מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני לא יודעת מה נסגר איתי..חן11/01/2010
היי אני בת 24, ואני לא יודעת מה נסגר איתי, אני מקיימת יחסי מין בלי "לראות בעיניים", אני מגיעה להחלטה שאני צריכה להירגע עם זה ואני פשוט לא יכולה.. אני יכולה לשכב עם 7 גברים שונים בשבוע, ואח"כ זה משפיע עליי נפשית ואני עדיין לא יכולה להפסיק.. מה אני עושה עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יאיררררררררר
יאיר12/01/2010מאמי אני גם פעם עשיתי את הטעות הזו עים את רוצה רק אבל רק אותי דברי איתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת נימפומנית חומד זה מה נסגר איתך
חסוי12/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודעת מה נסגר איתי
ד``ר דניאל וטלמן12/01/2010חן שלום,
אין בעיה עם כמות מרובה של פרטנרים מיניים ותדירות המין כל זמן שהדבר נעשה במודע וגורם סיפוק ועונג.כאשר ההתנהגות המינית מלווה בתחושות ורגשות שליליים ותחושה של קיום יחסי מין בלתי מאובחנים "בלי לראות בעיניים" הדבר מצביע על מצוקה ואובדן שליטה.הסיבות לכך יכולות להיות רבות.כדי לברר מה הגורמים והסיבות המניעים אותך להתנהגות שמפריעה לך ואת לא מסוגלת להפסיקה.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסגרי את הברז וזהו
הרמן13/01/2010אפשר לקנות חגורת צניעות ולזרוק את המפתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפה אמרת
דורון02/02/2010:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)