מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפש תגובה מידית האם אמצא.???דניאל26/09/2007
יש לי פיגור עינוגים עצום .
ואני רוצה להשלים את החסר העצום.
אני בחור נאה מאוד
גובה מטר שמונים.
שרירי בצורה יפה.
כל אלמונית שהיתה אתי התענגה וטענה שאתי נהנתה הכי הרבה...
וטענה שאם אלמוניות היו יודעות כמה טוב אתי היו מזמינות אותי מיד ...
בואי ניפגש אני נמצא כרגע במרכז
אדבר איתך לפני סוכות או במוצאי יום טוב סוכות
תודה דניאל
טלפון 0526407628* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל תגובה מענינת אותי
דניאל26/09/2007תודה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל..תפנה לאותה אלמונית..
עינבר26/09/2007אם היא ממליצה..אז חזור ותהנה איתה..ביקשת תגבה קיבלת..חג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עינבר היא התחתנה ו ו
דניאל27/09/2007אני תמיד עם רווקות תמיד......
בכל מקרה גם את מוזמנת לדבר אתי
אני לבד לבד לבד...
חג שמח ...
וחתונה מוצלחת...
מתי שתהיה... לך...
להתראות אם תרצי ...
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על האיחול...אבל אני נשואה ...
עינבר28/09/2007כבר 10 שנים .....ואם אתה בעניין של רווקות...למה לא לחפש בברים מעדונים.... אם אתה מחפש רווקות אז אני מניחה(רק הנחה שלי)שאתה רווק גם כן ..או שאתה לא בעניין של רצינות וסתם מחפש קשר מיני..?...בכול אופן בהצלחה לך,...לי אין מה להוסיף לך אולי אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עינבר את בחורה טובה
דניאל28/09/2007ונחמדה ואשרי בעלך ותזכו לחיים טובים וארוכים
אם יש לך חברות נאות אשמח לדבר איתן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)