מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצורה..אלין13/12/2009
היי,
אני בת 23 ויש לי בעיה שמציקה לי מאוד..אני נמצאת בקשר עם בחור ממש חמוד,בגילי, אנחנו די בהתחלה, לא עשינו עוד כלום אבל הראש כבר עמוק בתוך הפנטזיות והמחשבות על מה יהיה, איך יהיה וכו'..
בכל מקרה, הבעיה שלי היא שבפנטזיה או במחשבה אני כבר מצפה למפגש איתו ואני חושבת על איך זה הולך להיות ומה אני אעשה כדי שזה יהיה מושלם..למשל אני מתכננת כל מיני דברים,חלקם נועזים חלקם פחות אבל תמיד בפועל,ברגע האמת משהו משתבש וכל מה שחשבתי שיקרה - לא קורה !! משהו נעצר בי, פתאום מתחיל לרדת לי הבטחון וכל מה שראיתי את עצמי עושה במחשבה אני לא מסוגלת לעשות במציאות. לדוגמא - במחשבות אני מתארת איך אני עושה לו ריקוד קטן שיגרה אותו אבל בפועל אני לא יכולה לעשות את זה..אני חושבת מה הוא יגיד עליי או מה הוא יחשוב..זה מבאס כי אני יודעת שאני יכולה להיות טובה אבל משהו לא נותן לזה לקרות..יש דבר כזה חרדה בזמן סקס??או חרדה מסקס?? אני ממש מיואשת כבר!!! אני תמיד אומרת שהדבר הכי נורא זה להיות בול עץ במיטה אבל בתכלס כמה שאני יודעת שאני לא כזו -בסופו של דבר יוצא שאני די כן כזו וזה ממש מבאס אותי..כל הגברים שהייתי איתם פשוט לא מבינים את זה..הם אומרים שאני צריכה לזרום ולא לחשוב על כל דבר מאה פעם וכמובן יותר להתשחרר, אבל אני כ"כ לחוצה, אני לא יודעת למה !!
מה עושים.???זה אבוד??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלין
שלי פסטרנק כץ15/12/2009אלין מתוקה,
התגר שרשמת כאן מתואר בצורה נפלאה וברורה כל כך לכל מי שחווה פעם משהו דומה - בקיצור - לכולם.
חרדת ביצוע היא אחת הבעיות הנפוצות במיניות והיא עוצרת מבעדנו לפעול כפי שהיינו רוצים באמת.
אצל גברים היא גורמת לירידה בזקפה ולנשים תופעות שונות אחרות.
מאוד קשה לנו להתנתק מכל מה שמטריד אותנו ולהיות בפוקוס ובבטחון מלא שמה שנעשה יהיה נפלא וסקסי. את יודעת שאת יכולה להיות מצויינת אך את חוששת שהבחור יוריד לך את הטחון בכך שהוא לא ימות על הרעיון או יגיב בצורה שלא לקחת בחשבון.
הצעה שלי - קצת יין אדום, תאורת נרות מתאימה לחנוכה (: אווירה של מוסיקה מתאימה וחדר חשוך יתרמו לתחושת הבטחון שלך.
כשהאלכוהול זורם בדם אנו מרגישים נוח יותר להשתטות ובכך מצליחים להתגבר על מחסומים גדולים.
אני יכולה רק להבטיח לך שאין גבר (שווה) שלא יתלהב מבחורה שרוקדת מולו ריקוד אירוטי ומגרה.
עשי חזרות בבית מול הראי וצאי להצגת הבכורה שלך... בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)


.jpg)
