מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפש רעיון או ...... עזרה ...מדומהדן01/10/2007
לאחר שנים רבות של נשואים ירד החשק המיני של אישתי
יש בעיות של מחזור לא סדיר
אני עדיין במלוא אוני ואין לי את הפרטנרית
אני מרגיש שיש לי צורך לרעות בשדות זרים אני נראה מעולה ולפי הנתונים המוצגים ע"י הגולשים באמת יש לי מה להציע
איך מבצעים החייאה מחודשת של החשק המיני לאישה בגיל זה (עם כל הבעיות הנלוות של השינויים הגופניים והתפקודיים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענבר את הגורו כאן תני רעיון
דן01/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר ראשון..אני בהחלט לא גורו!
עינבר04/10/2007כול מה שאני עונה כאן או מייעצת הוא לפי דעתי האישית בלבד ולא חובה לקבל את דעתי או לפעול בהתאם להצעה שלי..שנית לא אמרת את גילה כך שאפשר לייחס אולי משהו למשבר גיל וכדומה..חוץ מזה יכול להיות שהיא עוברת תקופה קשה(עבודה בבית או עייפות מהלחץ היום יומי)אז טיבעי שקצת יורד החשק המיני..לדעתי כדי להצית את האש בחזרה אתם זקוקים לחופשה(רק שניכם)ואז לנצל את הזמן לשיחות ואפילו לחזר אחריה כמו כשרק הכרתם..זה תמיד מצית את האש בחזרה..לגבי פניה לשדות זרים רעיון גרוע זו בריחה מהתמודדות..תקן את הבעיה בבית לפני שאתה שוקל..כי לרעות בשדות זרים אפשרי תמיד..הבית הוא הבסיס שלך העוגן שלך ביום יום וגם בכלל המקום ששם אתה הכי טיבעיעליו אתה צריך לשמור להגן ולרומם בעת צרה אחרי שתסדר אז תשקול לחפש בחוץ..כמו שאומרים"אלוהים גדול..הדרך פרוסה לפנייך..."...בהצלחה:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבר תודה רבה
דן05/10/2007תשובתך היא של אישה מאוד מושכלת ונגעת במקומות הנכונים
של הענייין אגב גילה הוא 52
הבעיה שיש לקחת החלטות לא נעימות אם זה לא יצליח או לוותר עד הסוף?
לאלוהים פיתרונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המחמאה....
עינבר06/10/2007בנוגע לגילה .יכול להיות שהיא עוברת משבר כלשהו(מכאן שהעצה שלי על חופשה יכולה להיות רעיון די טוב..שקול את זה ברצינות)..עכשיו לוותר..בהחלט לא!..יש המון דרכים להצית את האש בחזרה..ואם אתה מרגיש שאתה נכשל ועומד להרים ידיים תמיד אפשר לפנות לגורם חיצוני שיעזור..אבל אל תרים ידיים ..אני מניחה שאתם יחד המון שנים והקמתם בית לתיפארת אל תוותר..יש מילחמות ששווה להילחם בהם וגם אם נופלים או מועדים טיפה תמיד שווה לקום ולחזור להילחם..אז כן להמשיך להילחפ עד שתצליח..מחזיקה לכם אצבעות שתצליחו..עינבר :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דן07/10/2007לא סתם מילה- גורו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבר תודה
דן10/10/2007את באמת גורו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ניתן לעשות הרבה, אבל...
eri02/10/2007דבר איתה על זה. אם היא באמת אוהבת אותך אפשר למצוא תחליפים סבירים כגון שהיא תעשה לך ביד, אורלי או כל דבר אחר שמענג אותך. על כל פנים, כמעט ולא ניתן להחזיר חשק מיני לאישה בגילה ובמצבה.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)