נגעלת לרדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נגעלת לרדת
    ליטל דהן
    01/10/2007

אני בת 17 ויש לי חבר כבר שנתיים שכבנו כמה פעמים והוא ביקש שאני ירד לו לא רציתי כי אני נגעלת הוא אמר לי שזה בסדר וירד לי ... (ממש נהנתי) שהוא חזר מהצבא שכבנו שוב והוא שוב ביקש שאניי ירד לו לא רציתי והוא יתעצבן אחרי כמה יימם הוא יתקשר אליי ואמר לי שעם אני לא ירד לו הוא לא היה מסופק וימצא בחורה אחרת שלא נגעלת לא לעשות ???
    אני לא מוכנה ליפרד ממנו :/

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נגעלת לרדת

הוספת תגובה

• בבקשה תעזרו לי מה לעשות ?

ליטל דהן
    01/10/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיזרקי אותו קיבינימאט אם כל מה

XTV
    01/10/2007

שמעניין אותו במערכת יחסים זה הסיפוק המיני שלו (שאפשר רק לישכב) אז אל תיהיה אם
    בן אדם כזה ואל תגידי לעצמך "טוב העשה משהו אומר רק הפעם" כי זה יחזור על עצמו על
    תיתני לאף אחד ליגרום לך לעשות דברים שאת לא אוהבת אם את תיקנאי לאיום הזהאת תראי
    לו שהוא יכול לעשות בך משהו רוצה אם איומים עזבי אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא חייבת

יניב
    01/10/2007

את לא חייבת לעשות את מה שאת לא רוצה הוא צריך להתחשב ברצונות שלך את לא שיפחת המין שלו ואם הוא כל כך רוצה שתרדי לו ואת לא רוצה אין לך מה לדאוג אם הוא יעזוב אותך בטוח שתמצאי מישהו אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את בסדר והוא בסדר

eri
    02/10/2007

הבעיה היא בקשר - לא בך ולא בו. מין אורלי בימנו ובחברתינו הוא מאוד מקובל ומהנה. אם את נגעלת לעשות לו, זה אומר שהוא לא מושך אותך מספיק. אין פתרון, את צריכה להפרד ממנו ולמצוא מישהו שלא תגעלי ממנו. הבחור צודק..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו