עצה חשובה מצילת נפשות ומונעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצה חשובה מצילת נפשות ומונעת
    דניאל
    28/09/2007

ייסורים ומכאובים ועינויים איומים... יש הרבה נשים רווקות יפות טובות ופנויות ומותרות להכרות
    אירוסין קידושין ונישואין... אסור באיסור חמור ....... ליהודי אלמוני לשכב עם אשת איש יהודי
    אפילו לחמוד אותה אסור ..... וכתוב על זה דברים קשים מאוד ...... בספרי הקודש . וגם כתוב ואהבת לרעך כמוך...וכו" והיו אלמונים שנפגעו קשות... גם אחרי מותם...כמובן שרצוי לאשה להיות
    נאמנה תמיד לבעלה ולשמח אותו. וגם מצוה על הבעל לשמח את אשתו גם בשנה הראשונה ואחר כך
    טוב זהירות ונאמנות תמנע אסונות צער וייסורים. יש גם שיטות להצית ולעורר את התשוקה של זוג
    נשוי אלמוני ...אפשר להנות כמובן באופנים כשרים.
    בהצלחה...........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדניאל ולכל הגברים

גידי
    28/09/2007

דניאל אני חושב שאני אחד האנשים הכי חילוניים במדינה לא צם בכיפור ויתרה מזאת מעשן וממנגל[השם יסלח לי] אבל תדע לך אם יש דבר שאני לא יעשה בחיים זה לזיין אשה נשואה השם ישמור האמת לא יודע אם בגלל האספקט הדתי פשוט להרוס משפחה ואם עם ילדים יותר גרוע זה גם יכול למוטט את הגבר הנבגד ועוד מיליון כאב ואכזבה לנשים הנשואות תדעו לכן אם הגעתן לבגידה אתן אפס אחד גדול כנראה התקשורת שלכם עם בן זוגכן על הפנים למעט אם את יודעת בוודאות שהוא בוגד בך על ימין ושמאל ואת מעדיפה לשתוק כדי לא לפרק משפחה ואז בוגדת וגם רצוי עם רווק שורה תחתונה גברים אל תבגדו זה לא שווה במיוחד לא עם נשואה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו