מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלום שחוזר על עצמוהנשוי05/04/2007
אני גבר בן 41 , ואני דלוק על חמותי
היא בת 53 קצת מלאה אבל מושכת אותי בטירוף
היא גם מפלטרטת איתי בכל הזדמנות , אם זה להתחכך בי עם החזה שלה
או הטוסיק שלה או מלטפת לי את הברך כשאנו ברכב
אבל אני כמו מאובן מרוב פחד לאבד שליטה על מעשי
אני מפנטז שאני מבצע בה מין אורלי,לא יודע למה אבל זה החלום שחוזר על עצמו
ולאחר חלום כזה אני מחורמן כל היום
אגב היחסים שלה עם בעלה גרועים ואני לא בטוח אם יש להם בכלל מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אך שלי
eyaliko09/04/2007נעים מאוד שמי אייל לפני שאתה הולך לתת לה בראש דיר באלק שזה לא תרגיל נאמנות למה חוויתי כזה תרגיל תנסה לגשש דרך חבר או מישהו קרוב בשיחת טלפון מקרית שלו אליה ומשם תדע לאן זה יוביל תרצה עזרה ממני בשמחה רק אל תתפתה מהר ותמיד תזכור שאם זה קרה תמיד יהיה לה כלי נשק נגדך(תלוי באופיה)יש לי עוד כמה עצות אם תרצה בשמחה איך שלא יהיה שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי הנשוי
dave10/04/2007תזהר שלא מלבישה עליך תיק שלא תדע מהיכן היא באה עליך
תבדוק טוב מאוד לפני שאתה קופץ מהמיטה של הבת שלה למיטה שלה
שיהיה לך אחלה כייופים אחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי נאמנה האם?
10/04/2007סיפורים על יחסי מין בתור המשפחה לא חסר...אבל בסופו של יום - למי האם תהיה נאמנה יותר? לך או לביתה?
כל בגידה נתפסת בסופו של דבר...לפני שאתה עושה מעשה תהיה בטוח שאתה מוכן להתמודד גם עם ההשלכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)