בעיות או חששות שווא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות או חששות שווא?
    חסויה
    30/12/2009

אני ובן זוגי זמן רב יחד. לאחרונה שנינו עסוקים מאוד אך אני מוצאת זמן לחשוב על סקס ועל מתי הוא יקרה. מהצד השני נראה שלבן זוגי זה לא ממש מפריע, הוא טוען שהוא מאוד נמשך אליי ושאי אפשר לעמוד בפניי אך אני מוצאת את עצמי ברוב המכריע של הפעמים יוזמת ונותנת לו בעוד הוא לא יוזם ולפעמים גם לא מחזיר לי כלום (למשל, אני גומרת לו לגרום עם היד או הפה והוא לא עושה לי את אותו הדבר. לא תמיד זה מאוד מפריע לי). יש לציין שאני סובלת לאחרונה מדלקות בשתן באות והולכות. כששאלתי אותו מדוע הוא לא יוזם ומחזיר לי הוא טען שהוא מפחד שהדלקת בשתן תחזור בגללו. הענין הוא שדלקות שתן זה דבר שחוזר וכנראה שמהזמן שזה התחיל זה יחזור למשך כל חיי , אני חוששת שכל החיים הוא לא יזום או ישאר מסופק ולא מספק. האם אני אמורה לראות בו בן זוג מתחשב ולהמתין שתקופת הלחץ בחיינו תתמתן או שמא יש בסיס לחששותיי?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות או חששות שווא?

הוספת תגובה

• תיקון

חסויה
    30/12/2009

תיקון קטן בסוגריים - אני גורמת לו לגמור....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסויה - בבעיות או חששות שווא

שלי פסטרנק כץ
    13/01/2010

כמו שזה נשמע מכאן עושה רושם שאת הרבה יותר מינית ממנו או שלפחות בזוגיות שבניכם את נמשכת אליו יותר. גבר שאומר שהוא נמשך לבחורה אבל לא מוצא את הזמן לגעת בה או לנסות להגיע איתה לסקס כנראה אומר דבר אחד ומתכוון למשהו אחר או שפשוט לא יודע להגדיר מהי תחושה של משיכה.

יכול להיות שמבחינה מינית הוא לא זקוק ליותר ממה שיש אבל זה שהוא לא מחזיר ולא גורם לך לחוש נאהבת או מחוזרת זה כבר בהחלט לא נעים ולא מגיע לאף אחד לחיות בזוגיות שאין בה הדדדיות (או לפחות תחושה שאתה נאהב ומחוזר)

בדלקות בדרכי השתן יש דרך לטפל וכל עוד את לא בתקופה שבה יש לך דלקת אין לו ממה לחשוש.
    אלא אם כן את חרדתית ולחוצה וגורמת לו להרגיש לא בנוח והוא מבחינתו, חושש להכאיב לך.

הייתי מציעה לך לקיים שיחה כנה ופתוחה על מה שאת מרגישה.
    עשו לכם ערב רומנטיבבית לאור נרות ויין משובח, ספרי לו כמה שהוא חשוב לך, ספרי לו שהיית רוצה להיות איתו יותר , להרגיש שהוא רוצה אותך כמו שאת אותו ושאם יש משהו שמטריד אותו את רוצה לדעת כדי שתוכלו לפתור אותו יחד, כצוות.

יכול להיות שהוא בתקופה מעייפת ועמוסה וקשה לו למצוא את הזמן להשקיע בזה.
    זה לא אומר שהוא אוהב פחות או צריך פחות, לפעמים זה עניין תקופתי.
    בררי איתו את הקודות האלו כדי שהדברים יהיו ברורים יותר בין שניכם.
    יכול להיות שעצם העובדה שיצרת איתו שיחה כזו בנושא תגרום לו להבין כמה הדבר חשוב בעיניך ותעשה אצלו את השינוי המיוחל.

לפחות תדעי שניסית..
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו