בת 14חבר ראשון ושוכבים-צריכה עיצה:)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 14חבר ראשון ושוכבים-צריכה עיצה:)
    דנה
    18/12/2009

שלום=]
    יש לי כמה בעיות בסקס בגלל הזוגיות עם החבר, [הוא בן 15] בעיקר רוחניות.
    אנחנו מאוד בוגרים ואחראיים לגיל שלנו, ואנחנו מאוד אוהבים ומכבדים אחד את השני.
    אני תמיד רציתי להדליק אותו בעיניין הסקס והקירבה הפיזית למרות שהוא היה נגד זה לחלוטין.
    בסוף עברנו שלב ואנחנו שוכבים כמעט קבוע. אני לא מתביישת ממנו, או איך שאני ניראת כי ממש לא אכפת לו מראה, אבל לפעמים אני פשוט לא גומרת [ולא נהינית בהתחלה]. הוא גומר מהר, ואני מנסה להאריך כדי להינות יותר וזה יוצא מקסימום [גג!] חצי שעה. לפעמים אנחנו ישר קופצים אחד על השני וישר חדירה בלי משחק מקדים חח. אני אוהבת להתפרע מולו אבל לפעמים אני אוהבת את זה רומנטי ועדין חח
    אני ישר חושבת רק עליו ואני לא מצליחה לגמור בגלל זה.[כמה שאני אוהבת אותו וכאלה] אני מנסה להוציא את המחשבות מהראש ואת הרגש מהלב אבל אני לא מצליחה..:/ מה לעשות? כי אני מזמן לא גומרת איתו בחדירה בלבד ואפילו אם הוא עושה לי ביד תוך כדי, בלי שהוא ירד לי אני לא אהיה חרמנית כמו פעם.
    רמת החרמנות ירדה, זה בסדר? [אני לא לוקחת גלולות]
    ולא רק אצלי, גם אצלו. תמיד גיוונו וניסינו תנוחות שונות, אבל יש לי הרגשה שבגלל המצב הרוחני שלנו [אנחנו לא רבים אף פעם] אבל לפעמים יש ת'פאקים האלה שאנחנו טיפה מתאכזבים ולפעמים הקשר לא זורם ואני מרגישה מרוחקת ממנו. כאילו שהוא לא נותן לי להתקרב אליו יותר מידי. הבחנתי בזה רק ליפני שבועיים. אני לא יודעת, אולי אני לא בסדר? או שמשהו מטריד אותו? כי הוא סיפר שהוא בתקופת לחץ אבל הוא לא נותן לי לעזור לו. ובגלל זה הסקס נהיה לא משהו בכלל. פעם אחרונה שלנו הייתה כאילו "מיותרת". יכול להיות שאני לא מגרה אותו מספיק או משהו? חח כי אני לא יודעת מה אני כבר צריכה לעשות כדי שהכל ישאר תקין ונורמאליXD
    סליחה על החפירה, אבל אני צריכה את העזרה שלכם:) תודה, דנדושP:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדנה

שלי פסטרנק כץ
    19/12/2009

דנה מתוקה,

אני קוראת את המכתב שלך ואני חושבת שאת פשוט קצת גדולה עליו בקטע המיני.
    אני קוראת את המילים שלך ונדמה שאת קצת מקדימה את זמנך.
    אני לא יכולה להגיד שאת לא מוכנה כי מדברייך נראה שאת יודעת, שלמה ומרגישה טוב עם המיניות שלך. כך שעל אף גילך הצעיר, נדמה שאת יודעת מה את עושה.

מצד שני, לפי הדברים שלך נדמה שהבחור שאיתך לא הרגיש מוכן כמוך להתחיל בחיי מין פעילים.
    את כתבת את זה בעצמך. יכול להיות שהוא נסחף אחריך ואפשר להבין אותו. לכמה בנים בגילו מזדמנת האפשרות להנות ממישהי שיוזמת?

יכול להיות שהיה לו באמת מדליק וכיף מאוד ולכן הוא המשיך, אבל אחרי שחווה את המין והוא יודע שהוא יוכל להשיג אותו אם וכאשר יתחשק לו - כי את בעניין יותר ממנו לא תהיה לו בעיה.
    הידיעה הזו כנראה, גורמת לו להתרחק ולהיות עסוק בדברים שיתכן ומעסיקים אותו כרגע יותר.

זה לא בהכרח אומר שאת לא מושכת אותו כבר רק שאולי אתם לא מצליחים להגיע לרגעים של זמן איכות אינטימית שאינה קשורה לסקס וזה מקשה על היתר.

לא סיפרת אם אתם עושים גם דברים אחרים יחד, מבלים, יוצאים לסרטים, הולכים לחברים ובכלל.
    גם לא סיפרת כמה זמן אתם יחד וזה חשוב.

נסי להרגיע קצת בקטע המיני ובמקום נסי למשוך אותו לעשות דברים אחרים יחד. אם גם לזה אין לו חשק כנראה שהדברים שמעסיקים אותו ומטרידים אותו הם מהותיים יותר ממה שנדמה לך.
    ש
    חשוב שתדברו ביניכם. מערכת יחסים אינה מושתתת רק על סקס גם אם הוא נפלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך שלי הבהרת לי דברים:)

דנה
    25/12/2009

אני יענה לך על הדברים החשובים:
    כשפגשתי אותו הרושם הראשוני עליו היה נורא בגלל החיצוניות והשוני שבינינו, אבל אחרי שבועיים היכרות,ראיתי אותו מבפנים,ותאמת?התאהבתי בו.
    הוא ילד סגור,כמעט ולא ניפתח לאנשים,או לחברים בכלל.
    אני היחידה שהוא ניפתח איתה ולכן זה גורם לי להרגיש מאוד מיוחדת:]
    תמיד הייתי הילדה הזורמת/יוזמת שיש לה הכי הרבה אומץ ושלא אכפת לה מה יגידו או מה ייקרה. הוא ממש התלהב ממני למרות שלא רצה להראות ראיתי זאת בעיניו:)
    אפשר לומר שאנחנו ביחד [אוהבים] כמעט מההתחלה,חצי שנה.אבל רשמית עד שהתנשקנו אחרי כל מה שעברנו וכבר הייתה בינינו זוגיות,בסילבסטר יהיה 4 חודשים.
    שכבנו חודש וחצי אחרי הנשיקה הראשונה [הוא אצלי ראשון בהכל וגם אני אצלו].
    תמיד יצאנו ויוצאים לטייל,גם עם חברים וגם לבד=] אנחנו הידידים הכי טובים שיש.
    אנחנו מבינים אחד את השניה מצוין, טוב לנו ביחד, עד שניפתחנו אחד לשניה, גם לי היה קשה להפתח אליו כשהתאהבתי בו. אחר כך ההתאהבות ללא גבולות עברה למרות שזה חוזר לפעמים (אבל לא כמו שיגעון או פיגור וזה) אני יכולה להגיד שזאת אהבה שלא תסתיים מצידנו למרות שאם התשוקה תעבור האהבה לא:] אני ילדה בוגרת ובשלה,לא קשור לחרמנית אבל פשוט הייתי מוכנה להתמסר לו. בטחתי בו מאוד,פשוט ידעתי שזה הוא.חח הוא תמיד צריך לחשוב על כל צעד בכובד ראש, בגלל זה הוא היה צריך זמן כדי לדעת מה הוא באמת רוצה, ואם כדאי באמת.בשבילו סקס זה לא הכי חשוב בחיים,ותאמת,הוא רצה לישמור עליי כמה שיותר.הוא לא ממש הצליח בזה כי באופי אני יותר חזקה ממנו. הבנתי בימים האחרונים שבגלל שזרמתי איתו בקלילות כזאת הוא באמת חשב שכשהוא ירצה אני ישר אבוא אליו,אז התחלתי להעסיק את עצמי גם יותר,ולא ביקשתי ממנו כלום.לכן הוא התחיל לשאול יותר, להתעניין יותר, הוא אפילו התחיל לענג אותי יותר בגלל ששיניתי יחס כלפיו.היו בינינו בעיות אמונה בעבר, הוא תמיד ניסה לחפש בי רע,למרות שאף פעם לא מצא.הוא לא יכל ליבטוח בי כי הייתי די זורמת עם כל הבנים והוא ראה שפה אני דלוקה על ההוא וכאן אני מאוהבת בו,הוא לא קנאי אבל הוא לא אהב את זה חח[גם בגלל קשר מהעבר שבגדה בו ילדה]
    היו כמה דברים לא יפים שעשיתי, השתניתי אבל בכל זאת, החזרתי את האמונה,אבל לפעמים זה חזר.בגלל זה הוא התרחק, גם הייתה לנו בעיה בעבר,שתקנו אחד ליד השניה,לא יכולנו להסתכל בעיניים, ובמחשב הכל היה סבבה+ היה קשה והחלטתי לשנות את זה ויצא פתאומי מאוד שהייתי הכי פתוחה איתו בעולם.לא היה שום סוד ממנו.ניראה לי שזה עשה את הקשר טיפה פחות מעניין או מסתורי, מה שזה לא יהיה, וניראה לי שהוא הגיב ככה בגלל או שלא בוגר מספיק וכנראה שזה זה כי הוא סה"כ בן 15. למרות שהוא מאוד חכם ותיקן אותי במעשים רבים והראה כל מיני דרכים וטעויות ולימד הרבה, הוא עדיין לא מושלם ובגלל זה אני אוהבת אותו:] תודה רבה לך על העזרה, אנסה הרבה מכאן:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את לא מבינה מה קורה איתו!!!!

:)
    25/12/2009

מאמי אז תנסי להגד לו משהו בנושא אבל אני מציעה לך שתורידי לו את הפנים למטה ועם הוא לא ירצה אז תרגד לו את רשאונה מאמי עם את לא תעשי את הצעד הרשאון הוא בחיים לא יבין לבד אולי ביגלל שאתם קטינים זה ככה אבל אני בגיל של היתי גומרת כמו לא יודעת מה את אולי צריכה לנסות בדרך אחרת עם הוא גומר מהר ואת אפילו לא נהנת זאות אומרת שהוא בסקס חושב רק על עצמו קחי את זה לצומת ליבך!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו