מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני לא גומרתמיכל15/12/2009
אני בת 19 ויש לי חבר ולפני 3 חודשים קיימנו יחסי מין לראשונה ,
הוא גומר ממש מהר, ואני עדיין לא הצלחתי לגמור פעם אחת,
זה דבר שמאוד מבאס אותו והוא מרגיש לא בסדר עם זה לפעמים הוא גומר לפני בכוונה או שאנחנו שוכבים פעמיים שאני יותר יהנה אך זה עדיין לא גורם לי לגמור, רציתי לדעת אם יש דברים או שיטות שיכולים לעזור לי לגמור יותר מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
שלי פסטרנק כץ16/12/2009לא ציינת אם את גומרת כשאת לא איתו וזה חשוב.
אם כן, פשוט נסו במקום לשכב לךאונן יחד אחת מול השני... זה גם מדליק נורא וגם יגרום לו להבין מה בדיוק עושה לך טוב ואיך את אוהבת שנוגעים בך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי
מיכל19/12/2009אני גומרת כשהוא יורד לי, אבל אין דרך כלשהי לגמור בזמן קיום יחסי מין ולא רק מאוננות?, זה מבאס שהוא היחיד שגומר מבין שנינו !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמובן שיש
שלי פסטרנק כץ19/12/2009אבל ככל שתאונני יותר תדעי יותר איפה המיקום הרגיש ביותר אצלך ומה עושה לך הכי טוב.
ככה, תוכלי ללמד אותו איך ואיפה לגעת. מצד שני את אומרת שבירידה את כן גומרת שזה נפלא.
אם השאלה שלך היא רק בעניין של גמירה תוך כדי סקס אז זה עניין של תירגול וניסיון.
בסוף זה יקרה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיכל!
חסויה30/12/2009מנסיוני האישי אני רוצה לשתף אותך - אני לא מקיימת יחסי מין מלאים אך כן גומרת וזאת בשל העובדה שמספיק גירוי שלא בחדירה (ע"י אצבעו של בן זוגך או איברו) בשפתיים הפנימיות בכיוונים שונים. החדירה יכולה להיות כיפית אך יכולים להיות דברים שיביאו אותך לאורגזמה וגם הם בסדר גמור!
לפי זה שציינת שכשהוא יורד לך את גומרת זה בגלל שכנראה שהלשון שלו מתרכזת במקומות חיצוניים אחרים. נסו את אותם מקומות עם אבצע או עם האיבר של בן זוגך
תעדכני =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)