מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בתוליםסיון25/12/2009
היי.
אני בת 18 ולפני שנה וחצי שכבתי עם חבר שלי לשעבר..
היום אני במערכת יחסים עם מישהו אחר ואמרתי לו שאני בתולה..
האם הוא יכול לדעת את זה כשניהיה ביחסים?
אם כן איך?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר :)
:)25/12/2009לא הוא לא יכול לדעת תעשי את עצמך כאילו כוהב לך ואת מפחת כי זה פעם רשאונה ואז תהיה מפתעת כי לא ירד לך דם ;) מאמי זה יצלח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי סיוון
שלי פסטרנק כץ27/12/2009
קודם כל חבל מאוד שאמרת לו שאת בתולה כשאת לא.
לא בגלל שאפשר או אי אפשדר לגלות את זה, אלא רק בגלל שאני חושבת
שמערכת יחסים צריכה להיות (לדעתי) מושתתת על חברות כנות ואמון.
מעניין אותי לדעת מה חשבת או מה גרם לך לשקר..
חששת שהוא לא ירצה אותך כי את לא בתולה?
הוא אמר לך משהו על הנושא?
את לא שלמה עם זה שהיית כבר עם מישהו בעבר?
את חושבת שהתחלת מוקדם מדי?
בכל מקרה, אם תעשי הצגות ותתנהגי כמו בתולה, תנהגי כאילו כואב לך וכו' הוא אולי יאמין לך.
לא לכל הבנות יורד דם בפעם ראשונה ותמיד תוכלי לשחק אותה כאילו נלחצת מזה שאת לא רואה דם על הסדין ועוד כל מיני שטויות.
רק אל תתפלאי אם תגלי בהמשך שגם הוא לא היה אמין איתך עד הסוף.
אני חושבת שזה מיותר ולא תורם לכלום.
אפילו יכול לגרום לך להרגשה מתסכלת על השקר שלך.
אבל זו החלטה אישית שלך, בהצלחה. (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)