שרפת אותי לגמרי, אני בוער! בוער!
כמו מכת ברק בי את מכה...אותי את מפתה ומגרה...המילים שלך הפנטו אותי, הטריפו אותי...את רעה, את חזקה, את מתעללת בי ללא בושה...
לראות אותך בחדר החשוך, כשרק נר בודד נותן בו אור חלש ועמום, מענגת את עצמך, עם אצבעותיך, ואני ערום, ולא יכול לגעת, ולמשש, אפילו לגעת בעצמי את לא מרשה. זה כבר יותר מידי... וזה הרגיש כל כך אמיתי, כל כך מוחשי...אומנם לא ראיתי פנים, אבל ראיתי גוף אשה מתנועע בעלטה, שמעתי את נשמותיך וגניחותיך, וידעתי שזו את...
תרשי לי להמשיך מאיפה שסיימת...ואחרי שגמרת, את קמה לעברי, מביטה לתוך עיניי, מוציאה את שתי אצבעותיך מהכוס הרטוב, ודוחפת לי אותם לפה "קח תטעם, תהנה" והאצבעות שלך מלאות במיציך, ואני מנקה אותן כמו שאת מצפה, ואז את מוציאה אותן, ושוב מכניסה אותן לכוס, ומרטיבה אותן בנוזלים של הגמירה שלך, ושוב דוחפת אותן לפי "תמצוץ את האצבעות שלי, עבד עלוב שכמותך"...ואז את תופסת בשערי מביטה עמוק לתוך עיניי הירוקות, המדהימות, ובמבט חודרני וחושני, אומרת לי "מספיק עם הטעימות, הגיע הזמן באמת לשתות", ואת מקרבת, את ראשי אל כוסך הפתוח, אל שפתיו הנפוחות והרטובות, ומרימה רגל אחת על משענת הכיסא, "לקק אותי עכשיו, לקק כמו כלב" והריח שיוצא ממך, הוא חזק ומדהים, ריח של כוס מיוחם, כוס רעב למרות שכבר גמר..."כן, זה נפלא, לקק אותי עמוק בפנים, לא רק בדגדגן, לקק עד שאצרך...שים את היד שלך על החזה שלי, צבוט לי בעדינות את הפטמה"...וביד השניה מלטף את רגלך, ומעביר אותה גם על הישבן...והזין שלי עומד,זקוף אך מיותם..."אהה...אהה...כן, זה טוב"... גלים של עונג שוטפים את גופך ואת נאנחת וגונחת, והגניחות שלך גוברות ומתגברות, הנשימות שלך נהיות כבדות, ומיצייך נוזלים לי לגרון...ואת מצמידה את ראשי חזק אליך, תופסת בו חזק, זה כבר לא ליקוק, את עכשיו משתפשת ומתחככת בפי כאילו הייתי כלי, כאילו הייתי סוג של צעצוע, כי בשבילך אני רק שעשוע, ואת נעה בפראות, ובטירוף, ונצמדת חזק "כן! לקק אותי חזק עבד! אני גומרת, אני גומרת!"...סוף, סוף רגיעה ושקט, אני יכול קצת לנשום...ואת מנסה להסדיר את נשימותיך..."אני יכול לגמור עכשיו? כואב לי, לוחץ לי נורא"...ובקול סמכותי לי את עונה "תירגע! שב בשקט! אתה גומר כשאני מחליטה! עוד לא הגיע הזמן, אני עדיין מיוחמת! תתאפק!"...כן, בי את שולטת, ובי את מתעמרת...
"עכשיו אני רוצה קצת להרגיש את הזין שלך, תשתדל להתאפק ולא לגמור, כי אז תצטרך שוב ללקק..." ובשניה אחת את עליי מתיישבת, והזין שלי חודר אליך בקלות, את כל כך רטובה ולחה..." את מתנועעת בקלות עלי, עולה ויורדת יורדת ועולה, ואני כבר מת לגמור... ואת מרגישה, ועוצרת לשניה..."תלקק, ותמצוץ לי את השדיים...אתה עושה את זה נפלא,...ובקול סמכותי את ממשיכה "אתה צריך להבין, אתה עושה כל דבר רק באישורי, רק באישורי אתה גומר! קודם תספק את כל רעבוני, אתה מבין! אני מלכה אמיתית לא סתם אחת חרמנית"...אחרי דקה, שאני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
סקרן21/01/2007...אחרי דקה, שאני נרגע את שוב מתנועעת, בהתחלה לאט ואז מהר יותר, ואת נכנסת לקצב מטורף, מזיזה את האגן קידמה ואחורה, ואני כבר הולך לגמור, ואני כבר לא יכול... ואז אני מחליט לשים לך אצבע על פי הטבעת, ואת מתפתלת, משתוללת...כן האצבע שם אף פעם לא מאכזבת... ושניה לפני שאני גומר, את מסתחררת וגומרת בטירוף, ותוך כדי התנשפויות כבדות לי את אומרת "עכשיו, אני מרשה לך לגמור"...ואת עדיין מתנענעת עלי, אבל עכשיו באיטיות, ואז אני שופך לך בפנים ואת מצמידה את ראשי לשדיך ואומרת "כן, תתפרק, תגמור בתוכי עבד, היית טוב, תשפוך את כל מה שיש לך, תמלא אותי"...
כן מלכתי, אני משועבד אליך, אעשה הכל שתיהני, ותגמרי, בכל דרך שתרצי. הנאתך היא ייעודי...
שלך הסקרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מלכה
סקרן21/01/2007אני כותב לך שוב, כי אני לא מפסיק לחשוב על מה שכתבת, אני לא מתרכז בעבודה, זה מטורף! נכנסים אליי אנשים לחדר בחברה שני עובד, ושואלים שאלות ואין לי בכלל תשובות...אני צריך להכין לעובדים שתחתיי תוכנית עבודה לשבוע, ואני לא מצליח להתרכז, אני צריך להיות מוכן לפגישות שיש לי מחר ואני לא מצליח לקרוא כלום! תביני כבר הייתי עם כוסיות של הלייף, עם יפיפיות עולם, ואשתי נראית סופנית, גם היום מתחילים איתה בלי סוף. אבל אף אחת עד היום לא נגעה בי ככה, לא נכנסה לי מתחת לעור, לתוך הורידים והנימים...
תראי אני מתוודה בפניך (ואני מקווה שזה לא יהרוס לי), אבל היתה לי פעם מלכה לפני 12 שנה, כשהייתי חייל בן 19,20 והיא הייתה מדהימה ולימדה אותי הכל, הדריכה אותי מה צריך לעשות ואיך מענגים אשה ומשתעבדים אליה בצורה אבסולוטית. אבל הייתה מבוגרת ממני באיזה 25 שנים.
את צעירה וטריה, רק בת 30, ואת האמת? את נשמעת לי נועזת, סקסית, מטורפת ומלהיבה ממנה, למרות שלא היו לה כמעט גבולות... אבל זה היה מזמן...ולכן כשאמרת שאת מלכה שאת אכן כזאת, שוב נדלק בי משהו, שהיה כבוי... ואחרי המכתב האחרון שלך, נטרפתי טוטאלית...אני חייב לקרוא אותך עוד, להרגיש את המילים שלך חודרות...
לא שכחתי שאני חייב לך המשך של הסצנה מיום חמישי...אני אכתוב לך אותה יותר מאוחר
שלך הסקרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי סקרן
ל21/01/2007קצת נמאס לקרוא לך ככה, סקרן, רוצה לדעת את שמך, לחשוב עליו כשאני גומרת, ממך, מהמילים שלך, רוצה לצעוק אותו בליבי כשאני נוגעת בעצמי, אני אוהבת את מה שאתה רושם לי, אני אוהבת את התיאורים שלך כשאתה יורד לי, אני כל כך אוהבת את זה, לא מוכנה לוותר על זה אף פעם, רוצה רק עוד ועוד, נראה שאתה אוהב את לעשות את זה, בלי תנאים, כחלק מהעניין, לא צריך להתחנן או לבקש, אתה פשוט תמיד שם, מוכן ומזומן, להרגיש אותי, להרגיש כמה רטובה אני בשבילך, כמה רוצה שתחדיר את הלשון שלך לתוכי, שתלקק, בהתחלה לאט לאט, בעדינות, לטעום כל פיסה מהדבר הנפלא הזה, ואז אתה מרגיש, מרגיש אותי איך אני מתחילה לנוע, לזוז, רוצה שתלקק חזק יותר, עמוק יותר, רוצה להרגיש את הלשון שלך יוצאת ונכנסת, לפי הקצב שלי, אני מכתיבה, כי רק אני יודעת איך אני אוהבת לגמור, ומתי, וכמה...
אני חייבת להודות, שההרגשה שלך הדדית, אני חיכיתי כל סוף השבוע שתכתוב לי, משהו מסעיר, אני חולה בבית, ומחפשת את המילים שלך כל הזמן, אני מקווה שאתה טוב כמו שכתבת, שאני לא מתכתבת עם מישהו שרק יודע לדבר, למרות המילים אני חייבת להרגיש אותך, לדעת שאתה באמת קיים, אני בטוחה שהיתה לך מלכה מתישהוא בחייך, אני לעומתך, הייתי מלכה של כמה גברים בחיי, וזה כיף.. אני לא יודעת איך אתה נראה, אבל אני נמשכת אליך מהמילים בלבד, אתה משגע אותי, גורם לי לרצות לגמור בלי הפסקה, אני מפנטזת עליך, על הגוף שלך, על המגע שלך, ואני לא יודעת מי אתה, מי עומד מאחורי המילים שנאלה שמטריפות אותי, אני רק יודעת שאני רוצה אותך, מי שלא תהייה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מלכה
סקרן21/01/2007את רוצה את השם שלי, בשביל להרגיש אותי...אני מצטער אבל אין מצב, בטח לא כאן בפורום הזה, אחרי שנתתי לך כל כך הרבה פרטים עלי. אם במקרה יש כאן חברה, ידידה, ידיד של אשתי שגולשים וקוראים מה שאני כותב לך, זה הסוף שלי, זה לא בעיה לעשות אחד ועוד אחד...אני מכושף אבל לא טיפש...סתם להמציא שם, זה לא שווה, כי עד היום לא שיקרתי לך בכלום, ואין סיבה שאני אתחיל עכשיו.
את רוצה דעת איך אני נראה, וגם פה נתתי לך הרבה יותר ממה שאת נתת לי...אם תקראי שוב את תדעי איך אני נראה...לפי דעתי את כבר יודעת, ואם לא, אז תגידי לי מה את רוצה לדעת, ונראה.
תראי אני לא רוצה יותר מידיי להתרברב, ולקשקש, אבל המילים שלי קטנות וחלשות לעומת המעשים...
בכל מקרה הבטחתי לך להשלים את הסיפור מיום חמישי, אז הנה אני מצרף לך המשך...
...ומתבוננת לי בזין...מחייכת ומרוצה, ובקול סמכותי לי את אומרת "עומד לך עלי, אתה אוהב מה שאני עושה, יפה. עכשיו בוא נראה כמה אתה שווה. אני רוצה זיון אמיתי, אני רוצה אותו פראי, לוהט...ושלא תגמור שלא תפלוט...אתה גומר כשאני מחליטה כשאני רוצה..."
את מלטפת לי בעדינות את הזין, ופותחת את שפתי הכוס הרטוב והמיוחם שלך, ובלי שום עיכוב מתיישבת לי עלי הזין. והוא נכנס בקלות כי את כל כך רטובה...את עולה יורדת באיטיות, מתחילה לנהום ולהתנשף קלות, לאחר מספר שניות את מגבירה את תנועתך. עכשיו את מתחילה לנוע קדימה ואחורה עם אגנך. את רוצה להרגיש את ידיי עליך , על שדייך, על ירכייך ועל ישבנך, ולכן את משחררת את האזיקים "אני רוצה את הידיים שלך עליי, תלטף אותי, תצבוט לי את הפטמות" ואני עושה כדבריך...עוברות דקות והתנועות שלנו נהיות מהירות, הגניחות שלך מתערבבות עם שלי, אני מוצץ לך את פיטמת השד הימני, ובשתי ידיי מלטף לך את הירכיים החלקות והמדהימות שלך, אח"כ הן עוברות לישבן, ואוחזות לך את האגן...ואת הולכת ומתערפלת הולכת ומסתחררת...ומתחילה לגנוח בכבדות ובחוזקה, עוד שניה עוברת והנה את גומרת..."זה היה אדיר...כשמצצת לי את השד, והחזקת לי את הישבן...אני מקווה מאוד שלא גמרת", ואני עונה "כמעט, אני יכול לגמור?". "עוד לא!"... את מתרוממת מחליקה לאחור ונשכבת על גבך, מרימה טיפה את אגנך מפסקת את רגליך, פותחת את הכוס עם 2 אצבעות ובקול סקסי ושובבי מורה לי " לקק לי שוב את הכוס, לקק בעדינות, שלא יכאב, לקק אני רוצה להירגע קצת...ואם בא לך אתה יכול לאונן לעצמך ולגמור, כשהכוס שלי בפה שלך", ואני כל כך רציתי לגמור בפנים...ובתמימות אני שואל "אולי אני יכול לגמור בפנים, אחרי שתגמרי"...את תופסת בשערי מתבוננת לתוך עיניי ובקול תקיף אומרת לי "אתה חצוף אתה יודע? אני מרשה לך לאונן, ואתה מתלונן? תזהר ממני עבד! אתה פה בשבילי ושלא תשכח לרגע...עכשיו לקק אותי עד שאגמור, ואני לא מרשה לך בכלל לאונן...רק לענג אותי" הכוס שלך פתוח מולי לרווחה, בוהק מנוזלים, רטוב ממיציך, הוא נוזל, הוא נוטף ואני מתחיל לקק אותך באיטיות, בעדינות וברכות, והריח מהכוס שלך, הוא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך "לטעימה קטנה" מלפני סוף השבוע
סקרן21/01/2007הכוס שלך פתוח מולי לרווחה, בוהק מנוזלים, רטוב ממיציך, הוא נוזל, הוא נוטף ואני מתחיל לקק אותך באיטיות, בעדינות וברכות, והריח מהכוס שלך, הוא ריח של כוס מיוחם בטירוף, הכוס שלך עדיין רעב...מלקק לך את הדגדגן, ואת דפנות הפות..."אהח, אההח, אההח, זה כל כך טוווב, אתה עושה את זה נפלא... תכניס את הלשון שלך פנימה, עמוק, יותר עמוק, אל תתבייש...כן ככההההה, אההח, אההח...תשתה את מיציי, תלקק אותי, עד שתייבש אותי, עד שאני אגמור לך בפה...תלקק הכווווול" ומילותיך נאמרות בחושניות מדהימה, באיטיות, תוך כדי התנשמויות כבדות, ואת מלטפת את שערי, תוך כדי, ואני מרגיש שאת גומרת, אבל את לא נעצרת, את רוצה עוד "כן, נפלא תמשיך, אני גומרת, אל תפסיק!" ואני ממשיך ללקק אותך עמוק בפנים ואח"כ נע קצת החוצה, על הדגדגן, והידיים שלי צובטות לך את הפטמות, ואני מלטף אותך עם 2 אצבעות באזור שבין הכוס לבין פי הטבעת, וזה משגע אותך ומטריף אותך ואת נכנסת לסחרור, נכנסת לאקסטזה "זה כל כך טוב, אני משתגעת, זה מדהים... תסתובב אליי עם הזין שלך, אני רוצה לשפשף לך אותו, אני רוצה שתגמור לי ביד, אני רוצה להרגיש אותך מתפרק לי בידיים" ואנחנו במעיין תנוחת 69 המדהימה, אני מלקק אותך ואת משפשפת אותי...והגניחות שלנו מתערבבות, ונהיות חזקות יותר ויותר, והאנחות גוברות...ואני מתחיל לגמור לך ביד, מספר שניות אחרי, את גם גומרת...גומרת לי בפה, ואת מצמידה עם יד אחת את ראשי לכוס הפתוח והנפוח שלך וכל השפיכה הנשית שלך זורמת ונכנסת לגרוני...
"וואיי איזה אורגזמות...בשביל זה אני מחזיקה אותך אצלי...אתה מתחיל להבין מה אני צריכה עבד...אתה מתחיל להבין במה זה כרוך...לא כל אחד יכול לשרת אותי ולהיות עבד משועבד שלי..."
מלכה, אני צריך לדעת עד כמה את רוצה שאני אסחף בסיפורי ובתיאורי, מה גבול היכולת שלך.
ל21/01/2007עוד לא התחלת להבין בכלל מה הגבולות שלי, ולמה אני מסוגלת!!!
חבל שאתה לא יכול להרגיש אותי עכשיו, שניה אחרי שקראתי את המילים שלך, אני כל כך רטובה, חמה, רוצה לקבל אותך אלי, במלוא העוצמה, אני רוצה שתמשיך לשחק איתי, אל תתן לי לגמור כל כך מהר, תשגע אותי, הרי כל כך קל לי לגמור, אני מכירה כל כך טוב את הגוף שלי, יודעת בדיוק מה טוב לי, איפה לגעת, כמה ללקק, מה עמוק, אל תתן לי להגיע לזה כל כך מהר, תן לי להשתגע, לרצות אותך יותר, ככל שתשתהה, אני ארצה אותך יותר, אני אגמור טוב יותר, לך יהיה טוב יותר, הזיון יהיה טוב יותר, בכלל, הכל יהיה טוב יותר אם לא תתן לי לגמור מהר, אמנם אני יכולה לגמור הרבה פעמים, אבל לאט, בקצב שלי, שיהיה יותר חושני וסקסי, שכל פעם נרצה אחד את השני יותר ויותר, לא נוותר, שאני אתחנן לגמור, שתתחנן להכנס, אני רוצה שזה יהיה חזק, מסעיר, שכל זיון יהיה מטורף, אני רוצה שתשמע אותי כמה אני רוצה אותך, בפנים, חזק, אני רוצה לזיין אותך, שלא תזוז, רק תסתכל עלי איך אני זזה מעליך, בחושניות, איך הגוף שלי מרגיש כל פעימה שלך, איך אני נוגעת בעצמי שאתה בתוכי, מתענגת מכל רגע שהזין שלך בתוך תוכי, עמוק, חזק, עומד לגמור, ואני משחקת איתו, איך שבא לי, כמה שבא לי, בתוך הגוף שלי, הוא עומד לרשותי ואני עושה בו מה שמתחשק לי, מוציאה ומכניסה, מלקקת, מאוננת, מוצצת, מחדירה אותו שוב לתוכי, ונוגעת בעצמי, לא יכולה להפסיק לגעת, מתה לגמור.. אבל אתה לא תתן לי.. נכון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב מלכה
סקרן22/01/2007בוקר טוב נשמה, אמש היית לוהטת כחמה...
ונשמתי כשמש בערה...
כתבת לי שאני עוד לא התחלתי להבין את הגבולות שלך...אז הגיע זמן שתכווני אותי, תסבירי לי, תתארי לי, תראי לי! אין לי מושג כמה את רוצה שאני אמשוך ואלך רחוק...
תספרי לי קצת למה את מסוגלת...אני סקרן...
תשמעי, אני מדבר איתך על דברים שרק מלכה אמיתית מבינה ויודעת...את המלכה, תכווני אותי לאיפה שאת רוצה, לאיזה כיוונים את רוצה...יש עוד הרבה דברים שעוד לא עשיתי לך, יש מקומות שעוד לא הגעתי אליהם ולא נגעתי בהם, גם עם הלשון, ובכלל... וזה בכוונה כי אני לא יודע למה את יכולה... את צריכה לנווט, אני לשירותך... תראי, אני לא מדבר איתך על "גולדן" וכל השטויות מסביב, זה לא מעניין אותי ולא מגרה אותי, זה קצת משעמם... יש דברים הרבה יותר נועזים ומחרמנים, שרק מלכה ועבד יודעים ומבינים...אני יכול להיסחף איתך הרבה יותר רחוק, ולענג אותך בטירוף, לגרום לך לרעוד והשתולל, לסחוף אותך למחוזות שלא חלמת שאפשר להגיע עליהם ולהנות מהם, אולי זה לא המקום... ואולי זה לא מתאים לך... את מבינה אני יכול לשמור על הרמה הזו, אין בעיה מבחינתי, אני נהנה כך איתך... אבל אני יכול לעלות איתך עוד כמה שלבים, תלוי בך...
את רוצה לגמור לאט? אין בעיה, אני יכול להחזיק אותך גם שעה בלי גמירה... לא נראה לי שתרצי...אני יכול לקק, להפסיק, ושוב ללקק, ולמצוץ לך את הדגדגן, ולחדור אותך, ואז לצאת ושוב ללקק, ושוב לחדור, ושוב לצאת וללקק, ואז עוד פעם לחדור... אני יכול לשחק איתך כך שעה בלי שנגמור...לא נראה לי שתצליחי להתאפק...
אני צריך ממך תשובות...בהמשך אני אכתוב לך איזה סיפור קטן וקצת סוטה ומפתה...
שלך הסקרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלכה...
סקרן22/01/2007מלכה? מלכה? איפה את? משעמם לי בעבודה, משועמם מהשגרה שבה, מהשגרה שבחיים, למרות שהחיים שלי טובים, למרות שהם מוצלחים, אבל בא לי איזו חוויה בצבעים משהו ממש מהסרטים, לא מדבר איתך על מסיבות, או על איזה הצלחה בעסקאות גדולות...אם הייתי יכול, מחר קונה 2 כרטיסי טיסה לקריביים, מחלקה ראשונה, מלון 5 כוכבים...לא שואל בכלל אם את רוצה, פשוט לוקח אותך...אבל, מצטער לא יכול, את יודעת משפחה, ילדים...קצת מסובך...אולי לפני 6 שנים...אולי בעוד כמה שנים...
סוף, סוף יש לי יום רגוע, רק פגישה אחת, בלי יותר מדי חליפות שמציקות ושואלות שאלות...אני מחכה ממך לתשובות...אל תפספסי מה שכתבתי לך בבוקר...
היה לי זמן לכתוב לך משהו חדש, קצת שונה, לא קשה, מקווה שמגרה...
"נסיעה במונית"
לקחתי אותך לקפה להתבונן קצת בגופך היפה...
יושבים בקפה פאב כזה, מדברים קצת...מסתכלת לי בעיניים הירוקות והחודרניות "יש לך עיניים של חדר מיטות, יש לי משהו בשבילך..." פתאום את מורידה את התחתונים שלך, ומעבירה לי מתחת לשולחן...
"קח את התחתונים ולך איתם לשירותים, אני רוצה שתאונן, תריח את התחתונים שלי, ותאונן עד שתגמור", אני בהלם ממך..."אבל מל...בלי אבל! קום וקח את עצמך לשירותים, ותגמור, ואני רוצה לראות 2 טיפות על התחתונים, כדי לראות שבאמת גמרת מלאונן עליי, שגמרת בשירותים על הריח של הכוס שלי, עכשיו לך!", אני מסתכל לצדדים נבוך, לבדוק שאף אחד לא קלט, לא מבין בשביל מה אני צריך את כל הבלגן הזה. מגיע לשירותים, המזל שלי שהיום בונים אותם בשביל זיונים, והם נקיים ומצוחצחים...אני מוציא את התחתונים ממעיל העור שלי, ומקרב אותם לפניי, והריח, או איזה ריח, הכוס שלך כל כך מיוחם, אני כבר מבין שיעבור עליי לילה חם... רק מהריח כבר עומד לי... אני עדיין מבואס מהקטע שדפקת לי, אבל אין ברירה, השליטה שלך עליי נדירה...אני שולף את הזין שלי ומתחיל לאונן, הריח מהתחתונים מגרה אותי בטירוף, ואני מנסה לגמור כמה שיותר מהר ולחזור לשולחן, עוד שפשוף קטן, ואני כבר שופך, דואג לא לגנוח ולא להסגיר את הפדיחה שעשית לי... לא שוכח לשים 2 טיפות של זרע על התחתונים.
יוצא מהשירותים, בדרך רואה מישהי חמודה קורצת לי בקטנה, ואני בתמימות מחייך בחזרה. טעות גדולה! את קלטת אותי...
"עשית לה עיניים? אני הולכת היום ללמד אותך מזה להתעסק איתי, אני רק התחלתי איתך... אבל היא רק...שתוק! אל תענה לי בכלל! עכשיו תראה לי את התחתונים...גמרת? בשבילי! איזה פתט...עכשיו תזמין חשבון"...
תופסים מונית, בדרך למלון, "יש לנו לפחות 20 דקות עד שנגיע, ומשעמם לי, לא בא לי לדבר איתך...לא בשביל זה אתה פה..." לפני שאני מבין מה את רוצה, את ממשיכה "אני רוצה שתרד לי עכשיו, אתה כבר גמרת...גם לי מותר, לא?" אני מתחיל לענות לך, אבל את כבר מורידה תחתונים "תראי את יודעת שאני עושה כל מה שאת מבקשת ממני, אבל זה כבר מוגזם"... "אמרתי לך שרק התחלתי איתך, אני עושה בך מה שאני רוצה כי אני מלכה, זוכר? ככה אתה קורא לי? עכ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך נסיעה במונית
סקרן22/01/2007"אמרתי לך שרק התחלתי איתך, אני עושה בך מה שאני רוצה כי אני מלכה, זוכר? ככה אתה קורא לי? עכשיו רד, ולקק אותי! לאט כמו שאני אוהבת, יש לנו מספיק זמן" את לוחצת לי על העורף, ואני מבין ומתחיל להוריד בחוסר חשק את הראש (אני אוהב לרדת לך אבל יש גבול)...אני לא רואה כלום בחושך, רק הריח של הכוס שלך מורה לי את הדרך, מראה לי את השביל לחור הרטוב שלך. הנהג קולט מה שקורה ושואל "היי, מה הולך פה?" את בלי היסוס עונה "שתוק אל תתערב! שילמנו לך לנהוג, לא לבלבל במוח. אם זה היה להיפך לא היית אומר כלום, נכון? אז תמשיך לנהוג ולהסתכל על הכביש" אני בהלם ממך, כמה בטחון יש לך, זה מה שיפה בך. לא רואה אף אחד ממטר...
מפסקת את רגליך, ומרימה את החצאית, ואני מתחיל ללקק אותך, לאט כמו שבקשת, ואת מתחילה להתנשם, ולגנוח "כן, מתוק! זה טוב! לאט, תכניס את הלשון קצת יותר עמוק, כן ככההה, נפלאאאא" ואני מלקק אותך בעדינות, באיטיות, לא רואה כלום, רק חוש הריח והטעם עובדים פה...מלטף לך את הברכיים, את הירכיים, ואני משועבד לריח שלך, ריח של מלכה מיוחמת מלאת תשוקה וזימה..."כן, תמשיך ככהההה, זה כל כך טווווב, לקק לאט, אני לא רוצה לגמור" ואני מפסיק לכמה שניות, נותן לך לסדר את הנשימות, לא רוצה שתגמרי. ואז את שוב דוחפת לי את הראש עמוק בין מפשעותייך, "תמשיך ללקק אותי עבד, תמשיך לשתות אותי, תשתההה" והכל, כל כך איטי וחושני, את צובטת לעצמך את הפטמות, יד אחת על הפיטמה ויד שניה על ראשי...והגניחות שלך נהיות חזקות יותר ויותר, וממלאות את חלל המונית, זה בכלל לא מעניין אותך שאנחנו לא לבד..."כן, לקק, לקק עבד, אני כבר גומרת, אחחח, כמה שזה נעים, כן, כן! אני גומרת, אל תפסיק, איי, זה נפלא אני גומרת!" ואני בקושי נושם, דוחפת לי את הפנים עמוק בין רגלייך..."תמשיך, אני רוצה לגמור עוד, תלקק עמוק" ממשיכים בנסיעה והדקות עוברות, חולפות, והגניחות שלך שוב מתחזקות וגוברות, וכבר חם לי שם בין הרגליים שלך מתחת לחצאית, אבל לך לא אכפת כל כך, אני סתם עבד שממלא את רצונך "אהההח, אהההחח, כן, אני עומבדת לגמור שוב, אתה אולי עבד, אבל מלך בליקוק, כן תדחוף לי את האצבע לחור, תן לי לטעום אותה...מממ...תדחוף אותה שוב, אההההחחח, אני גומרררתת, כן! כן! כן!"...
"בוא תתרומם, הגענו כבר, תשלם ותעלה למעלה"...משלם לנהג והוא פונה אליי "תגיד לי, וואלק בחור כמוך, נראה טוב, צעיר, איך אתה נותן לבחורה להתנהג אליך ככה..." אני לא יודע מה לענות לו ,או איפה לקבור את עצמי מרוב בושה, אבל הוא ממשיך "וואלק, אני בחיים לא אתן לבחורה להתייחס אלי ככה, בחיים! וואלה הכלבה הזאת עשתה ממך סמרטוט, ואתה לא נראה לי פראייר אתה..." אני עונה לו "עזוב אתה לא מבין... חוץ מזה תירגע, אף אחת לא תבקש ממך שתרד לה..." נעלם מהמונית, בדרך למעלית...
כן מלכה אדירה, את משפילה אותי בטירוף, גם בחוץ וגם בחדרי חדרים, אבל מה אני יכול לעשות, כשפת אותי, הפנט אותי, השתלטת לי על הנשמה, וזר לא יבין זאת...
To be cont* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן יקר
ל22/01/2007איך אתה מעלה לי חיוך כל פעם מחדש!!
הסיפורים שלך נפלאים, ואם לומר את האמת הם אפילו לא ממש רחוקים מהמציאות
יש לי רק בעיה קטנה איתך, אם קראת את המכתב האחרון שלי, בטח הבנת שאנחנו עוד בשלב המשחקים, של הליקוקים והירידות, של הנגיעות והליטופים, עוד לא ממש הגענו לזיון האמיתי, רשמתי לך בדיוק מה אני אוהבת בשלב הזה, רשמתי לך בפירוש מה אני רוצה! לא רוצה לגמור מהר, רוצה להתענג על כל שניה, רוצה שתתטריף אותי מרוב תשוקה, אל תתן לי לגמור כל כך מהר, למרות שזה יקרה הרבה פעמים, תן לי להנות ממך, אל תתן לדברים לבוא בקלות כל כך..
כל כך אהבתי את הסיפור שלך, לא שיש לי בעיה עם מה שהלך שם, ההפך בא לי נורא להיות בסיטואציה המחרמנת הזאת, אבל שאלה קטנה... ככה באמת אתה רוצה שזה יהיה? כל הקטע של ה"מלכה" , "עבד" קצת יצא משליטה אצלך.. אתה לא חושב? אני מאוד נהנת כשעושים מה שאני מבקשת ורוצה, אבל אני מאוד מאוד אשמח אם זה יהיה הדדי, ולא בגלל שאני שולטת..
אני מתה לתת לך את התחתונים שלי, שתלך איתם לשירותים, תאונן עליהם וגם אחר כך תקרא לי כדי שנגמור שם את מה שהתחלת.. כשאתה יושב על האסלה, עם מכנסיים מופשלות, התחתונים שלי ביד אחת והיד השניה שלך מזמינה אותי להתישב עליך, ככה מקדימה, שהחזה שלי מול הפנים שלך, ואני הרי מוכנה , התחתונים אצלך, אין שום בעיה פשוט לחדור אלי, בשיא הקלות, רק מלראות אותך אני רטובה לגמרי, משחילה את עצמי מעליך, והזין שלך כל כך עומד וחם, ואתה מרגיש כמה אני רטובה והעניים שלי אומרות הכל, אני זזה מעליך, בהתחלה לאט, ואתה מת לגמור מהשניה שהגעתי, ואני ממשיכה לזוז , בקצב שלי, עם הפנים אלך, השפתיים שלי כמעט נוגעות בשלך, מרגישות את החום שיוצא ממך, מעבירה בעדינות את הלשון על השפה העליונה שלי, ואחר כך על שלך, מגרה אותך יותר, אתה משתגע ממני, איך בעדינות אני זזה מעליך, בעוד שאתה עוד שניה גומר בלי לחשוב, אתה מבקש ממני להגביר את הקצב, מכניס את היד שלך מתחת לחולצה, מרגיש איך הפטמה שלי עומדת, מוכנה לליקוק, אתה מלקק אותי בטירוף, אני מרגישה שאתה פשוט חסר אונים, מנסה לצאת ממני, להרגע קצת, אתה מחזיק לי את האגן בכוח, מנסה לשנות את התנועות, ואני בשלי, נהנת מכל רגע, לראות אותך מתפתל, רוצה רק להרגיש אותך, גומר בתוכי, לא רוצה לגמור, אני יודעת שהתור שלי יגיע, אחר כך, במונית, אבל כמו שאני רוצה...
ואז אני מסכימה לך, ומגבירה את הקצב, שתוכל לגמור כמו שאתה אוהב, עם כל הכוח, שכולך בתוכי, בלי משחקים, שכל הזין שלך, תקוע עמוק עמוק בכוס היפה שלי, אתה מת לצעוק, אבל רק גונח לי באוזן שרק אני אשמע, כמה מדהימה היתי וכמה עוד אהיה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מלכה
סקרן23/01/2007יושב וחושב מה לכתוב לך, איך להמשיך לרגש אותך, להלהיב אותך...לא רוצה לשעמם אותך... רוצה לשמור על הייחום שלך, לשמור על הטירוף שבך...לא רוצה לקרר אותך...
תמיד היה לי קל, להדליק ולרגש אישה, ולשמור על הגחלת, אבל דרך המקלדת? קצת מסובך, האמת שגם חדש...
באמת שאני לא רגיל לכתוב, ולחבר, יודע יותר לדבר...לא רק עם השפתיים, אלא עם העיניים עם הידיים...
תמיד הייתי טוב במגע גופני...פחות במגע דמיוני...
רוצה לדעת עליך קצת יותר, למשל מה עשית עם איזה חבר...
חסרים לי קצת פרטים, כדי שאני ארגיש אותך...רוצה לכתוב על השיער שלך, רוצה לכתוב על העיניים, כדי שאני אגע עם הידיים...אני רוצה שתרגישי את הידיים, כדי שתחושי פרפור בין הרגליים...
ואת רוצה לגמור לאט, שאני אחזיק ואמשוך אותך קצת... אבל הכתיבה נמשכת כמה דקות, גם אם לעיתים קצת ארוכות, אבל המציאות יכולה להמשך שעות... גם אם אני אמשוך את הכתיבה עוד ועוד... הקריאה תמיד תהיה קצרה, מהירה...ויש לי לכתוב לך עוד, השאלה אם רוצה את עוד? לאו דווקא על מלכה ומשרתה...אלא משהו אחר פראי, אינטנסיבי ולוהט...
אני אכתוב לך משהו ארוך, משהו איטי, מקווה שתתפשטי שתתגרי... אבל תני לי קצת פרטים לא מסגירים, כדי שהמשפטים יהיו אמיתיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי סקרן
ל23/01/2007אנחנו יכולים להמשיך ככה עוד רבה, עם הסיפורים המסעירים ועם אותן תחושות שזה יכול לקרות
הייתי גם אני רוצה לדעת עליך יותר, אם אתה גבוה, רזה, בהיר, ממה שרשמת לי יש לך עניים ירוקות, חודרות, לא פירטת יותר מידי על עצמך, כך שאני לא יכולה לחוש אותך יותר מידי, יש דברים מאוד ספציפיים אצל גבר שאני נמשכת אליהם אוטומטית, שפתיים, כפות ידיים והמבט שלך, שיכול להמיס אותי בשניה, אני יכולה שעות לדבר עם העניים, זה אחד הדברים היותר סקסיים אצלי, אתה רוצה לדעת עלי? אני גבוהה 1.70 שיער חום ארוך (לא מידי) לא חלק, עניים חומות מדהימות, כפי שרשמתי, אני סקסית בטירוף, יש בי משהו פרוע, אקזוטי, לא צפוי, אבל מה זה בחורה סקסית בעניך? אני רוצה לדעת מה הטעם שלך? אני בטוחה שאתה לא נמשך לכל אחת, יש לך העדפות כלשהן, אני רוצה לדעת..
תרשום לי קצת יותר פרטים עליך, חבל שאתה לא מסוגל להפתח קצת יותר, אולי לא בפורום הזה, הייתי רוצה לשמוע את הקול שלך, אולי אפילו לשמוע אותך גומר...
נראה לי שאתה עוד לא מוכן ללכת צעד אחד קדימה, וחבל.. כי הסיפורים שלנו מצליחים לעורר משהו אבל לא באופן טוטאלי, לא מרגישה אותך, את הידיים שלך, את המגע שלך עלי, רוצה להרגיש את האצבעות שלך, מלטפות אותי, חודרות לתוכי, משחקות איתי..
זה פשוט מדהים איך מילים יכולות להשפיע בצורה כזאת, אולי בכלל אתה לא הטעם שלי, ולהיפך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך בחזרה...
סקרן23/01/20071.70? שיער חום באורך בינוני, לא חלק? עיניים חומות חודרות? סקסית? אני מקווה שאני לא מתכתב עם אשתי...זה יהיה ממש טיפשי...אני גם מקווה שאת לא מכירה אותה ואותי ואז משחקת איתי...הייתי מתאר עוד כמה פרטים מיוחדים ויפים של אשתי בעיקר בפנים, אבל גם בגוף, כדי לבדוק איתך שאת לא היא, והיא לא את, אבל באמת שאני לא יודע מי קורא כאן את הדברים...
את רוצה לדעת עליי קצת דברים? בוא נראה מה אני יכול לשחרר... 182, עיניים כבר אמרתי, והאמת? עם מבט העיניים שלי אני יכול להמיס אותך, כמו שאת מספרת. אני באמת לא רצה להתרברב ולבלבל בביצים, אבל זו בעיה, העיניים שלי מטריפות, המבט שלי יכול לגרות ולחדור... אני אוהב לפזר מבטים כשאני יוצא עם חברים בחמישי בלי אשתי, ולקבל בחזרה מבטים חודרניים, חושניים ומזמינים, אבל אני מעולם לא ניגש לבחורה, בשביל מה?
בקשר למראה הגוף...אני חתיך – רזה, חטוב ושרירי, לא מאוד שרירי, וכן יש דבר כזה, להיות שרירי אבל לא נפוח מגושם וגדול...
הגוף שלי כמעט חלק לגמרי, להוציא פלומת שיער דלילה וסקסית בחזה, וממש, ממש טיפה בבטן, (לפעמים שואלים אם עשיתי אפילציה...איך אני חלק כך), וכן שיער דליל יחסית ברגליים. אין לי שיערה אחת על הגב או על הכתפיים.
את מדברת על כפות ידיים, ושלי נבנו בשביל לעשות אהבה, בשביל ללוש שדיים, לענג דגדגן...יש לי אצבעות יפות, יש לי ידיים של פסנתרן, ולא של פועל בניין... גב הידיים חלק ללא שיערה אחת...
יכול להיות שאת לא תאהבי איך שאני נראה, ויכול להיות שאני לא אוהב איך שאת...אי אפשר לדעת...
אני באמת שלא רוצה או שמרגיש צורך לשכנע אותך שאני נראה טוב... אנחנו למזלי לא נמצאים באתר להיכרויות... לא נראה שאת צריכה גם אם היית רווקה, לא נראה לי שהייתי משתמש באחד כזה...
זה קצת נראה טיפשי כאילו אני מתכתב איתך לצורך פגישה עיוורת, כשמעולם לא חוויתי או עשיתי זאת. אני כותב לך ומשחרר קצת פרטים, כי אני רוצה ממך פרטים כדי לקבל תמונה כללית מי נמצא בצד השני...
יש לי עוד הרבה דברים לספר לך, אבל מתקשה קצת לשחרר אותם בפורום הזה. אני מקווה שלא שחררתי יותר מידי, את צריכה להבין, במצבי היום יש לי כבר הרבה מה להפסיד, כולל כספית.
אני מת לשמוע את הקול שלך, אני הרי סקרן... אני אצטרך לחשוב על משהו...
תחזרי אליי, את ממלאת לי את היום בעבודה, מכניסה קצת עניין, קצת מתח וריגוש. למרות שרבים יטענו שיש לי עבודה מעניינת, נחשבת, יוקרתית, אני משועמם, ולא בעניין...
נ.ב. יש לי שפתיים מלאות וחושניות, לא כמו של השחורים, אבל מלאות ונעימות לליקוק, ולנשיקות.
ל23/01/2007תראה, עם אשתך אתה בטוח לא מתכתב, כי בעלי בחיים לא היה רושם כמו שכתבת לי, יש לי בעל מקסים, באמת, אין לי תלונה אחת עליו, גם חיצונית וגם פנימית, למרות שאצלנו זה לא היה אהבה ממבט ראשון, אם לומר את האמת הוא לא ממש הטעם שלי חיצונית, אבל הוא נותן לי כל כך הרבה שבזה התאהבתי בו, הסקס שלנו מעולה, אבל לצערי הרבה בגללי, הוא לא ממש יוזם ולא אוהב דברים מטורפים, דברים שהייתי רגילה אליהם בעבר, כשהייית רווקה, אבל אני לא מתלוננת, הרי אני בסופו של דבר משיגה את מה שטוב לי..
לפי איך שאתה מתאר את עצמך, אתה ממש דוגמן צמרת.. אתה פשוט תיארת את עצמך בדיוק כמו שרציתי שתתאר, אני עדיין סקפטית לגביך, ותוהה אם כל הדברים שאתה רושם הם נכונים, הייתי רוצה גם לדעת אם בגדת פעם באשתך, וכמה זמן אתם ביחד? ולגבי כפות הידיים שלך, לא ממש הצלחת.. ההפך, אני לא ממש אוהבת ידיים כפי שתיארת, אני יותר הולכת לכווון של יד גברית, גדולה, מחוספסת, שתהייה מספיק גדולה לתפוס את החזה שלי, ללוש אותו כמו שאני אוהבת, אני אוהבת את החיספוס של האצבע כשנוגעת לי בפטמה, ואם קראת בין השורות אז יש לי חזה גדול, לא ענק, מותאם בדיוק לגוף שלי, עגול ועומד, בא נגיד שלא הייתי מוותרת עליו אף פעם, לא מחליפה אותו בשום דבר אחר, זה הדבר שאני הכי אוהבת בגוף שלי, אני מקווה שאתה חלק כמו שרשמת, גברים שעירים מידי לא ממש עושים לי את זה, אני חלקה לגמרי, זה המזל שלי בחיים, לא צריכה להתעסק עם הדבר הזה כמו אלפי בחורות אחרות, פשוט בורכתי בעור חלק כמו של תינוק...
הייתי רוצה לדעת מאיפה אתה, לפחות מאיזה אזור? צפון? מרכז? דרום? לי נראה שאתה מהמרכז..
אתה בהחלט ממלא לי את היום, אני בבית, לבד, ומחכה שתרשום לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן מלכה
סקרן23/01/2007את מפתיעה אותי היום, כבר 2 תגובות...
את סקפטית וזה בסדר וטבעי...יש גברים נשואים שאכן נראים טוב מאוד, ויש דוגמנים שנראים רע מאוד...אני לא רוצה להרחיב יותר על איך אני נראה, כי זה נראה לי מטומטם לשכנע אותך שאני נראה טוב, חוץ מזה שאני מעדיף לשמור משהו לאלמנט ההפתעה אם אי פעם אנחנו ניפגש...הפתעה לטובה... ותרגעי אני לא לחוץ או לוחץ על פגישה, ואני לא רומז לך, באמת.
את שאלת אם בגדתי? אז לא מעולם לא! היו לי אפשרויות, פשוט עדיין לא הרגשתי צורך... הצורך התעורר אצלי בתקופה האחרונה, ולא בגלל אשתי, בגלל שלא נותנת ולא מעוניינת, אלא כי כנראה אני מחפש ריגושים חדשים, הרפתקאות שונות ומיוחדות. האמת שגם הצרכים והדחפים שלי חזקים הרבה יותר משלה, יש לי סטיות גדולות יותר, ניסיתי למשוך אותה ולעניין אותה, אבל היא לא בכיוון הזה, ואין טעם לכפות עליה משהו שהיא לא מעוניינת למרות, שהיא הסכימה ללמוד ממני הרבה דברים, ולהתנסות בדברים חדשים, וזה לא, שלא היו לה חברים לפני, אבל אני כנראה באתי עם מטען וניסיון גדול יותר, ועם דחפים אחרים... בכל מקרה אתה לא מתחתן עם משהו בגלל שהוא מסכים או מתאים לפנטזיות ולסטיות שלך, יש עוד כל כך הרבה דברים מיוחדים וחשובים בחיים מעבר. מה גם שאני שוב חוזר, יש לי באמת אשה יפיפיה, שמתחילים איתה כל הזמן בלי סוף אבל אני צריך עוד... יכול להיות שאני מנייאק, ואם לא הייתי נראה טוב אז הייתי יושב בשקט ואומר כל יום תודה איזה אשה יפה יש לי, אבל זה אני! מה לעשות? האמת שאני גם לא קנאי, יכול להיות בגלל שהיא נאמנה, ויכול להיות שזה בגלל שזה האופי שלי, מעולם לא התעצבנתי כשמישהו התחיל איתה, או בכלל כשמישהו התחיל עם איזו שהיא חברה שהיתה לי... אני איתה כבר 8 שנים ולא בגדתי...כן, פלרטטתי, והרבה, גם עכשיו, כל הזמן עם המזכירות, עם עובדות אחרות, עמיתות למקצוע, מה אני יכול לעשות זה חלק מהחיים, חלק מההנאות הקטנות שדיברת עליהם בהתחלה,זוכרת? הן יודעות שאני נשוי אבל מתות עלהדיבורים שלי ועל הקריצות הקטנות, המילים שמחמיאות, למשל כשעשו תסרוקת חדשה, ורק אני שם לב, מתות על הערות שלי ומחזירות לי בלי בושה הערות משלהן..
בכל מקרה אני לא תל אביבי..הפתעה...אני בטוח שאת כן...אבל אני עובד בלב ליבה של ת"א...תביני לבד איפה, וכן יש לי מלא חברים תל אביבים, ואני נראה ומתנהג כמו תל אביבי ,נהנתן יותר מרוב החברים שלי שם..אבל בסוף היום אני אורז את עצמי וחוזר למשפחה שלי לכיוון...לא עד כדי כך, כמעט נפלט לי...אמרתי לך כבר שיש לי הרבה מה להפסיד...
כפרה, נשמה יפה, וסקסית שכמותך, תכתבי לי עוד קצת עליך, אני אכתוב לך איזה סצנה על זיון ארוך שלא נגמר, אני אתעלל בך קצת, כמו שרצית שלא נגמור מהר, אלא לאט לאט...
ל23/01/2007אתה ממשיך לסקרן אותי וזה מצויין..
קודם כל אתה טועה לגמרי, אני ממש לא מאיזור המרכז, אפילו לא קרובה, לשמחתי אני לא שם כי אז הפיתויים שלי היו גדולים מידי, אני מכורה לפיתויים, מחפשת את זה כל הזמן, אני בוחנת את עצמי כל פעם מחדש, אני אוהבת פלירטוטים, תמיד אהבתי, גם כשהייתי רווקה ויודעת ששום דבר לא יצא מזה, אני חיה מהדברים האלו, זה עושה לי טוב.
אני יודעת שאנחנו לא נפגש, ואני יודעת שאתה גם לא רוצה, אולי לעולם לא, אבל זה משהו שנשאיר לטעם הטוב, לסוף, אם אי פעם הוא יגיע, למרות שאני מתחילה כבר לפנטז על הפגישה הסוערת שלנו, למרות שיש לי כל כך מעט מידע עליך..
אני גם עובדת בחברה מאוד גדולה, איפשהוא בארץ, עם המון חב'רה צעירים שממש לא מסתירים את מה הם רוצים ממני ומה הם חושבים עלי, ואני כמובן משתפת פעולה איתם ונהנת מכל רגע, אבל יודעת שאת הגבול אני אף פעם לא אחצה במסגרת עבודה, כולם מכירים את כולם, זה לא לעניין....
אני חושבת שאנחנו באותה צלחת, אוהבים מאוד את הבית אבל מתפתים קצת לצאת החוצה, השאלה היא איפה הגבול? ואם תרשה לעצמך מתישהוא לחצות אותו? אתה נשמע לי בחור חלקלק, שמודע לעצמו, ואתה מנצל את זה להנאות הקטנות שלך, אני חייבת לציין שכל הכבוד לך אם הצלחת להחזיק מעמד במשך 8 שנים עם אותה בחורה ולא להכנע לפיתויים מסביבך, אני בטוחה שלא הייתי מצליחה..
בכל מקרה אני די חושבת שאנחנו מדברים על אותו דבר, בוא נראה לאן זה יוביל אותנו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב מלכה סקסית
סקרן24/01/2007אתמול לא זיינתי אותך, אבל למדתי קצת להכיר אותך(גם אם באופן שטחי)...ואת האמת? נהנתי לדבר איתך קצת...
באמת טעיתי לגביך, הייתי בטוח שאת תל אביבית, שעובדת באיזה משרד פרסום גדול, או בחברת תקשורת...את רואה את לא נותנת לי כמעט כלום, ואני כבר אמרתי לך כמעט את כל קורות החיים שלי...
בכל מקרה את צודקת ת"א מלאה פיתויים, זו עיר שמרגישים זימה וסקס באוויר כנכנסים אליה, במיוחד, כנכנסים למרכז העיר, את יודעת דיזנגוף, גורדון, והירקון(במיוחד בקיץ בחוף הים, פעם אני אספר לך משהו יפה על הקיץ האחרון וחוף הים כשחתכתי מהעבודה בצהריים). בכל חור יש שם בית קפה, או פאב, וכולם עסוקים בדבר אחד...למצוא זיון, אני פשוט רואה את זה על חברים שלי משם...
אני לא יודע מאיפה את יודעת שאנחנו לא ניפגש, אני לא אמרתי שלא, לא אמרתי שכן, אבל לא אמרתי שלא...ואולי בכלל את לא רוצה, ועדיין לא מוכנה...
ואת שואלת איפה הגבול ואם אני אחצה אותו? תגידי כפרה עליך, נשמה יפה שלי, מה אנחנו עושים עכשיו? באורגינל? בואי אני אגיד לך משהו, זה שלא הכנסתי לך זין במציאות, אלא רק בסיפורים, לא אומר שמה שאני ואת עושים זה לא בגידה…תשאלי את אשתי היא תגיד לך שזה יותר חמור, והיא הייתה מעדיפה שאני אזיין אותך פעם אחת, ואלך, ולא אתכתב איתך לאורך זמן…זה פי עשר יותר יפגע בה. פה אני מפתח איתך שיחות, מתוודה בפניך, זה לא בדיוק זיון בפאב וגמרנו…והאמת לבוא ולזיין אותך וללקק אותך זה באמת שטויות, הפחד הוא רק להיתפס, אין כבר מחסום רגשי או פסיכולוגי. ברגע שהתכתבתי איתך ברמות כאלה, שהתוודתי בפניך על הסטיות שלי, על העבר שלי, המחסום הפסיכולוגי הוסר! לחלוטין! ברור שכאן פחות מסוכן ויותר בטוח, מאשר להוציא לפועל, במציאות…לא צריך לחפש מקום והסיכוי להיתפס קטן מאוד… אבל האמת חמודה? אנחנו כבר בפנים עמוק. יכול להיות שלך זה לא פעם ראשונה ברשת, לי זה כן, ואני לא רק מרגיש שאני בוגד, אני יודע את זה. לא נכנסתי לכאן לבגוד, באמת, קראתי איזה כתבה על סקס באתר הזה, אח"כ ראיתי פורומים, אמרתי מה זה? בוא נראה, נכנסתי לפורום הכי מעניין,קראתי הצצתי, את הגעת, וסחררת אותי, סובבת אותי כאילו אני סביבון… איך את אומרת "אני מושכת אש" אז אני האש, אני הלהבה שמציתה בך את הדמיון…תאמיני לי זה בגידה יותר חזקה מסתם לזיין…אני לוקח את המילים שלך איתי לישיבות, לחדר המיטות…לאמבטיה, לחדר כושר, לכל מקום שיכול… באמת שיש לי ניסיון בהרבה דברים, לא בבגידות. אבל זו בגידה, גם אם לא ניפגש בסוף. נכון יותר קל להסתיר אותה, למרות שגם זה לא בטוח, אני לא יודע מי נכנס לכאן וקורא את ההודעות.
ואת כבר מדברת איתי על הסוף, למרות שאני רק התחלתי איתך…חכי רגע, מה בוער לך נשמה? תני לי להכיר אותך לפני שאת בורחת ומראה לי את הסוף…אני רק מתחיל להבין אותך. אני קלטתי שאת חסרת מנוחה, אבל חכי שניה לפני שאת נוטשת…
בכל מקרה זה יפה שאת יודעת לשמור על עצמך בעבודה, זה המקום הכי גרוע לבגוד, למרות שנראה הכי טבעי, כי ככה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
סקרן24/01/2007בכל מקרה זה יפה שאת יודעת לשמור על עצמך בעבודה, זה המקום הכי גרוע לבגוד, למרות שנראה הכי טבעי, כי ככה לימדו אותנו בטלוויזיה, אבל זה שטויות. אני מאמין שיש לך הרבה אפשרויות, בכלל לבחורה יש הרבה יותר פיתויים ואפשרויות, אפשר להבין זאת, רק מלראות פה את התגובות, לכל מודעה שבחורה מפרסמת...
Any way , אני רוצה לעשות אותך היום, אני יוצא עכשיו מהמשרד, אני מקווה שתכתבי לי קצת... כשאני אחזור אני אלקק אותך ואזיין אותך כמו שאת אוהבת
שלך הסקרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
ל24/01/2007חיכיתי להודעה שלך הבוקר, לפני שאני יוצאת לעבודה, לעוד יום מטורף..
בא לי להשאר בבית ולחכות להודעות שלך, לגמור מהמילים שלך, בא לי להזדיין איתך..
אני חושבת שהמרחק לפגישה שלנו, אם תהייה מאוד גדול, לא נראה לי שזה הולך לקרות בזמן הקרוב, אני לא מכירה אותך בכלל, מה שרשמת לי לא הספיק לי ובטח שלא מספיק לך כדי להפתח אלי סופית ולהפגש איתי, אבל אני כן מוכנה לפגישות מהסוג הזה, והיו לי כמה בעבר, ת'אמת שזו הפעם הראשונה שלי בפורום כזה, אבל כן עשיתי שטויות במהלך הנישואים שלי ובזמן שהיינו חברים, לכן אני לא חושבת שמה שאתה ואני עושים כאן זה בגידה, אחרת, היינו עושים את זה כל יום, אני בטוחה שהרבה פעמים אתה מוצא את עצמך מפנטז, חושב על מישהי אחרת, חולם בלילה שאתה מזיין מישהי אחרת, מאונן וגומר על מישהי אחרת, לפי התיאוריה שלך זו לגמרי בגידה. בעיני בגידה זה משהו פיזי בלבד, החל בנשיקה, עד הזיון, תחשוב שמה שאני עושה איתך אני יכולה לעשות עם אחרים, ושום דבר רע לא יצא מזה, מקסימום גמרתי מהמילים, מהתיאורים, אבל את הדבר האמיתי אני אקבל בלילה מבעלי, וזה יהיה פרוע וטוב בגלל המילים והסיפורים.. אתה מבין למה אני מתכוונת?? אם בשבילך זאת בגידה, אז הייתי רוצה לדעת איך אתה מרגיש עם זה? איך אתה מסתכל לאשתך בעניים אחרי שאני מזיינת אותך בשירותים, או אחרי שאתה יורד לי? אני רוצה לדעת מה זה עושה לך? טוב או רע? מעניין מה יהיה איתך אחרי שניפגש? איך תקבל את זה? אחרי שתרגיש אותי באמת? אחרי שתיגע בי, ותרד לי, ותזיין אותי, ותראה איך אני גומרת וגונחת לך באוזן כמה טוב אתה עושה לי?
הלכתי רחוק מידי, לא??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)